Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 17:33:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част (Прочетена 190915 пъти)
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част
«
Отговор #255 -:
март 05, 2010, 15:19:52 »
еми в такъв случай една голяма и хубава кошница пълна с подаръчетата и ще се подаряваг лично
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #256 -:
март 05, 2010, 15:21:33 »
Ако са избрали да поставят подаръците на масата, то минавайки за наздравицата ще се поздравят с гостите и ще кажат нещо от рода на "Надявам се да са ви харесали подаръците" или каквото и да било друго в тази насока.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #257 -:
март 05, 2010, 15:22:31 »
Цитат на: orchidee в март 05, 2010, 14:41:57
после welcome drink , затова подаръчетат ще сапоставени на масата заедно с тейбълките. Към самите подаръчета също ще има нещо като етикетчета с имената на гостите.Обикалянето не го харесвам кто ритуал
Ние сме абсолютно по същия начин. Но картичката, прикрепена към подаръка ще е 2 в1 - плейс картичка с благодарствено текстче.
Лунно момиче
, ами може шаферката да ги подарява. Слагате ги в красива кошничка и решавате кога е подходящото време да ги раздаде. Или пък да се раздават, пак от нея, докато младоженците минават за наздравицата. Може би и музиката да се съгласува с ДЖ, за да е в унисон.
Активен
Bankova
Любопитен
Любовта!? Това сме АЗ и ТИ!
«
Отговор #258 -:
март 07, 2010, 14:06:05 »
Привет момичета. Моля ви дайте ми съвет или ми препоръчайте нещо по-интересно и нетрадициооно за подаръче... Ще ми се да е нещо, което ще се хареса и ще им остане наистина скъп спомен и няма да го захвърлят някъде по витрините още на първия ден. мислихме да са снимки в хубави рамки но мъжо не се съгласи
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #259 -:
март 07, 2010, 14:54:49 »
desiivasko какво ще кажеш за нещо ракова, хем е декорация на масата, после могат да си го ползват за визитки
http://images.google.de/imgres?imgurl=http://www.wonderland4u.com/img/tischkarten1.jpg&imgrefurl=http://www.wonderland4u.com/product_info.php/info/p8117_Tischkarten-personalisiert.html&usg=__VGFZxhr1aSgceTtlM9B3q-FlcTs=&h=324&w=460&sz=88&hl=de&start=17&um=1&itbs=1&tbnid=aHJJPSWGP4A6SM:&tbnh=90&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dtischkarten%26um%3D1%26hl%3Dde%26rls%3Dcom.microsoft:de:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GPEA_de%26tbs%3Disch:1
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #260 -:
март 08, 2010, 11:04:05 »
ДОБРЕ ДОШЛА, desiivasko!!! Аз за по-интересни нещица се сещам например: магнитче за хладилник с вашата снимка, малко бурканче с мед и вашите имена, малка бутилчица вино със сватбен етикет(те май са около 125 мл). Това се сещам на прима виста. Разгледай хубаво и назад темата, защото булките от миналата година имаха разнообразни подаръчета.
Активен
divaorhidea
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #261 -:
март 08, 2010, 15:00:15 »
Здравейте, момичета.
Намърдвам се и аз тук, за да черпя идеи от вас.
Мислихме много за подаръците, като някои от тях отпаднаха още в началото.
Засега и на двамата много ни хареса идеята с бурканчето, въпреки че май не всички хора обичат мед или сладкото, което ще изберем.
Видях в нета нещо, което на мен много ми допадна. Ето го
http://www.pettree.bg/?foto-galeriya,20
Хем е интересно, хем ще остане спомен, хем не изисква кой знае какви грижи.
Интересно ми е да прочета и вашите мнения.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #262 -:
март 08, 2010, 15:02:40 »
divaorhidea
, разкошни са тези дребосъци
Ако можете да си позволите цената им, не се и замисляйте да са ви подаръчета
Това би бил един много симпатичен жив спомен
Активен
divaorhidea
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #263 -:
март 08, 2010, 15:07:53 »
Цитат на: michelle в март 08, 2010, 15:02:40
divaorhidea
, разкошни са тези дребосъци
Ако можете да си позволите цената им, не се и замисляйте да са ви подаръчета
Това би бил един много симпатичен жив спомен
michelle,оказа се, че мога да се опитам да ги намеря малко по-евтини. Ще видим все пак на какви цени ще ни ги дадат, защото ако са по 5-6 лв пак няма да можем да си ги позволим.
Мисля, че на по 4 лв бройката можем да се справим, но....ще видим все пак.
Другата ни идея беше шокоадчета с нашите инициали и датата, но така няма да има никакъв спомен.
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #264 -:
март 08, 2010, 15:11:15 »
divaorhidea
аз това съм си го нарочила за подаръчета към гостите
Много са красиви и оригинални като идея Цените им обаче са високи. Едното струва 9 лв.-ако не се лъжа.
Но ако можете да си го позволите е перфектния подарък
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #265 -:
март 08, 2010, 16:13:02 »
divaorhidea
, ако можете да си позволите за всички гости, изобщо не мислете за други подаръци. Аз подарих преди време на една приятелка едно кактусче и направо предизвика фурор. За количества сигурно ще ви направят отстъпка.
Относно бурканчетата с мед и сладко. Идеята също е чудесна. От опит знам, че хората не си ги ядат, а си ги пазят и им се радват. Затова бих гласувала за мед, защото той се разваля изключително трудно и все едно събирате сладък и дълъг брачен живот в едно.
Активен
Ellito
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
март 08, 2010, 16:48:25 »
И аз се насочих към бурканчета с мед.Не мисля че хората ще ги изядът,но и така да е ,символа е важен- да бъде сладък живота им както на младоженците!!!! И дори след много търсене си намерих фирма която продава такива бурканчета. Когато измисля как да ги украся ще ви ги покажа
Активен
Vaqq
Любопитен
«
Отговор #267 -:
март 09, 2010, 01:05:13 »
divaorhidea наистина са много красиви и идеята е добра само бях чувала за такива цветя,но има голям риск да умрат и да не стигнат до засаждане,затова аз съм за бурканче мед
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #268 -:
март 09, 2010, 02:54:38 »
Цитат на: Ellito в март 08, 2010, 16:48:25
И аз се насочих към бурканчета с мед.Не мисля че хората ще ги изядът,но и така да е ,символа е важен- да бъде сладък живота им както на младоженците!!!! И дори след много търсене си намерих фирма която продава такива бурканчета. Когато измисля как да ги украся ще ви ги покажа
Ние също наблюдаваме подаръчетата за гостите по сватбите и най-силно впечатление ни направиха точно тези бурканчета с мед, с картичка и панделка с пожелание към тях. Бях писал за тези бурканчета с медче още преди няколко месеца в същата тема. Ако тази година нещо ни хареса и впечатли повече от това, веднага ще го снимаме и споделя тук. (до този момент такова, обаче няма)
(М/у другото в магазин "JUMBO" има най-различни, интересни подаръчета и тези от Вас, които си търсят нещо, за което изобщо не се сещат, че може да съществува и магазина им е по път, си струва да разгледат; пр. страхотни - малки декоративни дръвчета, рамки за снимки, свещничета, цветя, чаши и куп други сувенирчета... някои от които определено, ще се харесат, оценят и грабнат окото на всички присъстващи и Ваши гости. Едва ли в момента в гр. Пловдив и регион има магазин с талкова пълно и богато изобилие на гръцки "джунджурийки")
«
Последна редакция: март 09, 2010, 03:30:30 от Алекси Маронов
»
Активен
Bankova
Любопитен
Любовта!? Това сме АЗ и ТИ!
«
Отговор #269 -:
март 09, 2010, 16:51:08 »
Ейй чеудесна идея! Изобщо не бих се сетила за такъв подарък бурканче с мед. Ако някой има снимки нека покаже, и в такъв случай ако се спрем на тази изненада има ли смисъл на самото бурканче да има етикет с нашия образ или как точно се прави, който знае нека помага с идеи и снимки. На мен определено ми допада идеята с меда. остава мъжо да каже и той да... A такъв магазин джъмбо само в Пловдив ли има и не е за детски играчки? Чувале сме песнички за него по радиото. Кажете за меда как точно трябва да бъде бурканчето и снимка или нещо друго да се прикрепи към него?
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...