Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 17:17:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част  (Прочетена 190907 пъти)

bridezilla
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 05, 2010, 09:53:54 »

Тези американски сайтове ще ме побъркат! Станах разногледа! Кога и тук ще има такова разнообразие! Писнало ми е единственият избор да е мрежата с бонбонки или керамичните врабченца! (Не искам да засегна никой!)
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 05, 2010, 11:00:11 »

Bridezilla, много добре те разбирам и съм напълно съгласна с теб.
При мен се получи същото - влюбих се в прословутите мини вазички, и то точно в чужди сайтове (канадски и американски). Обаче щяха да ми излязат златни заради доставката, а и са чупливи, та ме достраша да рискувам.
Е, като реших пък да търся тук - няма! Първо се свързах с Приказен ден, защото в сайта им пишеше, че доставят такива, от Канада. Да, ама едни перипетии после с митниците, с доставката, и накрая заявиха, че ЕВЕНТУАЛНО към март ще им се разрешат митническите проблеми (а аз им писах миналата година още). Много се ядосах и се отказах angry
После реших - поръчка, в Мънисто. За тях вече споменах, леко съм разочарована от качеството на изработка, но пих една студена вода, защото бях капарирала, а да се ръся повече за подаръчета не можех да си позволя.
Въобще, в България разнообразието или го няма, или не е достъпно. За огромно съжаление sad
« Последна редакция: март 05, 2010, 11:01:45 от velvet » Активен
orchidee
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 05, 2010, 11:06:10 »

Момичете напълно Ви разбирам и подкрипям . Аз съм от Пловдив и тука изборът е повече от ограничен. Подаръчетат които съм избрала ги има в галерията , и се надявам да са достатъчно нетрадиционни и да се харесат на гостите. ще се радвам на вашите мнения  smile smile
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #243 -: март 05, 2010, 11:46:02 »

orchidee много са красиви и оргинални подаръчетата. girl_wink
На всеки гост ще му бъде изключително приятно да държи това прекрасно цвете в ръцете си smile
То са малки свещички нали?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: март 05, 2010, 12:07:12 »

orchidee , така в торбичката им се губи чарът nea Много са нежни и красиви. Защо не ги използваш при аранжировката на масата с благодарствена или тейбъл картичка?
Активен
orchidee
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 05, 2010, 12:16:10 »

lionelsa мислиш ли  huhhuh.gif не съм се сетила
тъй като и поканите ще са в такива подобни торбички и си мислех ,че ако са подобни  ще е добре. като пристигнат оригиналните орхидеи  и пликчетата и ще пробвам и ще кача снимки  да споделиет мнение.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 05, 2010, 13:16:46 »

кате, супер са подаръчетата, на кой от двата цята си се спряла?
 и с торбичка и без е супер, но на мен повече ми допада с торбичка.
от къде ти ги карат?
Активен
orchidee
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 05, 2010, 13:19:56 »

Руми, лилавите ги купих от джъмбо, а тъй като ми трябват бели съм ги поръчала на една фирма от Гурково и другата седмца  ще получа първите мостри и ще кача снимки.Иначе  торбички ще ги шие майка ми в бордо , тъй катои поканите ще са в подбни торбички . виж ги в галерята  smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 05, 2010, 13:28:51 »

браво, Кате, много са хубави поканите, а белите орхидеи са по-хубави и ще е много хубаво в торбички  yahoo, дано да са като на снимката свещите smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 05, 2010, 14:28:46 »

Момичета, имам въпрос.  ohah
ок, съгласна съм, че свещите, които са подаръчета за гостите, са красиви и биха изглеждали страхотно красяйки масите, като част от декорацията, ...обаче, нали въпросните подаръчета се раздават, ако има обиколка за наздравица, от шаферите. И ,ако подаръците им са на масата какво се случва?!
Казва се на гостите, че подаръците им са на масата, шаферите им ги взимат от масата и ги подават?! (в рамките на шегата последното изречение, разбира се)
Но в такъв случай, как се постъпва?
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 05, 2010, 14:32:48 »

има няколко варианта за подаръчетата.
1. Гостите минават да поздравят младоженците след подписването-ако е изненсен ритуал, или на влизане в ресторанта, и тогава им се подават подаръчетата.
2.на всеки намястото в ресторанта е оставен подарък до тейбълкартичката или в чинията
3. младоженците минават да кажат наздраве и шаферите подаряват подаръчета
 всеки си преценя кой вариант да избере, а то зависи и от това, какъв подарък сме избрали smile
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #251 -: март 05, 2010, 14:33:21 »

lunno momiche, аз съм била шаферка и сме раздавали подаръчетата при наздравицата на младоженците с гостите. Бяха малки бутилчици ракия, които предварително бяхме подредили в кошница и така smile А на други сватби самите подаръчета си бяха на масите пред всяко блюдо и никой не ги е раздавал. Понякога на самото подаръче е било закрепено и името на госта къде да седи. Това като че ли е по преценка на самите младоженци как да оставите или подарите подаръчетата smile

Прилагам и снимков материал smile 
Шаферка с кошница - http://picasaweb.google.com/enacheva/WeddingSilviaChavdar1#5131627844022541090
Подаръче на масата с име - http://picasaweb.google.com/mariamagdalena1981/SvatbaMitkoDatsa_23082009?authkey=Gv1sRgCPe3yf3cuabzOg#5376023800297225218
« Последна редакция: март 05, 2010, 14:37:52 от КатиНка » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: март 05, 2010, 14:36:46 »

lunno momiche, ми те подаръците си ги чакат на масата. Защо младоженците или шаферите да трябва да се обясняват? Все пак минават за наздравица.

Аз лично този ритуал никак не го харесвам.  angry Много по-стилно е младоженците да посрещнат напримр гостите на вратата на ресторанта с чаша шампанско/вино и питка. Да се поздравят лично с всеки и да приемат поздравления. А така се прекъсва веселбата и 10-на човека се суетят насам натам барабар с младоженците и става малко като на циганска сватба (без да се обижда някой).

Към подаръка прикрепваш и благодарствена картичка и така няма да има неразбрали, че това е подаръка от младоженците  pardon
Активен
orchidee
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: март 05, 2010, 14:41:57 »

lunno momiche при нас нещат са решени по следния начин. Първо изнесен ритуал, после welcome drink , затова подаръчетат ще сапоставени на масата заедно с тейбълките. Към самите подаръчета също ще има нещо като етикетчета  с имената на гостите.Обикалянето не го харесвам кто ритуал
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 05, 2010, 15:01:50 »

orchidee, съгласна съм с вашия избор.  Bravo
Ами за тези, които ще обикалят - те как е удачно да постъпят?
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: