Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 20:07:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част  (Прочетена 191326 пъти)

Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #210 -: февруари 24, 2010, 09:24:41 »

velvet, ако става въпрос за София, винаги можеш да си вземеш от цветната борса на "Димитър Петков". Мотае ми се нещо като пет-шест лева за връзка или както там се казва, но ако гостите ти няма да са много не мисля, че ще ти трябва чак толкова. Можеш да си вземеш и от най - близката цветарница едно - две клончета, няма да ти излезе никак скъпо.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 24, 2010, 09:33:51 »

Аз се разрових и намерих, че миналата година Bubka една връзка гипсофила е купила за 43 лв. Според мен е скъпо определено, но пък е красиво и нежно, типично булченско цвете.  smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 24, 2010, 09:38:24 »

Да, точно толкова ми излезе връзката гипсофила на едро - макар, че не беше малка, това реално ми беше най-скъпото от цветята  Girl_hide
Не помня тук на борсата да съм й гледала цената, така че не мога да кажа в София колко е била тогава.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: февруари 24, 2010, 10:50:06 »

А колко е голяма тази връзка? Все пак ще ми трябва по мъничко за всяка от 45те вазички. Ако една не би ми стигнала, ще се откажа от този вариант, защото доста се оскъпява дори и самата аранжировка.
И благодаря, че се включихте give_rose
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 24, 2010, 11:29:28 »

Velvet аз преди месец купувах гипсофил, за да пробвам при направата на бутониерите. Взех го от един цветарски магазин за 0.50лв. едното клонче, което според мен ще ти стигне за 3-4 вазички (зависи по колко обем искаш да има). Иначе гипсофила е доста издържлив. На бутониерите, които са правени преди месец още не е увяхнал напълно.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 24, 2010, 11:36:10 »

Велвет, би трябвало да ти стигне връзката - голяма е доста, може би 40 см диаметър като я погледнеш отгоре, 10 или 15 клонки имаше, ако не ме луже паметта.
За издръжливостта - никакъв проблем, не само че издържа, ами и после реално изсъхва, а не увяхва.
На милото майка му е извадила гипсофилата от всичките ми букети, които останаха там след сватбата и я е сложила в една ваза - стои много добре и до сега good
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: февруари 24, 2010, 11:58:42 »

Момичета един малко тъп въпрос  shok - какво е гипсофил....?
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: февруари 24, 2010, 12:02:09 »

anelcka80, това са малките бели цветчета, които се слагат в букетите. Ето така:
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: февруари 24, 2010, 13:43:36 »

тук пробвахте ли как са цените на гипсофила
http://www.greenspring.hit.bg/contact.htm
http://www.eurobusbg.com/Home/contacts-1
http://www.erika.bg/contact_us.php
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #219 -: февруари 26, 2010, 17:20:14 »

Velvet, мисля че може вместо гипсофил да използваш сухи стръкчета от разни тревички, които го наподобяват,определено ще ти излезе по-евтино. Виждала съм във фирма Диги 94 (снабдяват цветарските магазини в цялата страна):  http://www.digi84.com/bulgarian/products/
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #220 -: февруари 26, 2010, 17:54:41 »

Радвам се, че с нещо съм помогнала, макар и самия сайт да изглежда доста мизерен. Между другото , velvet, видях, че тук имат от тази цветарската лепяща лента, която можеш да ползваш за дръжките.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 03, 2010, 01:06:49 »

Момичета, качвам снимки на хартиените цветя, които направих тази вечер. Три различни варианта са. Аз си имам фаворит, но все пак и вашето мнение да чуя smile

Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 03, 2010, 01:18:02 »

На мен ми харесват повече 2-та модела,на които не се вижда телта.Във вазичката по-хубаво стои това с червената тичинка,но иначе чисто бялото повече ми допада.Но като и вазичката е бяла,бялото цвете някак се губи.Това е моето мнение girl_wink
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 03, 2010, 01:28:04 »

Да, Ева, и на мен това с телта най-малко ми харесва. Да не говорим че иска повече време и нерви blush
А относно червения цвят, аз заложих на контраста точно поради тази причина - да не се изгуби във вазичката smile Пък и като за пролетна сватба реших да вкарам някакъв цвят, който да не се натрапва, но да го има smile

Благодаря ти за мнението give_rose

Иначе не стават бавно, като за първи път. Сигурно като направя другите 40 и няколко ще стана спец tease
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: март 03, 2010, 09:24:36 »

velvet станали са много сполучливи всичките Bravo. Само белите цветенца приличат повече на орхидейки  yahoo, а с оранжевата тичинка -на нарциси....... поне намен така ми изглеждат Girl_sing. Както и  да е и двете са хубави, даже с оранжевкото прави контраст, но пък можеш да сложиш на белите нещо зеленко за да постигнеш същия ефект smile.... избора в крайна сметка си е твой, смятам какъвто и избор да вземеш - ще е правилния give_rose
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: