Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 17:19:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част  (Прочетена 190908 пъти)

D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 19, 2010, 02:37:34 »

Привет на всички понеже съм нова тук. girl_wink
Повечето имате страхотни идеи,но аз определено искам подаръчето за гостите да е снимка,но в рамка за да е завършен подаръка и питам някой знае ли къде мога да си купя рамки на едро и на какви цени са?

Вижте тук в този сайт /има различни видове и цени/ -> http://www.ekip-bg.com/newsite/index.php

или в магазин "JUMBO" /на околовръстното до новото Метро преди Пловдив/ там има голямо разнообразие.
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #196 -: февруари 19, 2010, 22:49:49 »

svatbeni-podaraci.hit.bg/za%20men.html
 divanetata   виж какво съм ти открила случайно !Може да ти хареса мидичка с перличка ! Wink
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: февруари 20, 2010, 02:03:51 »

Мерси Dj Aleksi за Джъмбо не се бях сетила Bravo.А линка не се отваря crazy
Моля, моля smile
Не знам защо не се отваря линка, точно това което търсите Вие има в този сайт.
При мен зарежда, пробвайте пак, ако не - през google -> търсене -> ekip-bg.com
Активен
VeniNY
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #198 -: февруари 20, 2010, 04:13:47 »

Здражеите моми4ета и аз се похваля и ние купихем подара4етата за гостите. Спряхме се на Place Cards, на които 6те има името на жсеки гост и масата на която е настанен. След сватбата мислим да изпратим на жсяко семеиство Брагодарствено писамце и заедно него снимка с размерите на Place cards.
Мисля 4е е добра идея така 6те им остане не6то за спомен от на6ия ден smile

* Podara4etata za Gostite.jpg (47.39 KB, 260x260 - видяно 3722 пъти.)
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #199 -: февруари 20, 2010, 10:38:01 »

VeniNY, идеята ви е много хубава и запомняща се  Bravo Комбинирали сте няколко неща, които ще бъдат красив жест и мил спомен  smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: февруари 20, 2010, 22:47:07 »

Здравейте момичета. След дълго четене и аз да се включа.  give_rose
Ние решихме да подаряваме чашки за свещички. Мислим че ако подаръчетата не са нещо за украса ще свършат в някое чекмедже....а така намират винаги употреба......

* 123.jpg (53.92 KB, 390x462 - видяно 226 пъти.)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 22, 2010, 11:27:40 »

VeniNY, много от фотографите предлагат услуга още в деня на сватбата да извадят снимка на младоженците за подарък в желания размер. Защо не се възползвате и още в деня на сватбата не има ги подарите?  pardon Според мен ще се загуби ефектът след сватбата да ги изпращате. Освен това си е допълнителен разход на време и средства. Някои може да се загубят по пощата и т.н.

Активен
Vaqq
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #202 -: февруари 22, 2010, 19:05:56 »

VeniNY много си права good,че може да стане фал при изпращането след това и хората ще очакват подаръче на самата сватба затова реших всеки да има снимка с нас още самия ден и ще ги сложим в рамки за да изглеждат по - добре само да си намерим фотограф,който извършва и тази услуга.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: февруари 22, 2010, 19:36:28 »

Момичета, аз сега съм влюбена в идеята за китайските фенери!   yahoo yahoo yahoo Love girl girl_in_love
 heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart

* th1245224555_308.jpg (1.9 KB, 110x83 - видяно 3460 пъти.)
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #204 -: февруари 22, 2010, 19:48:32 »

anelcka80 подаръчетата Ви са страхотни  много ми харесаха  good
VeniNY lionelsa е права че ефекта е по  добър ако се подарят в деня на сватбата ви примерно когато минавате за  наздравицата и вие да подарите на гостите си по една ваша снимка
lunno momiche   идеята за фенерите е невероятна и преживяването е такова аз лично се вълнувам всеки път  въпреки че знам но реакцията  на хората е неупесуема радват се като деца на кой фенера ще отлети пръв !И още не е така навлязло при нас и е нещо ново и гостите са преки участнитници  и това много ги радва  и остава незабравим спомен !
Активен
bibilqna
Сватбар
Публикации: 200

« Отговор #205 -: февруари 23, 2010, 01:12:18 »

Някой май беше спомена за такива малки шишенца (извинете не помня кой  give_rose)

Тука хората са се погрижили за такива идеи. (ех тези брошурки  danceg)

www.Justglass.co.uk
www.weddingcrystal.co.uk

Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 23, 2010, 18:55:57 »

velvet, една идейка за твоите вазички:

* velvet.jpg (72.46 KB, 429x336 - видяно 3504 пъти.)
Активен
Vaqq
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #207 -: февруари 24, 2010, 00:33:32 »

lunno momiche идеята за фенерите е страхотна Bravo дори ти предлагам преди да бъдат пуснати всеки гост да напише някакво пожелани като писмо в бутилка. Aviator
Ние имахме тази идея,но от ресторанта в,който най вероятно ще сме ни казаха,че трябва да имаме разрешително от пожарната Направи си сам и затова преосмислихме идеята за подаръчета,но все още нищо не е на 100%.Проверете за подобно разрешително за да няма изненади. Good luck
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: февруари 24, 2010, 07:56:59 »

Lionelsa, благодаря, аз вече си избирстрих горе долу представата за аранжировката на вазичките.

Точно така ще бъдат закрепени плейс картичките - благодарствени писъмца, със сатенена панделка. А във вазичката, благодарение на съветите на Violet, ще сложа по едно хартиено цвете от креп хартия. Хартията е вече поръчана и днес трябва да ми я доставят. Надявам се, че ще се хареса на гостите ни smile
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: февруари 24, 2010, 09:12:46 »

Някой знае ли каква е цената на гипсофила? И дали мога сама да си купя отнякъде? Смятам да създам повече обем около хартиеното цвете във вазичката именно с гипсофил, защото прилича малко на изкуствен и няма да изглежда странно, до хартиено цвете. А и е по-издържлив, доколкото знам. Предполагам 3 дни преди това, ако аранжирам вазичките, няма да увехне, нали?
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: