Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 17:38:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част  (Прочетена 190918 пъти)

pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #180 -: февруари 16, 2010, 16:15:10 »

moza това вече е въпрос на гледна точка. Аз лично си пазя  всичките " ненужни дреболийки", както ги наричаш и за мен те са също толкова хубав спомен, колкото би била и една снимка например, а и дори да не се сетя от коя точно сватба е някое подаръче затова си има етикетче. smile Има и друг вариант-на последната сватба на коята бях изобщо нямаше подаръчета, не знам дали беше решение на младоженците или така си практикуват в тази част на България където беше събитието  pardon
Активен
pepche
Сватбар

« Отговор #181 -: февруари 16, 2010, 16:17:56 »

velvet вазичките са прекрасни  Bravo Ще имат ли някаква опаковка и къде ще слажиш картичката  blush извинявай явно съм пропуснала подробностите  give_rose
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #182 -: февруари 16, 2010, 16:22:20 »

velvet страхотни са вазичкитер както и картичката към тях Bravo
pepche аз също много се радвам на такива малки спомени от Сватбеното тържество но тук във форума видях идеи за това. 2008 г бях канена на три сватби тук във Варна и никъде нямаше такива подаръчета. Надявам се да придобиват все по-голяма популярност, защото са един много мил жест на младоженците към гостите им smile
Активен
pepche
Сватбар

« Отговор #183 -: февруари 16, 2010, 16:27:50 »

mimka25 явно си е традиция към вашия край, сватбата на която нямаше подаръчета беше в Мадара  blum
Активен
marina_vit
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: февруари 16, 2010, 16:29:05 »

За подарък на гостите ние избрахме чаши, стават за вино или вода, с гравирани нашите имена и денят на сватбата. Аз бях против в началото, но съпругът ми настоя, ала след това много гости ни казха, че сме избрали страхотен подарък и често ползват чашите и се сещат за нас. Не знам, може да ви послужи като идея.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: февруари 16, 2010, 20:12:53 »

Благодаря, момичета! smile

Ами още не ми е избистрена съвсем идеята за аранжировката на вазичките. Ще има нещо изкуствено в тях. Било то цвете, или от тези спирали, които се ползват обикновено като аранжировка, не знам дали се сещате...
За плейс картичките, които ще са и благодарствени, още се чудя - или някак си на самата панделка (която ще е вързана около самото гърло на всяка вазичка и ще е в златисто може би) ще ги окача, или пък ще са закрепени по някакъв начин на цветето/ спиралата. Предполагам поне добихте някаква представа. Така или иначе, като аранжирам една, така както искам, ще я снимам и ще ви я покажа smile

Идеята на Марина за чаша също е много готина - практична и напомняща за събитието Bravo
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: февруари 16, 2010, 20:27:36 »

Благодаря ви, момичета! Ще разгледам по-подробно и ще пиша, когато има напредък.

Велвет, вазичките са много готини и идеята за аранжировка звучи добре. Конкретно със спирала ми се струва, че ще изглежда по-добре, отколкото с изкуствено цвете, но не знам какъв ще е цялостният вид на масите.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: февруари 17, 2010, 17:04:22 »

Момичета, засега това, което измислих, като идея за подаръчета за гостите е следната: в малкаи торбички от органза да поставим листенца от маслодайна роза (предварително изсушени) + по едно мускалче.  give_rose
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 18, 2010, 20:25:04 »

Да ви кажа, след много мислене, се реших да си направя сама цветя от креп хартия. Хем ще ми излезе много евтино.
Сега остава и да измисля как ще закрепя плейс картичката.

Ето и видео как се правят тези цветя:

http://www.molif.com/bg/2008/11/26/flower-paper-tutorial/
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 18, 2010, 20:59:58 »

velvet, страхотна идея, много красиви стават цветята с креп хартия  Bravo

lunno momiche идеята ти да свържеш мястото на сватбата с подаръчетата е много добра. Макар, че вече си взела решение ето  и още нещо, може пък да ти е полезно  girl_wink
http://www.bulgarianrose-bg.com/pictures.php?lang_id=1&p_id=60&img_id=149
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #190 -: февруари 18, 2010, 22:31:28 »

velvet, този тип цвете би стояло добре ако е вързано например около гърлото на вазичката, но ще имаш проблем ако цветето не е на стабилна дръжка, тази тел (тичинката) колкото и да е гъвкава е много мека и трябва да усучеш доста пластове, за да получиш неогъваща се дръжка, така че цветето да стои право и красиво във вазата- предполагам това е идеята?
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 18, 2010, 22:39:00 »

Силве, права си наистина. Освен да го усуча около гърлото. И без това вазичките са 10-11 см високи и само цвят, показващ се от тях мисля ще е добре. Като направя един примерен вариант, ще пусна снимка за мнения give_rose
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 19, 2010, 00:16:56 »

Ние много харесваме идеята подаръчетата за гостите да представляват мидичка с перла вътре, но не от керамичните, а има едни стъклени (или от прозрачна пластмаса  crazy). За съжаление на повечето места, където видяхме такива, са много скъпи - от порядъка на 10-15 лв. и нагоре за една cray. Ако сте виждали някъде в София или Варна такива на по - прилична цена, моля да споделите инфото  smile
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #193 -: февруари 19, 2010, 00:31:37 »

divanetata отиди в този склад на Почивка  за миди и др. океански неща да видиш какви красоти има от 1- до 3 лева можеш да си харесаш нещо
Активен
Vaqq
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #194 -: февруари 19, 2010, 02:25:11 »

Привет на всички понеже съм нова тук. girl_wink
Повечето имате страхотни идеи,но аз определено искам подаръчето за гостите да е снимка,но в рамка за да е завършен подаръка и питам някой знае ли къде мога да си купя рамки на едро и на какви цени са?
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: