Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 20:19:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част  (Прочетена 191358 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 12, 2010, 17:30:41 »

mimka25, благодаря за мнението и за сайта - ей сегичка ще го разгледам!  give_rose give_rose give_rose
Или по-добре ароматна свещ?  insane
Или нещо друго, свързано с розата - ако някой има идейки - моля да споделя. Wink

* rose-valley-aromatna-svesht-roza-sas-zelena-postavka-bg-111067.jpg (3.67 KB, 100x67 - видяно 3551 пъти.)
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 12, 2010, 17:35:11 »

Това сапунче е много хубаво - аз го обожвама!  LOVING
Обаче като подарък сапун...  nea

* lj_cream_soap.jpg (17.96 KB, 389x379 - видяно 3573 пъти.)
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #167 -: февруари 12, 2010, 17:39:34 »

lunno momiche, идеята за мускалчетата е много хубава  .Това е чудно, ароматно подаръче give_rose Може би ми допадна, защото преди няколко месеца планирахме сватба в традиционен български стил и това щяха да са нашите подаръчета  Wink  Имах планове да ушия малка торбичка от ленен плат и да я украся както нашите баби преди много години са правили със своите дрехи. Имам и сърма, и бродирам... В нея щяха да са мускалчетата. Но това няма значение.
 Моя съвет е - провери добре цените на тези неща и си пресметни кое колко ще ти излезе за всеки гост smile Варианти как да поднесеш мускалчето има много  Wink
 Лично аз залагам повече на тази идея  Wink
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 12, 2010, 17:44:33 »

Тази червената роза-свещ е много хубава  good
Ние също се бяхме спрели на нея в началото, но не ми остана време да се занимая с подаръчетата лично и затова поръчахме от агенцията готови опаковани.

Сапуните са чудесни, но и на мен не ми се вързват много за подаръче  pardon
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 12, 2010, 17:46:29 »

Лунно момиче харесват ми идеите ти за подаръчета, защото са нетрадиционни и по-различни good
Аз лично харесвам идеята за свещички, защото това ще са и моите подаръчета. Купила съм свещничета с цвета на украсата и по една свещичка под формата на цвете вътре. Все още обмислям как да ги украся и като съм готова ще пусна снимчици.
Но който и вариант да избереш няма да сбъркаш good
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 12, 2010, 17:51:15 »

Bubka  give_rose , сапунчетата наистина са много хубави и с аромат на истинска роза (на мен най-много ми харесват от тези неща)- любими са ми, но определено ... сапун за подарък  NO не ми се връзва.   girl_impossible
Bubka, Zori83, michelle   thank you   give_rose give_rose give_rose
Zori83 какви свещничета си купила и откъде?  pardon
« Последна редакция: февруари 12, 2010, 17:53:54 от lunno momiche » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 14, 2010, 00:32:59 »

Ето и от мен нещо по темата с рози.Едни нежни сапунчета -рози които си купих скоро и ухаят неверотяно и са супер нежни.
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #172 -: февруари 14, 2010, 18:54:07 »

Момичета, знаете ли някъде да продават семена от четирилистни детелини?  Good luck
Също и по откритите пазари съм виждала да продават пакетирани семена.

Като стана въпрос за детелини малко ще се върна и към темата с шоколадови бонбони като подарък за гостите- наскоро подарих шоколадови бонбони с форма на детелинка- имаше вариант с млечен и с черен шоколад ( в Jeff de Bruges)

Преди време бях предлагала едни консервни кутийки със семена на детелинки, да ви кажа  nea не поникнаха изобщо...

Попаднах в един американски сайт на това:

ние си имаме "Сълзица", с форма на сърце и подходящо опакована  става като тази Wink
« Последна редакция: февруари 14, 2010, 20:18:57 от Violet » Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #173 -: февруари 16, 2010, 12:45:59 »

Аз още си се чудя какви подаръци да изберя, но тава със свещите никак не е лоша идея  good, а и има ограмен избор и подходящи свещички за всяка сватбена тема  Bravo
Онзи ден в един магазин открих едни бутилчици вътре с късметчета, също ми харесаха  smile, а една съседка скоро беше ходила на сватба и им бяха подарили-на жените мъничко бурканче с мед, а на мъжете шишенце с червено вино, много бяха сладки  pardon нещо подобно като в този сайт:
http://www.bocreations.com/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=32:guest-s-gifts&Itemid=112
А някой може ли да ми обясни какво представляват тези канелки  blush
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 16, 2010, 12:55:39 »

Момичета, аз съм в голяма чуденка с подаръчетата. Свекърите предложиха малки бутилчици вино със специален сватбен етикет... обаче нямам идея откъде да намерим такива бутилчици.
Искаме малки по възможност, някъде 250 мл, ние ще си ги пълним, тъй като искаме да изберем някакво по-хубаво вино... Дали имате представа къде можем да намерим такива бутилки и дали в някоя винарска изба биха се съгласили да ни ги напълнят и затворят?
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #175 -: февруари 16, 2010, 13:50:34 »

pepche канелките са пръчки от канела. Обикновенно ги закрепят към коледни късметчета, в послания за Св. Валентин също видях. Честно казано незнам символ на какво е канелат, освен че май се водеше афродизиак blum
asseto такива малки шишенца, най-вероятно ще откриеш в стъкларски цех. Някои изби, които предлагат доста качествени вина, произвеждат вино в бутилки от 375 мл. Ако си от Варна най близкия такъв цех е в Белослав-имат сайт
www.inhomglass.com/
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 16, 2010, 13:52:36 »

Асето, ето тук знам че предлагат малки бутилчици (но пълни). По 187 мл пише. Дори има съфорумки, които са се възползвали от тях good

http://www.villalyubimets.com/shop.php?lang=bg#
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #177 -: февруари 16, 2010, 14:19:32 »

mimka25 благодаря за разяснението за канелките  give_rose
asseto и аз съм виждала само пълни, но открих ето тези само,че са рисувани  http://www.biznesa.com/modules/icontent/index.php?page=1052
Активен
moza
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #178 -: февруари 16, 2010, 15:53:38 »

Za men perfektniq podaryk za wsichki gosti e snimka-spomen ot swatbata,w zawisimost ot bujeta,moje da e spo originalna ramka ili multimediq...wsichki nenujni dreboliiki sa glupost,koqto wseki zahwyrlq nqkyde i edwa li 6te se seti daje ot kyde tochno sa kogato gi nameri edin den potynali w prah...snimkite 6te sa spomen dori i za 7 mese4no bebe-da widi kak ot beb4e e po prtita  danceg  yahoo
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 16, 2010, 16:08:12 »

Снимката е наистина уникален и безценен подарък, но за по-близките гости. Едва ли някой втори братовчед, или пък колега, биха си я сложили на полицата. И това далеч не означава, че не уважават младото семейство, просто не с всички гости връзката е така неразривна и тясна smile

Но пък в крайна сметка, каквото реши двойката, това да избере smile. Ако на някой толкова не му харесва подаръка, да не го гледа blum

П.С. Моите вазички са готови. Качила съм снимки в галерията.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: