Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 17:28:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част (Прочетена 190911 пъти)
biersdorf
Ентусиаст
"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част
«
Отговор #105 -:
декември 11, 2009, 14:47:37 »
velvet-мислила съм да и действително дали ще взема 100 по евтини или 50 по-скъпи горе-долу като разход ще е сходно. Сега все още гледам и се ориентирам
Активен
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
«
Отговор #106 -:
декември 11, 2009, 16:01:07 »
Здравейте, момичета!
На мен пък ми се ще подаръчетата за гостите да са малко по-екологични - затова идеята за живи цветя в саксийки или семена ми допада изключително много
. Примерно към такъв тип подаръчета могат да се прикрепят и картичките с имената. Проблемът е обаче, че ако има гости от чужбина, не ми се струва вероятно да си пренасят обратно цветенцата в саксийките по летища и самолети ... Та се чудя сега как да съвместя всички тези съображения
...
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #107 -:
декември 11, 2009, 16:57:54 »
melusina -за гостите от чужбина можеш да преработиш един подарък, който аз получих миналата нова година. Беше една химикалка, която имаше капачка и отгоре. И като махнеш капачката - вътре има семенце. А на самата капачка пише - Посади ме! Можеш да им подариш самата саксийка и семенцата и те като се приберат да си ги посадят.
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
Публикации: 80
«
Отговор #108 -:
декември 12, 2009, 00:22:41 »
melusina
, права си, че е непрактично за гостите от по-далече. Не се бях сетил затова, но и като говорих с кумата, тя предложи въобще да не са засадени, а само кутийката да е подходящо опакована. Така и на нас ни се спестява ангажимента със засаждане и обгрижване, докато поникнат, а и пренасянето и подреждането по масите ще е много по-лесно. Кутийката е по-малка от юмрук, така че в такъв вид може да се пренася без проблем даже и зад граница
.
Честно казано на мен магнитчета и подобни със снимка на младоженците не ми харесват особено. Снимката даже не е от сватбата. Малко егоцентрично ми се струва. Казвате, че хората ще си сбутат някъде слончето от сватбата и няма да си го гледат, но, ако не сте им достатъчно близки, едва ли ще държат ваша снимка на видно място дълго време.
velvet
, може някои от семейните да се засегнат, ако за тях подаръкът е общ. Вярно, че трябва да се възприемат с половинките си като едно цяло
, но все пак...
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #109 -:
декември 12, 2009, 11:33:34 »
според мен идеята на снимката подарък не е хората да си я сложат на видно място, а да си я сложат в албума примерно, ние имаме доста такива снимки от различни сватби и е много хубаво и мило като ги гледаш и разглеждаш и си спомяш събитието. поради тези причини и ние избрахме да подарим снимка и то от самата сватба, фотогрфа я извади и я донесе и я подарихме на гостите.много дълго мислих и премислях какъв да е подаръка за гостите, колебах се между бонбониерка и снимка в крайна сметка, но пък снимките бяха и по евтини, така че..
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #110 -:
декември 12, 2009, 17:52:12 »
Rainwoman,
честно казано, познавайки нашите си гости, семейните тоест, не вярвам да има засегнати. Звучи ми несериозно, извинявай...
Мисля си, че са над тези неща и ще оценят Жеста, а не самия подарък като такъв. Затова си зависи от хората и всеки си преценя сам типа подаръчета.
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
Публикации: 80
«
Отговор #111 -:
декември 12, 2009, 20:25:43 »
roumyana
, снимка от самата сватба е нещо съвсем друго и наистина много мило и далеч по-ценно от други "подаръци". Аз имах предвид магнитчета или нещо друго с някаква снимка на младоженците, която няма как да е от сватбата, което я прави безсмислена. Иначе е чудесно да подариш на гостите си снимка от сватбата, особено на тези, на които едва ли след това ще пратиш такава по мейла или друг начин. Аз се отказах от този вид подарък, само защото ще отнеме много време да се снимаме с всички гости поотделно.
velvet
, не се засягай
. Споделяме тук, за да чуем различно мнение, което понякога може да ни е от помощ. Друг път не
. Не съм искала да засегна теб или гостите ти. Щастливка си, че си ги познаваш толкова добре
, аз не мога да твърдя подобно нещо за 120 човека, за съжаление
.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #112 -:
декември 13, 2009, 00:46:35 »
Rainwoman,
не се засягам, мила
Просто исках да кажа, че не винаги е така. Освен това, ако се опиташ да мислиш за всеки един по отделно, ще е много трудно да намериш вариант. В смисъл, че трудно се угажда на всеки гости, това е ясно. Затова процедирай така както ти и половинката ти сметнете за добре, пък каквото стане. Сигурно накрая все ще има нещичко, което не се е харесало на еди кой си.
Сори за офф топика.
По темата, днес миличката ми кумица поръча вазичките в Мънисто. Тъй като покрай празниците сега, имат доста поръчки, са казали, че ще ги изработят до края на януари, което също е ок все пак. И така, стискам си сама палци този път да няма издънки
Активен
meryy
Любопитен
«
Отговор #113 -:
декември 13, 2009, 09:23:56 »
ние също подарявахме снимки и всички останаха много доволни з-то имат спомен от нас. Не е нужно да се снимате със всички гости вие сте важните и центъра на събитието така че мисля че е добър вариант за подаръчета но всяка булка има различни представи и си познава гостите по-добре.Желая ви успешна подготовка
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #114 -:
декември 13, 2009, 18:47:24 »
Цитат на: mar_my в декември 08, 2009, 17:59:41
Какво ще кажете подаръчето за гости да е шаблонче за декорация на кафе, капучино и т.н?
А ако темата на сватбата е "кафе" или е организиана в шоколадови цветове, още по- добре. Нямам идея какви са цените на тези щуротийки. Но ако са скъпи- може да се изрежат от по- дебело PVC в някоя рекламна агенция. Така картинката или надписа на шаблончето ще е, каквато сърце иска.
Гостите ще се сещат за вас всеки ден по време на сутрешното кафе.
лелеееееееее....кафена сватба....само от няколкото редчета които си написала си я нафантазирах цялата
вече обмислям втора сватба специално заради темичката
това би била страхотно оригинална сватба и със страхотна декоерация от кафени зърна...невероятно...
и уникално...аз съм за...с двете ръце и ако това е темичката ти те подкрепям с всички сили
Активен
albenka
Ентусиаст
«
Отговор #115 -:
декември 16, 2009, 08:35:46 »
ние харесахме свещи със наша снимка за гостите,но на всеки ли да даваме или на семейство по една
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #116 -:
декември 16, 2009, 09:01:53 »
albenka
ако не са много скъпи и можеш да си позволиш може да дадеш на всеки, ако пък не става и на двойка по една. Това е въпрос на личен избор
Активен
biersdorf
Ентусиаст
"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил
«
Отговор #117 -:
декември 16, 2009, 11:13:51 »
Момичета, виждали ли сте някъде по магазините подобни кутийки:
http://www.hochzeitideal.de/products/Gastgeschenke/Mandeldose-Braut.html
;
http://www.hochzeitideal.de/products/Gastgeschenke/Mandeldose-Braeutigam.html
;
за мен не е вариант да ги поръчам от там-идеята ми е, ако намеря подобни тук-много ми харесва идята да бъдат подаръци за гости-а вътре ще измисля някакви бонбонки с които да ги напълня
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #118 -:
декември 16, 2009, 12:04:09 »
biersdorf
кутийките са много идейни. Аз не съм виждала точно същите тук, но мисля, че ако си направиш поръча може да ти изработят такива от хартия. А ако ти се занимава и сама можеш да ги направиш
Разгледай този сайт. Има интересни модели.
http://fiorlux.com/index.php?page=shop.browse&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=16
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #119 -:
декември 16, 2009, 13:05:29 »
Доста скъпо ще бъде да й изработят такива кутийки, било то и от картон. А и в БГ нямаме много голям избор от луксозни картони. Лично съм провирявала и търсила по фирмите вносител. Тъй като за нашата сватба си изработвах кутийките (не лично аз, а ги дадох на фирма) и много съм обикаляла за подходящ луксозен картон. А и е доста скъпа услуга и накрая ефекта не е такъв като оригиналните кутийки. Казвам го от опит. Успех
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...