Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 17:14:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част  (Прочетена 190906 пъти)

Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 10, 2009, 11:48:35 »

Не ми се иска да ги ангажирам, достатъчно им е, че още отсега дудна нон стоп за сватбата  smile! Но се опитвам да се контролирам!!!
Ако е детелинка в саксийка с пресована пръст, ще е лесно. Само да намеря откъде да купя около, че и над 100 бр. и то на нормална цена smile. От цветните борси напролет може би?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 10, 2009, 12:10:20 »

Biersdorf, много се радвам, че макар и неволно съм ти помогнала good

С този си пост исках хем да предупредя някое момиче, което ще се насочи към Приказен ден за покупки, хем пък и да дам идея. Просто смятам, че трябва да си носят отговорността, и дори без капаро, да се стараят да запазят авторитета си. А не да драснат имейл от два реда, без обяснение, причина и алтернатива. Сори, пак се разпалих.

Благодаря ви и за стиснатите палци give_rose Все си мисля, че ще се снабдя с жадуваните вазички, просто си ги представям по масите вече Girl_hide Ще пиша като има резултат good
Активен
simoneta
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #92 -: декември 10, 2009, 21:08:41 »

Аз още не съм стигнала до подаръците, но определено искам да са много оригинални, които да останат по-дълго време у хората, а не веднага да ги изхвърлят.
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: декември 11, 2009, 12:48:39 »

Преди няколко седмици посетих едно фото студио, за да си изкарам малко снимчици. Заговорихме се с консултантката относно оригинален подрък за гостите и това, което ми предложи бяха стълени кубчета с нашите ликове, като изображението е в 3D формат. Наистина са много карсиви, но и цените им не са никак малки, например най-малкият има вариант беше ключодържател и излизаше около 20 лв.

* p_333095.jpg (47.61 KB, 360x360 - видяно 3338 пъти.)
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: декември 11, 2009, 12:56:37 »

Друга също доста оригинална идея са наши снимки във вид на магнит за хладилник, като цената е доста по-малка. Не разбирам от техните размери, но това което ми даде, като пример консултантката беше голяма снинка (видимо с формат А4) с цена около 5 лв., като тя ми предложи да разделим този формат на 4 части и да се получат 4 броя по-малки магнити, които имат вида точно на сувенир за спомен  smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: декември 11, 2009, 13:02:52 »

mademoiselle стъклените кубчета са мног хубави, но според мен не са много подходящ подарък са сватба, по-скоро са мног хубави подарък на по-близък човек, който ще си го сложи на видно място и ще си го гледа, по-далечните гости едва ли, а пък и е скъпо.
магничетата са много добра идея, ние имаме такива, не са много малки, иделани са, макар че нашите са половин снимка според мен
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: декември 11, 2009, 13:26:36 »

И според мен магнитчетата са чудесен вариант.  good Определено са по-практични от фигурките. Аз се сблъсках със следния случай: една позната ходи на сватба и, като подаръче получила керамични фигурки (мисля, че бяха слонче и лебед) и тя ми каза  "изобщо не обичам такива неща да ми стоят по шкафовете и да събират прах!" Сега стоят прибрани в едно чекмедже, защото хем не иска да ги хвърли, хем не иска да си ги сложи на видно място. хиихихиххихихих  pardon
Знам, че е въпрос на личен избор, но чесно казано ме накара да се замисля. Иска ми се да подаря нещо, което няма да бъде захвърлено и наисти ще напомня на гостите за сватбеното тържество  wedding
Извинете ме за дългия пост!
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: декември 11, 2009, 13:29:19 »

mademoiselle ще ми дадеш ли адреса на фотото, където правят тези стъклени кубчета със снимка, защото отдавна търся такива. Мисля да направя едно на кумовете ни с тяхна снимка обаче, като благодарност, че приеха. give_rose
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: декември 11, 2009, 13:31:48 »

ами честно казано имах доста слончета, охлювчета  и тем подобни и в един момент просто ги изхвърлих, защото само събираха прах, а и според мен са кич и не бих искала такава украса в дома ми
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: декември 11, 2009, 13:43:45 »

mademoiselle ще ми дадеш ли адреса на фотото, където правят тези стъклени кубчета със снимка, защото отдавна търся такива. Мисля да направя едно на кумовете ни с тяхна снимка обаче, като благодарност, че приеха. give_rose
Едното ателие е на "Братя Трейман"; гр. София, бул. Витоша 112 (с/у пилоните на НДК)
http://www.phototreyman.com/
Вкъщи имам брошура на още една фирма, от която ми предложиха отстъпка за бройката, но по-късно ще го дам, защото съм на работа в момента  pleasantry
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #100 -: декември 11, 2009, 13:44:21 »

Докато разглеждам и търся различни варианти си мислех, смятате ли, че мога да съвместя следното:тази камбанка на която да бъде името на човека освен оригинален начин (вместо просто табелка) да го съвместя и бъде същевременно подарък - или не е добра идея blush
http://www.manisto.com/fullsizeimage.php?fld_prod_ID=791
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #101 -: декември 11, 2009, 14:08:38 »

Biersdorf, защо да не е добра идея? Камбанките изглеждат много сладки  LOVING А ако се връзват и с цялостната ти идея за сватбата, чудесно.Аз бих си запазила такова мило подаръче  smile Само не знам дали гостите ще се сетят, че освен поставка за тейбълка, това е и подаръче  pardon Иначе са чудесни  smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: декември 11, 2009, 14:13:39 »

Благодарско mademoiselle

biersdorf камбанките са много нежни, но лично аз предпочитам нещо, което ще влезе в употреба. А и наистина гостите може да не се сетят, че е за тях. Затова може би ще е добре да прикрепиш някакво благодарствено послание към самите камбанки, за да се сетят, че са подаръче за тях. good
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #103 -: декември 11, 2009, 14:31:31 »

Zori83, съгласна съм, че освен символичен, подаръкът е хубаво да бъде и практичен, да влезе в употреба по един или др. начин- по този повод бях харесала много симпатични човечета бяло и черно, прегърнати, като това всъщност се използва за солница и черен пипер, както и от тези красиви запушалки за вино с различни елементи от горе (пеперуди, сърца). Работата е в това, че те са двойно по-спъпи и няма да имам възможнот да взема за всички гости-за това се спирам на по-евтин вариант, като в същото време ми се иска и да не е отбиване на номер. Идеята за посланието наистина е добра и ако се спра категорично на този вариант ще я обмисля.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 11, 2009, 14:33:04 »

Biersdorf, аз също не съм привърженик на фигурки, които просто ще събират прах после. Но е въпрос на вкус все пак Wink А относно табелката с името, да, много добре ще се получи. За подсещането, че са подарък, аз точно така ще правя - благодарствено писъмце, в което ще поясня, че остават за спомен.
А мислила ли си за вариант едно подаръче на двойка? Така доста ще спестите. При нас с вазичките мисля да е така.
« Последна редакция: декември 11, 2009, 14:34:47 от velvet » Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: