Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 17:14:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част  (Прочетена 190904 пъти)

D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: ноември 29, 2009, 23:03:41 »

Най-интересният и хубав подарък, който ни направи впечатление на една сватба беше - малко бурканче с мед вързано с красива картичка и панделка с плюшено сватбено меченце младоженец. За всички гости имаше такова бурканче медче с мече и благодарности на картичка. Много мил жест и интересно като идея за подарък. Бяха поставени по масите, още преди да започне сватбеното тържество и настаняването на гостите. smile
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #76 -: декември 02, 2009, 19:37:30 »

Записвам се и тук...и на мен това ми е най-големия пробле...не мога да измисля какви подаръчета да подарим, а от милото не очаквам блестящи идеи... sad
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: декември 03, 2009, 13:54:44 »

Оф, нашите вазички са поръчани преди 2-3 седмици, но още тогава предупредили, че преди края на ноември няма да пристигнат, защото са внос от Канада, доколкото помня. Вече е 3 и нямам търпение pardon Дано до Коледа си ги получим. Не че е спешно, но ме гризе ужасно любопитство blush
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 06, 2009, 20:17:26 »

velvet напълно те разбирам...и аз да съм и аз няма да имам търпение...може би затова и не си поръчах нищо за което трябваше да чакам да ми доставят...че съм страшно нетърпелив човек...стискам палци скоро да дойде и да пуснеш снимчица give_rose
Активен
mar_my
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #79 -: декември 08, 2009, 17:59:41 »

Какво ще кажете подаръчето за гости да е шаблонче за декорация на кафе, капучино и т.н?  yahoo
А ако темата на сватбата е "кафе" или е организиана в шоколадови цветове, още по- добре. Нямам идея какви са цените на тези щуротийки. Но ако са скъпи- може да се  изрежат от по- дебело PVC в някоя рекламна агенция. Така картинката или надписа на шаблончето ще е, каквато сърце иска.  Bravo 
Гостите ще се сещат за вас всеки ден по време на сутрешното кафе.  good

* Coffee Stencils.jpg (14.81 KB, 230x230 - видяно 3325 пъти.)
« Последна редакция: декември 08, 2009, 20:11:01 от mar_my » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #80 -: декември 08, 2009, 18:34:30 »

mar_my ,  само хубави и оригинални идеи даваш  good Браво  Bravo Направо си я представих тази "кафеена" сватба и ми стана едно хубаво и топличко... Ако таква ще е твоята сватба, нямам търпение да я видя  give_rose
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #81 -: декември 09, 2009, 10:02:33 »

Аз вкъщи си имам такива шаблончета и си ги ползвам събота и неделя- супер са ! Само че не съм ги виждала, в Пловдив поне, по отделно да ги продават?
Активен
lili_636
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #82 -: декември 09, 2009, 16:10:35 »

на този сайт    http://weddingprincess-bg.com   - на една сватбена агенция,попаднах на красиви подаръци
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: декември 09, 2009, 22:12:29 »

Постничък ви е малко сайтът още, а и аз подаръци не видях... По-интелигентно подхождайте с опитите за скрита реклама smile.

За подарък за гостите си мислех за мъничка саксийка със зомбюл примерно. Имам едно ателие предвид, където бих могла да дам поръчка за 100 малки кашпички  в цвят, подхождащ на декрацията на ресторнта:), но ми се струва, че ще е голям ангажимент... Съхраняването на цветята, саксийките..., а и не помня... има ли луковични още през май? По-скоро не.. sad. Май ще мисля нещо друго.
Бурканчетата с мед, красив държач за снимка или малко свещниче също ми харесват като идея.
Активен
mar_my
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #84 -: декември 09, 2009, 22:31:35 »

Rainwoman, може луковичка  на 4-листна детелинка да засадиш. Много бързичко расте.  good
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: декември 09, 2009, 23:07:32 »

mar_my, и аз се бях сетила за детелинка smile. Имам вкъщи даже такива и е чудесна, но се притеснявам, че, като приближи датата на сватбата, вече ще съм толкова изнервена, че едва ли ще ми се занимава със садене на луковици ... Но си права, че е копмактно и симпатично  good smile! Дано ентусиазмът покрай оргнизацията ни държи до самия край smile!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 09, 2009, 23:31:12 »

Да разкажа за моята одисея с подаръците за гости.
Е, няма да стане от онлайн магазин Приказен ден. Просто са пратили един мейл, в който казват, че видиш ли онлайн магазина няма да работи и се извиняват. А до кога и защо, един Господ знае!!! Както и да е, разбра се, че преди края на февруари не мога да се надявам да проработят пак, което естествено не ме устройва. Имали проблеми с доставката на вазичките от Канада.
След известно премисляне реших, че ще мина на план Б - бях пратила запитване до ателие Мънисто. Казаха, че могат да ми ги изработят. Така сега кумицата ще отиде тия дни и евентуално ще ги поръчаме на тях.

Ами, това е, отчетох се. Надявам се да нямам тепърва проблеми с вазичките, защото много държа точно на тях за подаръчета smile
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: декември 10, 2009, 10:52:45 »

За какви вазички става дума? Аз нещо съм пропуснала smile. Дано станат точно такива, каквито ги искаш, даже и по-хубави! smile
Момичета, горе-долу по колко лева на бр. мислите, че е о.к. за подаръчетата? Разбира се, зависи от конкретните възможности и от броя на гостите, но ще се радвам да ме ориентирате. Мислихме гостите да са около 100 човека, но май ще надхвърлим малко бройката.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 10, 2009, 11:06:24 »

velvet, много съжалявам, че така дълго чаканите вазички няма да пристигнат gu6
Пожелавам ти много късмет с новите подаръци!

Rainwoman, защо не помолиш някоя приятелка или роднина да се заеме с това? Идеята е много хубава.  good
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #89 -: декември 10, 2009, 11:44:20 »

Малко съм  Offtopic, но искам да благодаря на velvet, че спомена Ателие Мънисто-страхотни подаръци за гости има, за всеки вкус и въображение. velvet- благодарско!
« Последна редакция: декември 10, 2009, 11:47:00 от biersdorf » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: