Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 22:53:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За него
(Модератор:
Teo
) > Тема:
Сватбено облекло за младоженеца - 3 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбено облекло за младоженеца - 3 част (Прочетена 312221 пъти)
OvivO
Новак
Публикации: 13
Отг: Сватбено облекло за младоженеца - 3 част
«
Отговор #255 -:
юни 23, 2011, 15:21:48 »
offtopic: това последното работи много добре, лично изпробвано. Има и спрей за крака, така че вие, дами, ако вашите младоженци изпитват "благоуханни" проблеми с краката си, им купете небрежно това спрейче и уханията ще си отидат - просто трябва през десетина дни да си ги пръскат
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #256 -:
юни 24, 2011, 01:45:24 »
Ох, момичета, моят днес ми казва аз смятам да съм с черен костюм, черна риза и черна вратовръзка. Било много официално, направо ми настръхна косата. То не е лошо, ама за лятна сватба, нещо хич не ми върви.
Чак пример ми показа:
Слава богу, след малка дискусия като че ли го разубедих и сякаш се спря сякаш на нещо подобно, а има и вариант с папионка:
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #257 -:
юни 24, 2011, 08:06:37 »
И на мен не ми харесва младоженец да е в чисто черно... Ако чак толкова иска нека да е с черен елек и черно фишу, но кремава или бяла риза. Да има поне някакъв по-светъл акцент... Иначе втория варянт е много хубав!
Само трябва да внимавате цвета на ризата да е същия като роклята ти, за да не седи странно на снимките
.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #258 -:
юни 24, 2011, 18:56:22 »
Eeee, Princess_of_the_Dawn, ти си добреее! Мен като ми се каза, че обмислял някви ризи и сака с някви бродирани цветяи направо ми спря сърцето!
Казвам му, че изобщо няма да е подходящо, а той ми казва: " Аз нали не ти се бъркам в твоето облекло, ти как така ще ми се бъркаш на мен какво да облека!"
Пък той има страхотен вкус по-принцип и обожава да ходи официално облечен, има невероятни костюми!
Слава Богу, му мина тази идея и се завърна на земята! Та сега идеята е за смокинг!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #259 -:
юни 25, 2011, 14:00:10 »
pink_panther
смокинг страхотно стои, винаги съм харесвала, но мъжът трябва да е висок, за да стои добре. На моят не му прилича на структурата за съжаление. Добър избор сте направили. Виж това моделче, особено с папионка е бонбон направо.
А за бродериите може да е имал предвид нещо подоно, което не е лошо, но ако не се връзва на роклята ти и на декорацията, може и претрупано да изглежда в случая наистина.
Активен
angelnenov1988
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #260 -:
юни 29, 2011, 13:06:15 »
Предпочитам на сватбата си да изглеждам примерно ей така:
Даже прилича малко на аватара ми
«
Последна редакция: юни 29, 2011, 13:07:50 от angelnenov1988
»
Активен
Lovly
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #261 -:
юни 30, 2011, 18:35:58 »
Засега смятаме да е черен костюм, бяла рица, бяла вратовръзка, бяло елече, с бродирани мотиви наподобяващи бродерията на корсета ми и черни обувки. Но може и да пропуснем елечето, защото в началото на септември вместо щастлив съпруг, мога да получа сварен съпруг
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #262 -:
юни 30, 2011, 18:43:04 »
Цитат на: Princess_of_the_Dawn в юни 25, 2011, 14:00:10
pink_panther
смокинг страхотно стои, винаги съм харесвала, но мъжът трябва да е висок, за да стои добре. На моят не му прилича на структурата за съжаление. Добър избор сте направили. Виж това моделче, особено с папионка е бонбон направо.
Eee, това наистина е страхотно!
Дано така да се барне, милото!
И аз много съм "за" за смокинга, но много се тутка той. Не знам и аз докъде ще го докара. Трябва да взема сериозно да се заема, че да не тича в последния момент за "какъвто костюм намери". Че, той ми е малко отвеян милия.
Ловли, и аз много харесвам младоженеца да е в черно и сякаш направо си търси булка в бяло, за да се допълнят!
Активен
Lepotica
Любопитен
Г-жа -)
«
Отговор #263 -:
юли 05, 2011, 10:49:31 »
Момичета, извинявайте, ако се повтарям във въпросите, но имам следното питане: Къде в София има по-голям избор на смокинги? Навсякъде е пълно с костюми с вратовръзки, но срещаме трудности с намирането на смокинги. Цяла "Пиротска" обиколихме и само в един магазин имаше
Годеникът ми си е харесал един модел в интернет, намира се в Асеновград, но тъй като сме трудноподвижни (без кола) и с плаващо работно време и двамата, трудно ще се организираме да идем до там.
Бихте ли дали предложения за София?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #264 -:
юли 05, 2011, 20:12:57 »
Ние също търсихме смокинг, но почти никъде няма. Ние открихме в "Андрюс", някой беше писал и че в "Ролман" има.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #265 -:
юли 28, 2011, 03:00:00 »
Малко да раздвижа темата
...
Ние купихме костюм на младоженеца!
Невероятен е! Като изпилен! От Julidan е. Много сме доволни и от обслужването! Момчето определено си разбира от работата, а и ни направи намаление и за 300лв. ни даде костюма, ризата, вратовръзката и чорапите. Остана ни само колан, но него ще вземем по-натам, защото очакват зареждане и искаме да видим какво ще получат. Цветът на костюма е много особен - светъл е, между бежово, сиво и шампанско. Вкарани са и мнооооого тънички райета, които имат един особен преливащ ефект. Реверите са тънки и силуетът е втален. Младоженецът ми е висок и си има рамене и му стои много добре!
Много, много го харесвам! Като го видях облечен в завършен тоалет и ми се разтуптя сърчицето!
Обувките ги взехме от някакъв шано магазин на "Мегияс", скрит в пресечките на Банишора. Наш приятел ни заведе, защото имало избор. Искахме нещо "по-така", но тези ни грабнаха, а и си пасват много добре с костюма. Излязоха ни 62 лв.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #266 -:
юли 28, 2011, 12:29:06 »
Няма ли да пуснеш малко снимки на хубавия ти младоженец да му се порадваме и ние
Моят младоженец вече поне е по-ориентиран какво иска. Дори си поръча от интернет костюм от една Англиийска марка за костюми, тъмно сив (слава Богу, отказа се от цветята). Чакаме сега да видим дали ще му стане и как ще му стои. Аз много исках да е черен, но и тъмно сив става. Държах само да е тъмен, много ми харесва контрастът, който се получава с булката!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #267 -:
юли 28, 2011, 13:52:23 »
pink_panther
, мила, не го снимахме, а прибрахме костюма в другия му апартамент, от където ще тръгва. След месец ще има снимчици.
Все пак нали знаете - за всяка от нас нейният младоженец е най-красивият на света!
Относно костюма на твоя - да го поръчва от Англия ми звучи много добре!
Сигурно ще е много хубав!
Активен
animal
Ентусиаст
Публикации: 131
«
Отговор #268 -:
юли 28, 2011, 18:23:29 »
Monikamiamara,
костюмът на нашия младоженец е подобен (като чета описанието) и исках да те питам каква риза избрахте (какъв цвят)? Аз първо бях харесала една риза цвят праскова (много бледо оранжево), но после по съвет на свекървата я сменихме с тъмно синя.
«
Последна редакция: юли 28, 2011, 18:26:20 от animal
»
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #269 -:
юли 28, 2011, 20:52:35 »
Аз все си мисля, че на светъл костюм по-върви светла риза. Обаче, може и в контраста да се крие чара! Като пробвате и стои добре, значи е ок!
Аз ще мрънкат на милото за бяла риза! Обожавам бели ризи! Пък и много му отиват
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20