Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:12:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 118254 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: септември 30, 2009, 16:39:10 »

Gercho, да ти кажа цистита е много вероятен. Иди да дадеш урина в лабораторията.

xryspa, много се радвам за вашата щастлива новина. да ви е жив и здрав малкия принц smile

Хаха, Рони, ама никой не те гони бе мило, + това тези неща с термините са несигурна работа smile

Милички аз съм вече на работа и както се сещате вихрушката е сериозна smile иначе се надявам да съм добре, ще ходя на преглед чак на 12 октомври. а и на мен ми се иска момиче, а вътрешно все си мисля, че е мъжко - пък да видим, на 12 може и да кажат:)
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: септември 30, 2009, 16:44:47 »

Хаха, Рони, ама никой не те гони бе мило, + това тези неща с термините са несигурна работа smile

Аз да кажа че тук ще бъда и тва е -ми не мога да снова между две теми щото видиш ли - голямо значение термина ти  Yes
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: септември 30, 2009, 18:03:55 »

Верче относно корема и моя горе доло в твойте седмици беше ужасно подут, ама ужасно.... направо... както ти казваш все едно тогава бях сега в 6 месец вече  blum Ама на кила не бях мръднала и корема беше по различен от бременнския, празен го чувствах... докато сега ела виж колко е по странно  pleasantry Аз не съм качила кой знае колко ама ги качих някак си на веднъж, отначало по бавно, по нормално и луппп  - сега съм +5.5кг. Та те пак не са кой знае колко за тоя етап от бременността, но вече започвам с разни ограничения  girl_wink

Ивче ще стискаме палци за женско, ама дай да имам някаква полза от стискането, нещо за снаха да уредиме, това - онова  sarcastic blum

Аз днес за пръв път видях бебчета в кувиози.... толкова са мънички и ти се иска да ги извадих и да ги нагушкаш... и да им дадеш част от себе си и част от твойте сили и жизненост  cray
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: октомври 01, 2009, 09:00:06 »

хехе... Герчо, ама няма проблеми бе давам снаха, стига да имам момиче smile
и моя корем беше много подут в началото- това е от газове... а сега вече съм плондирче smile

Гери, не се натъжавай с такива мисли, гледай положително на всичко, дай боже всички бебчета да са здравички:)
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #94 -: октомври 01, 2009, 09:58:05 »

xryspa честити сини гащи мила.Гери и аз като теб мн ми се пишкаше и питах докито и тя каза че било нормално при бременните и аз спрях да се тревожа после ми отмина и се сам ок.вчера се разхождах цял ден с Ронито и после се видяхме и с Ками и мн хубаво си прекарахме аз малко се поизморих щото по едно време ме подпираше под гърдите и то мн ама после ми мина.напоследък мн ме боли гърбът,кръста също се обажда и вечер понякога сякаш въздуха не ми стига.но няма как ще тарпя в името на малкия бебчо в мен Baby
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #95 -: октомври 01, 2009, 10:47:29 »

sl1ncata радвам се, че днес си добре, че вчера много ме притесни да знаеш и също така гледай да си почиваш повечко време  girl_wink
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: октомври 01, 2009, 11:12:20 »

sl1ncatа найстина трябва да си почиваш както е казала и Ками , но то ай аз като дийда и цял ден миткаме по улиците , ама се радвам че си добре . Подготвяй се пак за маратон тези дни smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #97 -: октомври 01, 2009, 11:17:22 »

да ще си почивам но аз хич не обичам да бездействам но от време на време ще почивам.Добре Роди ще се готвя за маратон тези дни yahoo.толкова ми е интересно като излизаме и ви слушам с голям интерес и теб и Ками. smile
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: октомври 01, 2009, 11:24:30 »

Ехоо мамета, я кажете вие забравяте/хте ли?  crazy Аз съм направо в шах, вчера си говорим с една приятелка по скайпа и аз и казвам, че съм с термин - април, и тя казва, че сина и е роден април, и аз казвам че нашата Йоанна и тя е април и.... забравих датата 1 -во казвах 22, после 27 а чак след два часа се сетих че е 28  shok ма и др неща, например фотошопа с който често работя - правя тук разни неща за посолството, онзи ден забравих един бутон който често ползвам - къде е  Oh my ...
Че я споделете опит или аз нещо не съм добре?
В шах съм защото аз много помня -като слон  и сега.....?????
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: октомври 01, 2009, 11:44:29 »

Вероника о не се тревожи мила и аз така бях по време на бременноста - мого работи ми се губеха, бях голяма забравана Girl_hide smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #100 -: октомври 01, 2009, 11:52:34 »

вероника не се тревойи и аз мн забравям говоря нещо и след 1 час не си спомням хич.или пък най-често ми се случва отивам до кухнята и забравям за какво съм отишла. DANCE
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: октомври 01, 2009, 12:13:37 »

Хехеехм, успокоихте ме Rodi и sl1ncata   give_rose  - реших че нещо ми става, сега четох едно нещо много ми харесва, една шега  че майките си деляли един мозък с бебетата си и за това били разсеяни по време на бременността - много ми хареса  ROFL
Идруго да споделя, има мами, които си мислят че още от 10 до 12 г.с усещат бебетата си -  pleasantry е направо изумявам, ама айде няма да говоря... всеки си знае
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: октомври 01, 2009, 12:25:38 »

Рони аз съм в 15 пък нищо не усещам още. Даже понякога се притеснявам, ама има време smile
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: октомври 01, 2009, 12:32:24 »

Ивее, аз го казвам в смисъл, че това няма как да стане и се преиграва според мен, как ще усетиш бебе 10-20 грама без мускули още  beating много ми е интересно ама се почва "Аз усетих ..".газове според мен
Просто споделям че хора всякакви
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: октомври 01, 2009, 12:49:48 »

Момичетааааа,дойде ми количкатаааа.Страхотна е.Не мога сега да я снимам,но по-късно ще го направя и ще кача снимки в съответната тема.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: