Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:41:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 118244 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: октомври 28, 2009, 20:02:42 »

Верче и аз знам че е нормално  good Аз също забелязвам по обилно влагалищно течение от началото на бременността, но доктора при гинекологични преглед каза че няма външни белези на инфекция, гъбички и т.н., а после резултатите го доказаха  good
beb4o86 добре дошла  give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: октомври 28, 2009, 21:18:55 »

ellie_bellie и Gergancheto -благодаря ви за отговорите и в моята книга пише,ч е поради това че там е много кръвоснабдено влагалишето отделяло секрети -сори за цветното обянснение ама ....  pardon
Мен ме притеснява това, че досега нямах- и не е бяло а май жълтеникаво, без мирис, никво такова просто петно на бельото.
Имаше го преди 3-4 дни, после нищо и се успокоих, днес след разходката пак видях на бельото.
Аз няма да съм тия дни на док, че той бил в Италия, ама в понеделник отивам и ще говоря с него  smile
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #407 -: октомври 29, 2009, 10:51:46 »

Вер и аз знам, че е нормално да има по- обилно течение. На мен доки ми каза, че ако не мирише, не е жълто и не сърби значи няма нищо притеснително. И аз така имах от началото, а и все още понякога като мокро по бельото, друг път бяло. Ти като се върне док отиди да те види или поговори с него, за да си най- спокойна  good
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: октомври 29, 2009, 10:54:45 »

Да, да ще ида Веселушко, ама нито е много обилно, нито е постояно -днес нямам нищо и май жълтее - абе в понедлник ще говоря все пак с док за да съм споко  give_rose
Ей мами, къде сте, как сте?
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #409 -: октомври 29, 2009, 11:59:39 »

здравейте,всички!как сте?
Вероника-аз го имам това  *db*чудо от началото на бременността-много е неприятно!гинеколожката ми каза,че е нормално!мия се с един интимен душ-себамет,но и той не помага!!!така че-ще търпим sad!ти се радвай,че е от време на време-аз все си мисля,че ми е мокро NO
но ако много те притеснява нещо-като цвета например-питай професионалиста!
beb4o86-много се радваме на нови попълнения,така че ДОБРЕ ДОШЛА give_rose
нищо ново при нас-много риткаме и това е то...
да се оплача леко-до тук сме с +15 кг-много бе.... tease
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #410 -: октомври 29, 2009, 21:09:21 »

здр и от мен.днес пак бях на лекция но този път за кърменето.беше мн интересно.пък и снощи се върна свекърва ми и ми донесе мн неща за бебето.шишета и стерилизатор на чико.дрешки,и сутиен за кърмачки.ние сме добре в общи линии само дето мн ме боли гърбът.за течението и аз имам и то от самото начало.ох днес съм мн доволна от новите ми придобивки. danceg
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: октомври 29, 2009, 22:16:06 »

Хайде и аз запис тук Girl_hide...с уговорката че ако ми се промени още веднъж терминът, момичетата от съседната тема ще ме приютат при тях:)Ще трябва май и лентичка да си спретна, абе имам да наваксвам blush
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #412 -: октомври 29, 2009, 22:27:06 »

pleasure много се радвам да те видя тук в тази темичка  smile Добре дошла и ти пожелавам лек остатък от бременността и едно живо и здраво бебче- и те чакаме да сложиш лентичката  give_rose heart
Мен също много ме боли кръста вече- направо едвам издържам следобяд на работа!
За течението- и аз ползвам Себа Мед ама пак си имам, по едно време като чувствах дискомфорт доки ми изписа една свещичка Ломексин и слава Богу оттогава се чувствам добре.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: октомври 29, 2009, 23:55:46 »

Плежър,много се радвам,че си при нас.Кога всепак ти е термина?
За течението,и аз имах,ужасно беше,но сякаш намаля.Не съм правила нищо по въпроса защото знам,че е нормално.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: октомври 29, 2009, 23:57:00 »

Абе не ме разбрахте -всички казвате че сте имали от началото на бременността, е аз нямах нищо до сега - и за това помислих че не е нормално.
Кали ти как си мила?
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #415 -: октомври 30, 2009, 10:35:22 »

pleasure добре дошла при нас :welcome:желая ти лека бременност до края.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #416 -: октомври 30, 2009, 10:57:58 »

аз да ви питам на вас подуват ли ви се краката и пръстите на ръцете аз си извадих всички пръстени и сега не мога ваобще да ги пъхна.пък и нали спрях да пия хапчетата за хемоглобин тъй каза доки обаче от 1 седмица насам все ме боли глава дали моеже да е от това?
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: октомври 30, 2009, 11:08:41 »

sl1ncata  сподели ли с лекар за това отичане на ръцете и краката? Вечер или след като си ходила дълго е нормално, но ако са ти постоянно отекли хич не е добре. Имаш ли високо кръвно?

Верче за течението - аз никога не съм имала, обаче към края на бременността такова течение ми се появи, че ходенето без ежедневни превръзки беше мираж. Сега отново всичко си е нормално и постарому.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: октомври 30, 2009, 11:17:16 »

Вики благодаря ти за отгвора-абе нямам прчини да се шашкам по принцип, но понеже направих грешката да тръгна из форумите да чета и ми настръхна косата от всяки писаници  blum

pleasure добре дошла  Welcome - верно вземи кажи повечеко  tease

Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: октомври 30, 2009, 11:31:36 »

pleasure Welcome при нас! И бързо в другата тема за Бъдещи майчета, че да извикам едно голямо Честито!
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: