Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 20:53:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 118647 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #330 -: октомври 22, 2009, 10:31:43 »

Гери с теб май сме еднакви паники  girl_wink Той и моят мъж добре, че е спокоен и уравновесен, та да ме успокоява, че и аз като теб сигурно ще съм през ден в болницата при доки  Girl_hide Че не можем да се срещнем с теб да си поговорим- може пък да се успокоим една друга  girl_wink
tasty  добре ти е хемоглобина браво  good Под 120 се води нисък, моят предния път беше 125, така че не се безпокой  smile
sl1ncata ,xryspa  живот и здраве може да имате изненади за рожденните си дни, или да сте си вече вкъщи с тях  heart
xryspa на мен също ми се втвърдява корема- това са контракции. Започнаха в края на 26 г.с., доки ми каза да пия Магнерич и да не се натоварвам или презорвам ! Почивай повечко ако можеш .
teo99999 и аз тези витамини за пръв път ги чувам, добре че си ги намерила. Иначе май бебоците от 28г.с. нататък се активизират доста с ритането при всички  smile
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: октомври 22, 2009, 10:36:06 »

И аз имам контракций и то доста от рано,още преди да започна да усещам бебчо.Но понеже знам,че е нормално ако не са болезнени и не се притеснявам.Даже месеци наред забравях да кажа на докторката.Последния път и казах и тя ми предписа магнезий.Иначе при мен бебчо през деня много не мърдоли,но вечер е страшно,само щом седна пред телевизора и се почва-много е забавно.А каката все не може да го уцели да мърда,а тя беше първата която усети с ръчичка движение.Баща и каза,че това че я е ритнало бебето било показателно за бъдещите им отношения-щели да се ритат и за напред smile-дано не  е така.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: октомври 22, 2009, 18:37:10 »

Оф и аз щях да ви питам може ли да имам контракции без да ги усещам. В смисъл понякога просто слагам ръка на корема си и го усещам твърд, ама твърд ви казвам на камък, даже днес дадох на една колежка да го пипне, тя каза че все едно съм глътнала футболна топка  Oh my ... И примерно десетина минути по късно си беше мекичък  nea ?

Моя бебчо пак си мирува дълго време, вече почва да ме притеснява, не знам как ще я караме още 2-3 месеца с тази моя паника  nea

И още нещо да ви кажа спя все на дясно и тая нощ като се събудих такава болка изпитвах в дясната половина на корема че едвам станах, ама така като се поразмърдах малко, ходих напред назад и ми мина  pleasantry Дали е възможно да е от това че спя все на тая страна  crazy Пък днес и срамната кост ме заболя, ама рязко изведнъж и много силно, не не продължи повече от минута...абе направо нещо напоследък само за проблеми разни ви питам, ама те, притеснявам се и това е  pleasantry
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: октомври 22, 2009, 18:54:24 »

Гери, аз знам, че не е добре да се спи или лежи да дясната страна в напреднала бременност. По гръб също не е препоръчително. Най-добре е на лявата страна, тъй като това осигурява непрекъснат приток на кръв по тялото поради разположението на аортата, която носи кръв от сърцето и кухата вена, която връща кръв към сърцето от долните крайници. Аортата и кухата вена се намират вдясно от центъра на гърба. Разбира се, можеш да спиш и по гръб и надясно, но не за дълго време, тъй като може да се наруши циркулацията до бебето.

Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #334 -: октомври 22, 2009, 19:14:38 »

гери и аз спя спя само на дясната страна защото на лявата хич не ми е удобно и като се събудя нощем ми и изтръпнал целия десен крак ужас и се принуждавам да се обърна на ляво и зад гърба ми си слагам възглавница че все ме боли но си мисля че едва ли е проблем че спя на дясно нали все пак не спя по гръб.по гръб хич не е препоръчително да се спи
Активен
xryspa
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #335 -: октомври 22, 2009, 19:49:08 »

Гери и аз съм така - паника.Защото мен вечно ме боли,убива ми,дразни ми,опъва ми и т.н. И сега от както ми се втвърдява този корем съвсем изперквам.много е гадно денонощно да ти е зле ,дори в момента ми е твърд корема и трябва да легна за да се отпусне.Колкото до спането спя и на двете страни но докато се обърна от едната на другата е ад,по гръб-мисията е просто невъзможна.Абе кекава работа съм кво да ви кажа. blum
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: октомври 23, 2009, 08:49:44 »

момичета днес имам много задачки влизам само да помоля да ни стискате палчета, днес в 15 ч сме на ФМ и дано всичко с прекрасното ни бебче е наред  give_rose
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #337 -: октомври 23, 2009, 11:32:56 »

tasty -с вас сме,мила! *THUMBS*чакаме най-хубави новини за бебчо и теб!!!
а аз въобще и изобщо не мога да преценя дали ми е твърд корема или не!за болките-не е нещо,което да ми прави впечатление,така че би трябвало да са ми нормални за тези  *db*обстоятелства!а спя на всички страни-на ляво,на дясно,по гръб-вярно,че преминаването в различна поза е неприятно,но няма начин!трудно ми е ставането после blum!а мами-вие как сте с физиологичните газове?аз от 1 седмица наблюдавам това явление при мен вечер,докато спя...неудобен въпрос,но предполагам че е нормално да питам! blush
Активен
Valentinche
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: октомври 23, 2009, 11:41:14 »

tasty, стискаме палци  good - всичко ще е наред!

Иначе и аз съм голяма паника, когато бебчо има по-спокойни дни, без много изразени ритничета. Какви ли не филми си прожектирам в главата... sad
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #339 -: октомври 23, 2009, 15:05:51 »

tasty стискаме палци и те чакаме да разказваш после  smile
За спането- през повечето време спя на ляво, но честно казано вече започвам да се схващам чак и ме заболява лявата кълка и се завъртам  на дясно докато ми мине и после пак наляво ! Но определено понякога като се събуждам рано да ходя до тоалета към 5:00 сутринта и после се въртя един час докато намеря удобна поза за спане- доста ми е трудно вече  Girl_hide
teo99999 ами и аз така от 1 седмица имам повече, не докато спя, но незнам дали се дължи на нещо конткретно .
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: октомври 23, 2009, 15:08:51 »

tasty Стискам всички палчета мила  Wink
За спането - нали някви възглавници се слагат някъде си, че да ти е удобно. Аз отсега се опитвам да свиквам и да ви кажа ми много гадно - само в една поза да съм  sad
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: октомври 23, 2009, 15:13:28 »

Тео случва ми се вечер, ама няма начин  girl_impossible Уж се пазя от храни довеждащи до газове, ама пак вечер ми е подут корема  Wink
Тасти стискаме палци  good
Валентинче да ти кажа че точно снощи му теглих един рев на тая тема .... аз просто не се виждам до януари месец какво ще правя.. направо не мога да издържа без да ме срита през няколко часа  girl_impossible А снощи като му теглих един рев и то най-после се разшава  Wink
Веси и аз все по трудно спя, ти пробва ли с възглавничка под корема? Аз вече съм казвала ама пак да кажа - аз си подпъхвам края на олекотенаа завивка и ми е добре  pleasantry
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: октомври 23, 2009, 15:15:09 »

Ха, Тео се появи.
Я кажи, душа, в Окръжна ли ще раждаш или в новата във Ветрен?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: октомври 23, 2009, 16:02:28 »

Ето тук сме  danceg Нашия сладур е абсолютно добре, това дето ни бяха наплашили от предишната ФМ казаха, че са пълни глупости с цел да ни вземат парите пак. Малкия мъж си има абсолютно всичо и всичко е мнохо добре образувано, абсолютно си отговаря и се развива хармонично. Беше много послушно детето и където искаше да го гледа докторката то сякаш разбираше и се въртеше точно на там  smile броихме му и пръстчетата и беше много забавно. По едно време си чешеше носа, сигурно се ядоса, че много го зяпаме  blum ама най-вече сме спокойни, че всичко му е добре  give_rose
Много ви благодаря за подкрепата и за стиснатите палчета  smile
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: октомври 23, 2009, 16:26:37 »

tasty Страхотни новини  Bravo мила, радвам се  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: