Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 07, 2024, 06:45:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 4 "
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 4 " (Прочетена 164010 пъти)
dezmand
Сватбар
Отг: " Гримът - 4 част "
«
Отговор #15 -:
октомври 15, 2009, 00:38:04 »
Понеже никогане се гримирам и не знам как стават тези чудеса реших че най-разумно ще е да извикам професионална гримьорка и съм очарована от момичето,което дойде.Невероятен професионалист е , толкова усмихната,внимателна и такава ръка
Мацката е от Стара Загора икойто иска давам координати на лични.На всичко отгоре и не работи скъпо
Активен
milio4ka
Ентусиаст
«
Отговор #16 -:
октомври 16, 2009, 20:14:25 »
аз бях твърдо решила да звъня на Слави,когато дойде момента,защото имам позната ,която работеше с него в салона в Пловдив...пратих колежка май месец и резултатът беше страхотен !!!!!!!!!!!!!!!!
NINA STYLE ,винаги ми е било интересно да се видя гримирана от хора,които "работят" върху фолк певиците ...
и двата варианта са добри предполагам
Активен
canas
Любопитен
Публикации: 29
необяснима
«
Отговор #17 -:
октомври 16, 2009, 20:19:10 »
Аз се доверявам само на няколко гримьора, но за булченски ще се обърна към Пепа Стоянова или Джули. Зависи коя е свободна в моя ден.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #18 -:
октомври 17, 2009, 08:23:19 »
Цитат на: milio4ka в октомври 16, 2009, 20:14:25
аз бях твърдо решила да звъня на Слави,когато дойде момента,защото имам позната ,която работеше с него в салона в Пловдив...пратих колежка май месец и резултатът беше страхотен !!!!!!!!!!!!!!!!
NINA STYLE ,винаги ми е било интересно да се видя гримирана от хора,които "работят" върху фолк певиците ...
и двата варианта са добри предполагам
Слави също е много добър многооооооо ! Аз също много исках да се видя с грим тип фолк дива
но накрая не бях изобщо очарована но това може би идва от факта че никога не се гримирам толкова много и най вероятно не можах да се възприема ! Пробвай ти си много хубавка и едва ли ще ти трябва много грим но мерака си е мерак !
Активен
milio4ka
Ентусиаст
«
Отговор #19 -:
октомври 17, 2009, 12:21:12 »
мерси за комплимента... истината е ,че аз искам за сватбата...не знам дали е фрапантно,но искам подчертани очи,а не нежен грим...
от друга страна пък също не съм се гримирала тежко никога...чудя се дали трябва да се ходи на пробен грим ...?
аз по принцип мислих да го пропусна,защото ще имам доверие на Слави,без да го познавам ,но виждайки работата му... как мислите вие
?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #20 -:
октомври 17, 2009, 15:55:50 »
Цитат на: milio4ka в октомври 17, 2009, 12:21:12
мерси за комплимента... истината е ,че аз искам за сватбата...не знам дали е фрапантно,но искам подчертани очи,а не нежен грим...
от друга страна пък също не съм се гримирала тежко никога...чудя се дали трябва да се ходи на пробен грим ...?
аз по принцип мислих да го пропусна,защото ще имам доверие на Слави,без да го познавам ,но виждайки работата му... как мислите вие
?
Моя съвет е задължително да направиш пробен грим !!! Колкото и да е добър друго е да се видиш ти самата дали ще се възприемеш ! Защото на самата сватба няма да имаш много време да си правите експерименти ! Отиди !
Активен
milio4ka
Ентусиаст
«
Отговор #21 -:
октомври 17, 2009, 16:36:30 »
ами аз мислих да се доверя на гримьора,който и да е ... но сега се сещам,че водих една приятелка абитюрентка при гримьорка...жената беше страшно изнервена,защото предното момиче не се беше харесало и я карало да я разгримирва 2 пъти и да я прави 3-ти...
сега и приятелят ми е на мнение ,че трябва да има пробен грим.... така че
решено
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #22 -:
октомври 17, 2009, 17:07:40 »
Цитат на: milio4ka в октомври 17, 2009, 16:36:30
ами аз мислих да се доверя на гримьора,който и да е ... но сега се сещам,че водих една приятелка абитюрентка при гримьорка...жената беше страшно изнервена,защото предното момиче не се беше харесало и я карало да я разгримирва 2 пъти и да я прави 3-ти...
сега и приятелят ми е на мнение ,че трябва да има пробен грим.... така че
решено
Мисля че това е най правилното решение ! Ако не друго ще си спокойна и ще си спестиш доста притеснения !
Активен
slunceto
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #23 -:
ноември 21, 2009, 16:23:59 »
Може ли да ми изпратите някакъв телефон на тази Мария. След като гримира Ивана.........няма какво да коментирам просто
аааа работи ли в София или, тъй като аз съм от София. Много ще съм ти благодарна
на e-mail:
[email protected]
, за да няма проблеми
Активен
slavistoyanov
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #24 -:
декември 02, 2009, 15:21:37 »
www.slavistoyanov.com
ето малко информация за мен самия и......вие си преценете оттук нататък:))))))
Активен
simoneta
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #25 -:
декември 02, 2009, 17:24:46 »
Аз вече съм ангажирала Кирил Чалъков. Той и други пъти ме е гримирал и мисля, че не ми трябва пробен грим.
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #26 -:
декември 07, 2009, 10:13:55 »
Цитат на: roumyana в декември 03, 2009, 15:25:03
зависи дали гримьорът е известен,ако е по-ангажиран не мисля, че е рано , напротив, още повече като се има предвид абитуриентските балове
Мерси Roumyana, мисля да те послушам и да звънна. Сигурно ще направя пшробен грим, но ми се иска да е с повод, а не след това да си се прибера вкъщи
ще видим. Ще кажа какво се случва, като звънна.
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #27 -:
декември 07, 2009, 16:39:25 »
me4enceto , има толкова празници до вашата сватба, така че все ще намериш удобен момент в който да се накиприш
и да отидете да празнувате някъде . А може и личен празник ако имате , тогава да се възползваш . Но наистина и аз не мисля , че е рано
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #28 -:
декември 10, 2009, 12:25:11 »
Момичета , дайте идея и на мен за гримьор. От Варна съм , а не съм се ориентирала към никой . Четох само за жена на име Маруся и това е . Добре се справям и аз самата , но изобщо не бих се доверила в своите ръце точно на този ден , защото ако съм много притеснена и изнервена нищо няма да се получи.
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #29 -:
декември 10, 2009, 14:38:43 »
Здравей red_roses , аз също бих могла да ти препоръчам Маруся. Лично не съм ползвала услугите й, но моя приятелка й се довери за сватбата си и наистина се справи чудесно. Други момичета също са останали много доволни от работата й. Едно от предимствата е, че идва на мястото където си ти, с което си спестяваш доста време в този важен ден.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
29
Нагоре
Изпечатай