Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:39:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 128663 пъти)

desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: ноември 04, 2009, 10:31:31 »

Верчееее честитоооо!!! stork-gurl Стискаме палци всичко да е наред с вашата малка мома!Да му мисли Диман!Отсега трябва да свиква, че ще му вадите душата с памук heart!!!! give_rose
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #256 -: ноември 04, 2009, 11:20:17 »

Милички,помощ!!!!Преди малко си обелих един морков и викам да си хапна!Хапвам си аз и изеднъж почувствах все едно имам пърченце морков вмежду предните долни два зъба!Взех клечка да си чистя и отивам пред огледалото и какво да видя--от вътешна страна ми се е отчупил Oh my ...
Нормално ли е?Какво да правя?Мога ли да отида на зъболекар?И на ккво се дължи?Толкова от рано ли почват да ми се развалят зъбите? shok
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: ноември 04, 2009, 11:23:16 »

desislavka Благодаря ти мила -Диман е щастлив   give_rose
Руби сокойно мила, можеш да отидеш на зъболекар и да му кажеш че си бременна разбира се - втория триместър е времето за зъболекари  smile Не е от бременността според мен а просто му е дошло времето на зъбчо -спокойно  smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: ноември 04, 2009, 11:24:36 »

Рубин отивай при зъбар той най добре ще прецени какво може и какво не може, ти нищичко не може да направиш, но отиди преди да си е отишъл целия зъб  nea  Възможно е да е от липса на калции, но нека зъболекаря си ти каже  good
Активен
Рубин

« Отговор #259 -: ноември 04, 2009, 11:42:47 »

Да,прави сте!Следобед отивам!Моята чуденка е дали не е опасно за бебчо и дали да званя ня доки,ама като отида при зъболекаря и ще прецени!Много се стреснах!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: ноември 04, 2009, 11:42:52 »

Рубин, не се притеснявай, а тичкай на зъболекар! :PНа мен ми се счупи зъбче още в самото начало. Отидох на зъболекар и ми го оправиха независимо, че беше толкова в началото!Едва ли се дължи на бременността по скоро не!Въпреки това зъбите са много уязвими по време на бременност и трябва да си ги пазим много!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: ноември 04, 2009, 11:48:08 »

Отивай и бъди спокойна, зъболекаря ше прецени -ти само му напомни че си бременна.
Стискам палци и те чакаме  give_rose
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: ноември 04, 2009, 16:20:15 »

Абе момичета как сте с депресиите , аз откачам на моменти , чак не мога да се трая понякога. cray nea crazy
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: ноември 04, 2009, 16:25:40 »

Абе момичета как сте с депресиите , аз откачам на моменти , чак не мога да се трая понякога. cray nea crazy

Аз имах период в който бях много зле, може би съм споменавала в нашата темичка и сега имам моменти на ужасна депресия но са доста голяма рядкост  pleasantry
Активен
Рубин

« Отговор #264 -: ноември 04, 2009, 16:25:50 »

Момичета върнах се!То не съм и ходила далеч,зъболекаря е точно срещу нас Wink!Но понеже днес няма да може да ме погледне и наи рано в 7 довечера,се разбрах за утре в 2!НО има проблем-тя беше с маска на лицето и като я питах защо днес не е работила до 3,тя каза че вчера била болна и чак сега идва на работа! :angry:Сега пък ме е шубе да отида!Как да отида като ме е страх да не ме зарази,а и аз самата изкарах един вирус точно когато беше наи опасно за бебчо и съм много наплашена! O_OА сега  и с тази епидемия smell Girl_sing
Какво ще ме посъветвате?Може ли да ме зарази по някакъв начин,макар че е с маска???се пак виси точно над устата ми :\Ох ще се побъркам? girl_impossible
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: ноември 04, 2009, 16:33:36 »

Аз мисля че тя ще те пази едвали е безотговорна.
Спокойно и не се шашкай.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: ноември 04, 2009, 16:57:55 »

maia_svet Аз бях в така първия триместър и побърках мъжъ ми  sad Сега съм много добре - всичко ми е розово   Love girl
Рубин винаги можеш да отидеш при друг, щом те притеснява -аз бих отишла при друг -питай твои близки за техния зтболекар  give_rose
Активен
desitop
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #267 -: ноември 04, 2009, 19:32:59 »

:)Вероника,много се радвам за тебе,че вече знаеш пола на бебчето!!!
Мили мами,аз съм в 8-ма г.с и 5дни,досега съм ходила на един преглед с ехограф и изследвания-кръв и урина.Не разбрах от моя док дали на него или на личния да дам изследванията?Всеки мес. ли ще ми взимат кръв?-пропуснаха да ми кажат на прегледа,а аз бях така щастлива че си имах снимчица,че и не попитах give_rose
Активен
Рубин

« Отговор #268 -: ноември 04, 2009, 19:38:46 »

desitop,честито мила! @}->--От тук нататък лекар ще ти е гинеколога!Поне на мен така ми каза личния когато ходих за направление!Сега той те преглежда и следи състоянието ти!За каквото и да било ще търсиш него!
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: ноември 04, 2009, 19:46:47 »

desitop Рубин е права - вече товя личен лекар става гинеколога мила -такач евсичко на него, въпрости, изследвания, ако имаш опасасениа, но трябва веднага като имаш резултатите да се занесат на гинеколога, за да може ако има нещо той да реагира своевременно.
Аз утре ще давам пак кръв и урина, ама тоя път някви други изследвания -токсоплазмози и некви други щуротии.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: