Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:18:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 128648 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: ноември 02, 2009, 20:01:26 »

linea nigra се получава при жени с тъмна кожа и  малко по голямо космяване ..при светли жени тя никога не се появава така че споко...
линията се дължи на натрупване на меланин, както знаете той се натрупва там където по принцип има негови зони като ареолата, външните полови органи и др. При бременност синтезата на първичните  места се засилва. give_rose

може и да вярно , но аз съм с тъмна кожа и косъмчетата ми са едни дебели и черни а до сега линия негра нямам. За тези работи рецепти няма- индивидуално е. Някои жени имат от началото други към средата трети нямат. Не може каквото има съседката и ние да го имаме. Не сме правени по калъп все пак.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: ноември 02, 2009, 20:02:48 »

Лива на мен ареолите ми потъмняха ама ниграта си я нямам и това е, а не съм много беличка  pleasantry Та май си е индивидуално  Wink
Мая и аз имах зацапване и то при мен беше само на тоалетната хартия, даже нямаше на бельото, но за няколко дни отмина дори без никакви медикаменти  Wink
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: ноември 02, 2009, 20:09:05 »

така е всичко си е индивидуално това съм казвала поне 1000000 пъти затова не сметнах за нужно отново да го повтарям винаги всичко е индивидуално и ние не сме калъпи по които ни вадят това е така и спор няма girl_impossible
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #228 -: ноември 02, 2009, 20:44:41 »

Благодаря ви за отговорите!Наистина по добре да нямаме,че една моя позната вече 6 месеца след раждането й,а още я има макар и бледа!Каквото е такова!
За това ясно,ама макар че прочетох че било нормално да ви питам и вас-нормално ли е гърдите да спрират да ме болят?От една седмица не ме болят така както беше!В един момент изчезна гаденето,лошото настроение и болките?Питам,защото бях чела че в началото на бремеменността липсата на болка е симптом за нередност??? girl_impossible
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: ноември 02, 2009, 20:45:33 »

Gergancheto радвай се за това, мойто беше малко повечко, но лекарят ми за по сигурно ме задържа в болницата дано да отмине и да няма повече .
А голям майтап да ви кажа с тази тиква ,днес и аз я мислих, но на никого не казах небях сигуна че ми се е дояло, и хоп тази вечер свекарва ми ми направила тиквичка ,много се зарадвах  smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: ноември 02, 2009, 20:49:03 »

Aми Рубин аз така и не разбрах какво са болки в гърдите, не са почвали да ме болят, не са ми били напрегнати, не ги чувствам тежки и т.н. въпреки че малко са попорастнали .... та ако беше така то моята бременност щеше да е една голяма нередност, но да чукна на дърво всичко за сега е наред с мен и бебчо и не съм имала никакви поводи за притеснение  good
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: ноември 02, 2009, 22:26:39 »

Ехооооооооооооооооо, ще си имаме мома -доктора каза Мис България идваааааааааааа  yahoo yahoo yahoo
Аз малко съм притеснена де -да ме пита някой защо като док каза че всичко е наред, ама сега ми излезе че е 16+0 г.с., а не 16+4 г.с. както е в лентичката а 1-вите три месеца нямаше промяна  crazy
Бебата си смучеше пръста и тоя път не се мяткаше много. Мериха и всичко и е ОК.
Само това с тия 4 дни ама и аз съм една  blum Та това от мен  smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: ноември 02, 2009, 22:53:27 »

Ааааа, Верче, как се радвам!!! Честити ти розови гащи, душице! Желая ти една красива госпожица с розови бузки smile
Защо се притесняваш за 4-те дни? Каквото е, такова!
Аз нямам търпение да разбера моето какво ще е  blush
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: ноември 02, 2009, 23:24:44 »

Верчеее честити розови гащички мила! stork-gurl yahoo
Пожелавам ти наистина да имаш и да отгледаш една истинска и хубава мис България! good
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: ноември 02, 2009, 23:27:34 »

Ехооооооооооооооооо, ще си имаме мома -доктора каза Мис България идваааааааааааа  yahoo yahoo yahoo
Аз малко съм притеснена де -да ме пита някой защо като док каза че всичко е наред, ама сега ми излезе че е 16+0 г.с., а не 16+4 г.с. както е в лентичката а 1-вите три месеца нямаше промяна  crazy
Бебата си смучеше пръста и тоя път не се мяткаше много. Мериха и всичко и е ОК.
Само това с тия 4 дни ама и аз съм една  blum Та това от мен  smile
give_rose give_rose give_rose е време беше, за мома де, при толкова мъжки чада...щяхме коч компания да г правим tease
И при мен така се получи, уж броя броя..пък ми изчезнаха 4 дни.. *crazy*не го разбрах това де...ама за обратното летоброене...4 дни си е много... Girl_hide
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: ноември 02, 2009, 23:29:37 »

Мерси мацки, чакайте сега да ви разкажа аз какви снимки на профил и в анфас имам - колкото може да се види на снимки от 2Д ехография ама профила е ясен -голяма убавица ще да е - хахаах, майтапя се  smile
Ама трбява ли да се притеснявам за тоя 4 дни, че аз заради тях се накривих и Дими по пътя щеше да ме бие вече  diablo
Ще съм 100% сигурна вече като я видим с 4Д но тоя професор е голям разбирач на видеозона така че му вярвам 95 %  blum
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: ноември 03, 2009, 01:59:56 »

Сега се връщам от контролен преглед и слушахме сърчицето  heart heart heart. Мен ме напуши адски смях, защото се чуваше точно като галоп на коне  funnytooth и беше 160 пулсът, а пък аз ядох малко шоколад одеве, може и затова да се е вдигнал  blush
Утре сутринта отивам на 3-Д и да видим дали ще ме включат в проучването, за което писах по-рано.
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: ноември 03, 2009, 08:24:23 »

Вероника, честити ви розови гащи! yahoo  stork-gurl
Ох, как чакам с нетърпение и на мен да ми кажат пола. Вътрешно съм убедена, че ще е девойка, но да видим. smile
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: ноември 03, 2009, 08:28:08 »

Вероника честитио розови гащи stork-gurl stork-gurl stork-gurl baby_girl baby_girl baby_girl yahoo
почвай да мислиш женски имена blum
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: ноември 03, 2009, 08:42:10 »

Веронкаааа,супер,честита мома.Не се притеснявай за 4-те дни.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: