Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:28:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 128635 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 13, 2009, 19:11:27 »

liva82 честито и от мен.Лека бременност и се пази.
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 13, 2009, 19:21:10 »

liva82 честито и от мен .Защо те е наплашил доктора ,споко не се притеснявай и аз имах малки проблемчета но се надявам до края на 3 месец да съм добре , пожелавам ти го и на теб .
Какво работиш  и трябва ли да работиш ,на мен ми забраниха и сега съм болнични в нас.
 smile
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 13, 2009, 19:23:14 »

eliss благодаря ти за информацията ,за Давидков не съм чувала много хубави работи.
Ще си запиша час при Д-р Балев и дано всичко да е наред ,това е най-важното.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 13, 2009, 20:04:07 »

лекар съм и няма как да спра да работя още от сега лошото е , че пациентите са ни все възрастни хора които са много болни и кашлят и кихат в лицата ни..
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 13, 2009, 20:34:06 »

Честито на всички мами в темата, много се радвам за вас, момичета smile
Време е и аз да се пльосна тук с вас, мислех да си мълча още малко, но не ме свърта и това е  blush
Бяхме миналата седмица на лекар, видяхме бебето, беше 2.26 см голямо и се въртеше като пумпал  ROFL. Аз не си представях, че видя нещо конкретно и бях приятно изненадана. Голямо вълнение беше, на таткото му стана адски забавно  tease. Докторът каза, че всичко изглежда напълно добре.
Биха ми противогрипна ваксина, в края на месеца съм на генетичен преглед за първи триместър, незнам как им казват в България. На 23 декември сме на ултразвук за диагностика на анатомията и пола на бебето smile. Ще ходя на прегледи по един път в месеца до 30 седмица, след това на всеки 2 седмици, а след 36 седмица - всяка седмица.
Аз се чувствам много добре, единственото ми оплакване е, че адски ми се спи, мога просто във всеки един момент да легна и да откъртя. Снощи си дадох сметка, че нещо не ми се яде риба, а аз много обичам по принцип. Ами това е, отчетох ви се подробно. Бягам да се запиша в "Бъдещи майки", за да не ядосаме модераторите с честитките.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 13, 2009, 20:43:48 »

Емииии не се стърпях и въпреки,че лично ви честитих исках и тук да ви кажа едно голямо ЧЕСТИТО бъдещи мамчета. yahoo yahoo yahoo
Пожелавам ви лека,спокойна и хубава бременност,а накрая едни здрави и красиви бебчета! give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 13, 2009, 21:04:15 »

Ели честито за прекрасната новина.Желяь ти лека бременност и здраво и красиво бебче.Ей как бързо започна да се пълни темичката-браво продължавайте все така.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 13, 2009, 21:54:08 »

liva82 Официално честито и лека бременност  give_rose Да ти кажа - пази се, ако трябва в болничен излез - няма по важно от бебчовците и сега докато си във времето на органогенезата  особено много се пази smile Това е моят съвет -решението е твое. Много се радвам  smile
Страшно се кефя, че темичката се раздвижи, но от една страна се чувствам малко чужда в нея  smile
Леко бременеене  pqz на всички и на финала здрави и красиви бебчовци   Baby_G
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #53 -: октомври 14, 2009, 00:11:42 »

Незнам къде трябва да си пускам честитките, в тези теми само скришом чета, но като видях новината за Ellie_bellie и направо подскочих от радост! Моля модераторите да преместят поста ми, ако не съм се ориентирала добре.  blush

Еличка, честита бременност, мила! Желая ти всичко да мине леко и безпроблемно. Много стиснати палци имаш от мен!  Bravo yahoo give_rose
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 14, 2009, 08:05:44 »

Лива, мила, разпиши се в темата за честито, че да не спамим, искам да отправя своето честито.

А относно боледуването, не можеш ли да носиш от онези докторски маски или от онези, които ги раздават за населението (както е сега за свинския грип)?

Ели, тук в БГ бременните си првят БХС (биохимичен скрининг за синдрома на Даун). Това ли имаш предвид под генетични?

« Последна редакция: октомври 14, 2009, 08:13:04 от gostenka_82 » Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 14, 2009, 08:30:27 »

Ели, честито и добре дошла при нас! Като ти гледам линийката терминът ти би трябвало да е около седмица след моя. smile
Сигурна съм, че има още скрити тумбачета. Хайде момичета не се крийте. Напред с тумбаците  в темичката  blum
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 14, 2009, 09:34:05 »

amera Добре дошла в темичката  yahoo Лека бременност ти желая !!!
ЕЕ  как се раздвижи темата  Bravo
Активен
canas
Любопитен
*
Публикации: 29

необяснима

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 14, 2009, 09:59:53 »

Здравейте,
Аз съм за при вас.
Още е много рано и нямам определен термин, но по мои сметки ще съм края на май, началото на юни.
Малко съм стресната. Много бързо се получи при нас. Буквално от първия път, а и ме плашат с близнаци в момента. В рода на мъжа ми има  по бащина линия. Възможно ли е при нас да са близнета?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 14, 2009, 10:08:55 »

Леле, как хубаво се пълни темичката с нови мами, ама не е достатъчно трябват още.
liva82 аз предчувствах, че вече официално ще се запишеш в тази темичка и да се пазиш много
ellie_bellie , canas лека и безпроблемна бременност

Колко е приятно човек да чуе добри новини, някак ме заредихте много положително.  yahoo
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 14, 2009, 10:31:50 »

canas,честито,а колкото до близнаците аз знам,че зависи от рода на майката,така съм чула.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: