Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:32:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195458 пъти)

Sabrina84
Ентусиаст
**
Публикации: 64

« Отговор #405 -: февруари 23, 2011, 10:53:14 »

Благодаря ви много, момичета. Другата седмица ще се пробваме да си запишем часове.  priest
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #406 -: февруари 23, 2011, 11:26:15 »

оф то цялата сватба си е един голям разход  smile е щом свирят добре и имаш парички даваи смело smile
аз сега съм на тема покани за родители и търся интересен текст някои ако може да помогне нещо smile
Това е нашият текст за родителите който ме накара някак си да се развълнувам smile

Скъпи родители,
Ето, че настъпи моментът Вашата дъщеря /син/ да поеме по свой собствен път
и да създаде свое собствено семейство.
Моля Ви, както винаги до сега да споделите с мен този важен момент и да бъдем заедно в деня, в който аз ще се сдобия със съпруг /съпруга/, а Вие - със син /дъщеря/,
защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с миговете, които спират дъха ни!!!
Каним Ви да бъдене наши специални гости на сватбеното ни тържество, което ще се състои на ........
Ще си кажем "Да" в Ритуална зала..... от ... часа.
Ще се венчаем в храм .... от ....часа
Наздравица ще вдигнем в ресторант .... от......часа
Кумуват.................
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #407 -: февруари 23, 2011, 12:02:58 »

мерси бибси smile наистина е хубав текста тук таме с някоя поправка ще стане точно като  :)за мен
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #408 -: февруари 23, 2011, 13:31:41 »

мерси бибси smile наистина е хубав текста тук таме с някоя поправка ще стане точно като  :)за мен
Разбира се и при мен ше има някой поправки... успех smile
Активен
fetska
Любопитен
*
Публикации: 32

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: февруари 24, 2011, 23:52:25 »

И на мен този текст ми е на поканите за родителите,за кръстниците и гостите ми е друг.
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: март 06, 2011, 09:02:59 »

Здравейте искам да попитам ние имаме дете и сега ще сключваме брак .Какви са процедурите и трябва ли да се подават някакви документи.
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #411 -: март 08, 2011, 13:15:48 »

Не би трябвало да има някакви различия от обичайния ред.Запазвате си дата в ЕСГРАОН и те ще ви кажат какво ви трябва
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 10, 2011, 08:47:31 »

здравейте някой може ли да ми каже къде мога да намеря тапи или капачки за вино и ракия.
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #413 -: март 11, 2011, 13:09:07 »

мими освен в някое заведение да питаш да ти съберат иначе незнам къде има
 smile роклята ми е готова във вторник ще си я взема danceg Girl_hide просто ще бъде изненада нямам си и на идея как ще изглежда в моите цветове да припомня екрю и резеда
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #414 -: март 11, 2011, 14:13:27 »

За капачките много зависи какви са ти шишетата.А тапи мисля,че може да има по магазините за домашни потреби или всичко по лев,трябва да се провери.
  eviaz,ще ни покажеш ли роклята като си я вземеш?Сигурна съм,че е страхотна!!! girl_wink
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #415 -: март 12, 2011, 17:56:36 »

трудно се качват снимки нещо не се справям опитах се един път но нестана sad пък и аз неразбирам от тези неща за жалост pardon
така имам друго да ви казвам нещо супер ново  smile във връзка с играта с дарове пред кръстниците така всички знаете че се играе с пита баница пиле вино и тн кое е новото в нашия случаи Girl_hide става въпрос за пилето което ще е петел и то не варен а препариран с перата тоест като жив ще бъде атракцията на нашата сватба  smile danceg супер нали много се кефя а после ще остане подарак за кумовете да си го гледат и след 20 години а не като пилето дето се изяжда и никакъв спомен нямаш smile ако някои го интересува да ми пише на лични да не кажат че правя реклама на препаратора
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
**

« Отговор #416 -: март 24, 2011, 11:03:33 »

Скъпи момичета,

По една или друга причина още не сме си запазили час за църквата и гражданското. Моля ви за съвет - когато се прави изнесен ритуал май книгата не може да се изнесе...Та се чудим тогава първо се прави в деня на сватбата църковния брак и после се отива в ресторанта, където е изнесеният ритуал или?
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: март 24, 2011, 11:16:21 »

Ако искате изнесен ритуал си подписвате гражданския няколко дни преди самата сватба.Ходи се с кумовете и евентуално родителите.Църковния в повечето случай се прави в деня на сватбата, преди ресторанта и изнесения такъв, но преди църковен задължително трябва да сте сключили граждански брак, защото от църквата ви искат акта, за сключен граждански брак.
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
**

« Отговор #418 -: март 24, 2011, 13:31:57 »

Благодаря ти, Магито smile
Активен
memorex
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #419 -: март 26, 2011, 10:01:47 »

Предлагам безплатно фотозаснемане на цялата сватба. Предложението е валидно за младоженци, които няма да си наемат платен фотограф и за територията на Плевен. Допълнителна информация, тук на лични.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: