Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 01:38:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 196040 пъти)

fetska
Любопитен
*
Публикации: 32

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 26, 2011, 22:27:37 »

Късметите трябва да са толкова на колкото години е булката,но нечетно число ако си на 24 слагаш 23 не 25 неповече от годините, по-малко може.Ако искаш да има за всички можеш да си направиш няколко плика сас определния брой и така като свършат някои зарежда кошницата за да се спази и традицията аз така мисля да направя,за смяна на датата може знам,че не е проблем,доколкото знам роклите от сватбен център -софия от сайта и ги има на благоев(ако не изложени в каталог)аз съм гледала и са по-евтини  това МИ ОБЯСНИ шефката на магазина заради стандарта на живот в града ни.
Активен
Dafi86
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #331 -: януари 27, 2011, 11:52:08 »

Знаете ли в ритуална зала "Катя Попова" дали искат ритуални свещи? Преди знам, че се е палило семейното огнище, но в тази зала не знам дали има такова нещо...
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #332 -: януари 27, 2011, 16:21:31 »

аз знам за етикетите за ракия във фото кодак мисля че се казва в уличката до мола която излиза на цветан спасов по 70 ст са плюс 10 лв за изработка smile
ние си взехме шишета от стъкларския по 35 ст броиката
резервирахме и църквата само дето аз не съм доволна от часа 18.30 а ресторанта ни е от 19 исках да сме от 17.30 ама ми викат тя церемонията е 20 мин кво ще правите после 1 час sad много ми се струва че не е добър варянта и защо ни претупват за 20 мин аз искам дълга церемония sad
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #333 -: януари 27, 2011, 20:29:00 »

Здравейте!И аз съм бъдеща булка от Плевен smile Много се радвам,че този форум съществува.Изчетох наличната информация на един дъх и съм много благодарна за добрите съвети! За моята сватба това което се знае до сега е,че ще е на 10.09.2011 в Ростов :)Днес запазихме ресторанта.Все още не сме ходили да си запазим час в ЕСГРАОН и в църква.Започнах да обикалям сватбените агенции,но сам доста объркана,не знам какво да избера :(ами това е засега,надявам се да си помагаме взаимно .
« Последна редакция: януари 27, 2011, 20:30:43 от ppvasileva » Активен
fetska
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: януари 27, 2011, 23:00:32 »

За етикетите имаме приятели,койито имат студио и ги правят 50-60ст.,ако имаш  интерес лс и схте ти обясня.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: януари 28, 2011, 10:53:51 »

Етикетите може да си ги направите и само има доста модели в съответната тема.После ги разпечатвате в офис 1 на самозалепваща се хартия и готово smile Аз така направих и за моята сватба и за тази на сестра ми.

PPVasileva  питай ние ще ти помогнем smile
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #336 -: януари 28, 2011, 18:06:28 »

ами в момента не мога да реша към коя сватбена агенция да се обърна :(обиколих на доста места и в главата ми стана каша.друго,което искам да попитам е дали ще е по-добре да се наемат фотограф и видеооператор,които саответната агенция препоръчва или да си търся някой отделно.а също така ми се иска да е в Свети Николай,защото е по-близо до Ростов,а младоженеца хареса Света Параскева(най-вече,защото е по-голяма,а ние ще сме около 160-170 човека).
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: януари 28, 2011, 20:59:59 »

PPVasileva, агенциите препоръчват фотографи, оператори и ди джеи, с които те работят.Можеш да се видиш отделно с тях, без намесата на агенцията и да си прецениш дали те устройват като условия и начин на работа, или не.Що се отнася до църквата, рядко там отиват всички гости, някои предпочитат директно в ресторанта да отидат.
За бройката на късметите наистина има такова нещо, че е колкото годините на булката, но повечето младоженци ги съобразяват с броя на гостите и правят повече, или по-малко.
Eviaz, ритуала в църквата мисля, че си е стандартен като време (поне за града), но не мога да си обясня от къде на къде те ще ви правят сметка какво ще правите един час.Аман от нагли хора.  beating
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #338 -: януари 29, 2011, 10:13:39 »

за василена да кажа че и двете царкви като големина са еднакви само отвън параскева изглежда по голяма и както каза далила не всички идат в църквата освен вие ако не ги предупредите изрично че държите да доидат smile и още нещо имам чувството че в параскева поповете са по алчни и гледат да ти пробутат нещо да ти вземат парите  sad на мен календар църковен първо искаха да продадат после да сам дадяла 5 лв за здравето на родителите ми пък свещи трябвало всички роднини да си вземат за венчавката че да личало че са ми близки  pardon ужас и аз исках в николаи защото там ходя редовно и знам че няма такива простотии но ни е далеко от ресторанта и затова сме в параскева  angry
Активен
kiara04
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #339 -: януари 29, 2011, 12:36:57 »

о и аз съм така обиколих само 2 агенции и се шашнах от многото информация намерих форума и изчетох всичката информация на един дъх много е полезно smile но и аз засега съм на никаде.. понеже съм на диета роклята съм я оставила за месец преди сватбата и халките тогава сватбата е на 2.07.2011 поканите сега си ги избираме обаче се притеснявам за ресторанта понеже ще сме 120-130 човека и ние с бъдещия ми съпруг искаме да сме навън лятна градина нещо такова обаче се свързахме с ресторант двете сърнета и там куверта е до 25 лева искам да питам това за вас много ли е защото мен хич ме няма в тия работи и казаха че можем всичко да си внесем ... а за бъдещите булки ако искате мога да дам телефон и да се свържем да обменим менения smile 
« Последна редакция: януари 29, 2011, 13:02:16 от kiara04 » Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: януари 29, 2011, 12:41:37 »

25лв не е много, та нашата сватба беше в Будапеща преди две години и куверта беше 20 лв, като си внесохме алкохола и мезетата.Решихме, че няма смисъл да внасяме и безлкохолни, а и от ресторанта ни предложиха д аниги дадат на доставна цена, което беше супер.Внимавайте с ресторантите с оркестри, защото ако искате DJ ще трябва да платите на оркестъра да не свири.
Един месец за халките е малко, нашит ги забавиха и добре че ги бях поръчала по-рано smile
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #341 -: януари 29, 2011, 13:07:51 »

25 е напълно нормално и ние сме на толкова в национал. smile лично мнение но на мен градината на двете сърнета не ме кефи
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: януари 29, 2011, 13:41:40 »

Имайте в предвид, че ресторанта трябва да ви предложи едни и същи места и вътре и навън, защото ако завали дъжд трябва да имате алтернатива.Спомням си че в годината когато ние се оженихме всяка събота и неделя юли и юни вал;еше, а през седмицта а беше ужасна жега, така че помислете да не останетге навън под дъжда smile
Активен
kiara04
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #343 -: януари 29, 2011, 16:16:46 »

Благодаря ви момичета аз още от началото го помислих и затова исках да сме някаде кадето има възможност и за вътре и за навън че ако завали да се скрием  girl_wink а и за Плевен нямаме голям избор с сватба навън понеже много малко ресторанти имат лятни градини а за куверта той може да е и 19 лева и 20 и 25 то мисля че много зависи и от това какво ще включим като вида месо, мезета и такива работи  bad
Активен
fetska
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: януари 29, 2011, 16:40:57 »

Eviaz Aз имам 2.30h време от изнесения ритуал до царквата изнесения ритуал почва в 16ч. църквата ми е от 18.30ч. а Ростов от 19.30ч. в разликата от времето ще ни прави-снимки, фотосесия фотографа а ти се притесняваш за 1ч. няма за какво ще се снимате например,аз съм иззбрала "Света Параскева",ако някои се спре на нея мога да препоръчам и свещеник.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: