Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 23:40:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195959 пъти)

Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: януари 21, 2011, 08:24:53 »

Този ритуал, които е от агенция е по-тържествен, с всички гости и тн, а това, което е за 10 мин, се прави в Есграон в една малка стаичка и ходят предимно младоженците и кумовете през седмицата.Ние бяхме с изнесен ритуал и към съвета си правихме това 10-минутното.Ако искаш на гражданския ритуал да ти присъстват всички гости, има смисъл да го правиш.А може да отидете да подпишете през седмицата и на деня да имате само църковен ритуал, ако ще правите разбира се.
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #301 -: януари 21, 2011, 10:12:36 »

ние ще се подписваме през седмицата в есграона стаичката е хубава видяхме я има малко място за около 5 8 души става  good пак може да си занесеш шампанско сладки и халките да си размените а на деня ще имаме само църковен така преценихме за да няма много разкарване на гостите а излиза и по евтино иначе мисля е около 100 лв в ритуалната зала
Активен
VenelinaV
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #302 -: януари 21, 2011, 12:39:02 »

Май наистина така е по-добре, къде ще спрат там всички коли, после и в църквата... А можете ли да ми кажете някакви ориентировъчни цени за изнесения ритуал? Ох още не съм започнала и вече  insane
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: януари 21, 2011, 12:58:52 »

Обикновено цените са комплексни ритуал плюс водене.По-добре се обади или иди до агенциите да ти дадат актуална информация.За новия сезон може и да са променени в сравнение с миналата година.
Eviaz, вие до къде сте с подготовката?
Активен
kiara04
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #304 -: януари 21, 2011, 13:25:41 »

И аз съм от Плевен нова съм в форума затова бързам и да кажа че сватбата е на 2 юли и много се чудя с сватбена агенция ли да сме или да не сме и още куп въпроси на който нямам отговор при вас как е било?  smile blush
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: януари 21, 2011, 13:30:48 »

Добре дошла, kiara04.
За сватбената агенция много зависи как си представяш сватбата си и дали искаш и можеш да направиш всичко сама.Ние примерно използвахме агенция за украсата в ресторанта, за воденето и ритуала.Всичко друго сами си оправихме, но нямахме физическата възможност да си украсим ресторанта, а другото е ясно. smile
За въпросите не се притеснявай, всички сме били така.Каквото те интересува, спокойно питай. smile
Активен
kiara04
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #306 -: януари 21, 2011, 13:39:04 »

Сватбаааа Благодаря за топлото посрещане  give_rose Ходихме с милото до една агенция Даниела май беше името и много ни хареса малка сравнително агенция но жената явно си разбира от работата и много я харесахме обаче после отидохме и до арт 2 пак сватбена агенция офиса и е точно до входа на бифшето кино Галактика и там имаше по голям избор но още се колебая много между двете ако някой си е имал работа с едната или другата агенция моля да ми каже мнение  crazy малко не се оправям с писането на български затова моля да ме извините  blush
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #307 -: януари 21, 2011, 13:41:05 »

венелина нас ще ни посрещат в ресторанта там на бяло платно пък менче пита за захранване и тн ако имаш това предвид певицата на ресторанта ще ни го направи за 50лв danceg ако е агенция взимат повече nea
далила ами ресторанта музиката фото и видео вече е резервирано сега съм на тема рокля smile и покани
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 21, 2011, 13:45:07 »

Момичета аз съм за сватбоводеща.Това е човек който ви следи цялата сватба, казва кое след кое е и се тревожи за всичко.Нашата идваше преди някой ритуал, предупреждаваше ни  какво предстои, за да сме подготвени.Била съм на сватби където DJ-я води и така става, но е важно да разчитате на тези хора да неоплескат нещата.
Ние използвахме агенция, за окрасата и воденете на сватбата, всичко друго си го направихме сами, поръчахме открихме и т.н. а и подаръците за гостите ни направи агенцията smile
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #309 -: януари 21, 2011, 14:01:46 »

арт 2 са скъпари и всички агенции чудят се какво да измислят че да ти вземат парите извинете ще обърна на латиница biax na edna svatba tova liato ima6e vode6a dida se kazva mnogo govore6e ne mi xaresa tova samo prekasvaxa kupona 4e da prikazva az da ne sam oti6la neia da ia sly6am i ob6o vzeto taka e s vsi4ki nie 6e imame pevicata na orkestara koiato 6e ni vodi no bez izli6ni zanimavki i tn samo osnovnite ne6a i spored men e po dobre no vseki sam preceniava smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 21, 2011, 14:06:42 »

Правя за втори път забележка на третия трия ПИСАНЕТО НА ЛАТИНИЦА СЕ ТРИЕ.

Все пак форума е български, на фонетика нуквите се намират на същото място като  на латиница, деж запетайките и точките също.

Всичко е до лично мнение, нашата водеща не беше много говореща, тя знаеше точно кога и какво да направи, но всичко е до усещане.Ние бяхме с Бранимира Бързева.
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 21, 2011, 14:12:13 »

Ще се присъединя към Магито за водещата.Може за друго да не се използва една агенция, но като цяло водещите са си професионалисти и са го правили хиляди пъти, докато на певиците работата им е съвсем различна.Това колко ще говори подлежи на уговаряне.Ако не искате много игри и ритуали, никой не може да ви ги натрапи и да ви задължи.
Киара, можеш да искаш да ти покажат видео от водене, или някакви оферти и по това да прецениш коя агенция ти харесва повече.
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #312 -: януари 23, 2011, 13:09:01 »

ехо булки от плевен темата замря smile marriage
Активен
VenelinaV
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #313 -: януари 23, 2011, 16:20:43 »

Аз се чудя, ако фото, видео, DJ, водеща... са ми от агенция, дали няма да ми излезе по-евтино отколкото всичко от различни места. Вие как мислите?
Иначе не мисля да наемам агенция, аз всичко ще си правя. Доста ще се изръся за агенция.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 23, 2011, 16:38:25 »

Венелина питай, чисто и просто питай.Искай си оферти от различните агенции, от различни фотографи и т.н. и сравнявай smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: