Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 07:39:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195560 пъти)

Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: януари 17, 2011, 16:16:23 »

Тази продавачка и аз не я харесвам.Ние ходихме с мъжа ми като гледахме за украсата на колата и онази почна да ни прави сметка на парите и да обяснява, че като видим колко отиват, ще си стесним бюджета.Все едно знае с колко разполагаме.Ако съм на собствениците, ще я уволня, само гони клиентите.
А на Маги роклята много си я харесвам.  heart
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: януари 17, 2011, 16:37:12 »

Ооооооооооооооо тази продавачка и аз я знам, не ми даде да облека една рокля, защото била малка, а аз съм дебела и нямало да ми стане.Аз не мисля, че съм дебела но майната му, а и каза да си  я поръчам по-голяма и тогава ще я премеря.Повече не влязох там.
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #287 -: януари 17, 2011, 16:49:01 »

о поканите много ми харесват незнам дали казах че цветовете ми са шампанско и резеда и темата е пролет откъде ги купихте и скъпи ли са че изопщо нямам на представа тези които не са напечатани май са по скъпи плюс напечатването ( нямам принтер) и роклята ти е страхотно нещо такова искам и аз само че с дантела шампанско на фон резеда
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 17, 2011, 16:59:52 »

Поканите ги купих тук от Плевен, срещу Цветан Спасов има една будка, копирен център се води, там има класьори с покани, има ги и в интернет, но не си спомням кой сайт беше, ще го намеря и ще ти го пратя на лични.За печатането аз ги направих сама, защото в тази бутка не искаха да ми сложаат мой текст, а някакъв си техен.Мисля че ако си го набереш и го занесеш в Офис 1 няма да има проблем да ти ги напечатат, ако ли не и аз мога да ти ги принтна не е проблем.
За роклята, ако ходите в други градове да търсите може да отидете до Русе и да питате, мисля че имат и други подобни модели и могат да ти я направят и с дантела и т.н.
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #289 -: януари 17, 2011, 18:02:19 »

ок ще проверя в този копирен център ако си харесам нещо и е изгодно направо си ги взимам от там че нямам никакво време много съм заета а пари за организатор нямам а за рокля ще видим ами друго се чудя сега подарачетата за гости какво да изберем приятеля ми иска снимка с надпис спомен от сватбата 1 90 лв много е скапо фотографа ни го предлагадали има и по евтини варянти
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: януари 18, 2011, 08:46:30 »

Всичко зависи от това какво вие искате.Бих ти препоръчала да разгледаш темата за подаръци за гостите, там има много интересни идеи който не са много скъпи.Скоро пък видях един много интересен подарък, беше мини карта на България, с отбелязан голям Видин(там беше  сватбата) и това цялото беше магнитче за хладилник smile
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #291 -: януари 18, 2011, 13:04:35 »

да разгледах темата за подарачета има идеи но милото е наумило снимка и това е и за букета си мисля дали може да е от зюмбюли или лалета или нарциси че са по евтини защото нали трябва да е тема пролет а то пролетта какви други цветя има незнам crazy
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: януари 19, 2011, 10:02:32 »

Кога ви е като дата сватбата?За да прецениш дали може лалета?Не си мисли, че като са пролетни цветя ще са по евтини, понякога е обратното.Питай в цветарските магазини, на улицата на цветята навсякъде, колко ще ви струва, такъв и такъв букет с такива и такива цветя.Харесай си нещюо предварително и им го покажи, те ще го направят.
Активен
VenelinaV
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #293 -: януари 20, 2011, 14:54:45 »

Здравейте и от мен! Моята сватба е за 14-ти май, но имам голям проблем, тъй като голяма част от гостите не са от Плевен и няма къде да спят... хотелите с капацитет над 50 човека искат по 100 лв. на стая, което не мога да си позволя. Моля ви, ако някой има идея да я сподели, защото вече  GROAN
Ходихме да гледаме Туристическия дом, но изобщо не ми хареса. В краен случай ще резервираме стаите в туристическия, а сватбата ще бъде в Караджейката.
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #294 -: януари 20, 2011, 16:35:18 »

здрасти венелина добре дошла  smile радвам се че има и други булки danceg
и аз имам гости от други места за тези които са по близо просто ще им осигурим превоз утиване и вращане за тези от по далеч ще пробваме да ги настаним при роднини а за наи отдалеко на хотел та и аз съм си мислила за туристическия дом даже мислехме там да е и сватбата но после решихме да е в града вярно че не супер готино там но смятям че гостите биха те разбрали  неможе даса в ростов освен ако не си фраш с пари следователно не се притеснявай толкова важното е да е весело пък и като си срабнат едва ли ще мислят за стаятя им в хотела освен ако нямаш някоя префарцунена леля дето да се муси smile
Активен
VenelinaV
Новак
*

« Отговор #295 -: януари 20, 2011, 18:58:11 »

С автобус излиза и по-евтино, но проблемът при мен е че гостите ми са от няколко места, основно от 2, може да наема 2 автобуса, а за тези дето не са и от двете места... по роднини, може и в хотел, няма да ме сбъркат 5-6 човека. Заради това спане още не сме запазили ресторант nea
eviaz, вие в кой ресторант сте? Доколкото разбрах сте на 30.04
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #296 -: януари 20, 2011, 19:32:08 »

ние сме в национал там ни хареса куверта е около 25 лв ние сме 80-90 човека такмо за там а и не е толкова превзето като в ростов и централ. гледахме и в теодорос на сторгозия но ако са ти по малко гостите ще пуснат и други хора вътре  nea кофти не че в национал няма да е същото ама наи много да останат 10 15 места таи че се ядва ами гледаите и резервирваите вече ние миналата седмица и представи си имаше такива дето и за август бяха вече заели дати
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 20, 2011, 19:38:51 »

Откъм хотели Плевен е адски скъп град, не знам защо така.Ние имахме малко хора от други градове и ги настанихме в ДНА-то.Евтино е и е на центъра, на същите цени е и във Фейса.Иначе туристическия, но пролет и есен и ако няма сватба, че иначе е голяма жеги и всичко се чува.За сватба в туристическия съм против, малко е схлупено, има една огромна колона посредата от която нищо не се вижда.
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 20, 2011, 22:12:42 »

Ние имахме около 40 човека от друг град и ги настанихме в Туристическия.Оплаквания нямаше или поне ние не разбрахме.Що се отнася до автобуса, много зависи какво е разстоянието, от което трябва да се превозят гостите.Възможно е и по-скъпо да излезе, ако са от по-далечко.Аз също не харесвам ресторанта на Туристическия, малко ми прилича на стол.  pardon За Караджейката имам също лоши впечатления.Ние като ходихме да си избираме ресторант, минахме и от там и ни казаха, че дори и да сме с ди джей, техния си оркестър ще е на работа и ако е по-малка сватба, ще пуснат и други хора.Просто си представих как ще дойдат други компании и ще искат оркестъра да им свири и отпадна като вариант.Не зная скоро ходили ли сте там, но като ходихме последно, храната беше много гадна.
Активен
VenelinaV
Новак
*

« Отговор #299 -: януари 21, 2011, 00:06:11 »

Отказах се от Караджейката, няма някой да ми е казал нещо добро за нея напоследък. Най-верояно ще сме с автобус, все по-евтино ще излезе от спане на 50 човека, така си мисля.
Искам нещо друго да ви питам. Днес ходих да си запазя час в съвета и ми казаха, че ако няма да правим изнесен ритуал имало 2 варианта. Единия е само подписване за 10 мин., което е безплатно. Другият вариант е да има и ритуал за още около 20 минути, който се прави от агенция. Какво се прави допълнително в тоя ритуал? Има ли смисъл от такова нещо?
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: