Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 05:37:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛЕВЕН
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН (Прочетена 195411 пъти)
desssisa
Новак
Публикации: 19
Отг: ИМА ЛИ БУЛКИ ОТ ПЛЕВЕН?
«
Отговор #270 -:
ноември 19, 2010, 22:24:43 »
Здравейте отново и от мен. Сватбата мина неусетно. Всичко беше прекрасно. Искам да ви кажа, че тортата беше превъзходна както и всичко останало като украса, ритуали. Тортата я поръчахме както писах и по рано в сладкарница One зад стоматологията. Сега ще кача и снимки от нея. Беше много вкусна и украсата беше наистина невероятна. Всичко е захарно по нея. Украсата ми я прави Ева - Сватбен Свят както и поканите, подаръците за гости, бутилките, икибаните по масите, булченския букет, балоните с хелии и всичко за което се сетите - даже имаше и изненади за които дори и не подозирах. Ще се постарая да кача малко снимки, които да може да разгледате. Роклята си я купих от Наркопа и се разпадна още вечерта. Дантелите ми се разшиха. Това беше единственото отрицателно нещо, но не беше достатъчно да ми развали настроението. Надявам се снимките да ви харесат, а ако някой има нужда от нещо мога да дам съвет
Активен
fetska
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #271 -:
ноември 20, 2010, 02:05:47 »
miloto_ka Нашите дървени покани са направени от дърво със хартия и фина резба и текста се пише на хартия къде има резбовани покани ?ако напишеш в търсачката дървени покани мисля ,че ще ти излязат такива като нашите.desssisa къде ти беше сватбата,коя агенция използваше?
Активен
desssisa
Новак
«
Отговор #272 -:
ноември 21, 2010, 22:08:53 »
Цитат на: fetska в ноември 20, 2010, 02:05:47
miloto_ka Нашите дървени покани са направени от дърво със хартия и фина резба и текста се пише на хартия къде има резбовани покани ?ако напишеш в търсачката дървени покани мисля ,че ще ти излязат такива като нашите.desssisa къде ти беше сватбата,коя агенция използваше?
Здравей,
сватбата ми я направи Ева - Сватбен свят. Това, което мога да кажа, е че останах много доволна от отношението и към мен. Всичко беше така както го исках и си го представях. Качвам снимка на тортата, а по късно и на украсата. Ресторанта беше голямата зала на Балкан, защото бяхме много хора. Като отидох да го видя преди сватбата изобщо не ми хареса, но след украсата нямаше нищо общо. Превърна се в съвсем друго нещо. Тя ми е правила абсолютно всичко - поканите, подаръците, украсата на колите, украсите по масите, арката, балоните, булчинския букет, бутониерите, воалите и всичко каквото се сетиш.
торта.jpg
(65.67 KB, 480x720 - видяно 350 пъти.)
Активен
deskata_pln
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #273 -:
декември 13, 2010, 19:20:50 »
Цитат на: desssisa в ноември 21, 2010, 22:08:53
Здравей,
сватбата ми я направи Ева - Сватбен свят. Това, което мога да кажа, е че останах много доволна от отношението и към мен. Всичко беше така както го исках и си го представях. Качвам снимка на тортата, а по късно и на украсата. Ресторанта беше голямата зала на Балкан, защото бяхме много хора. Като отидох да го видя преди сватбата изобщо не ми хареса, но след украсата нямаше нищо общо. Превърна се в съвсем друго нещо. Тя ми е правила абсолютно всичко - поканите, подаръците, украсата на колите, украсите по масите, арката, балоните, булчинския букет, бутониерите, воалите и всичко каквото се сетиш.
Тази торта за Баба Марта ли си я поръчахте?!?! Леле има къде къде по-хубави торти от тази ... Това са готови букети и цветя , не са правени ,а се продават готови. Такива купихме за нашата сватба !
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Публикации: 81
Обичам те ...
«
Отговор #274 -:
декември 16, 2010, 12:30:12 »
Здравейте и от мен... нашата сватба също мина неусетно и сега като гледам снимките ми се иска пак да я повторим... остносно роклята, моята си я поръчах от магазин в плевен "милениум" мисля че се казваше... имаха само една рокля, модел какъвто аз исках... и уж всичко беше наред, докато не дойде роклята, която се указа че ми е голяма и стоеше кошмарно зле.... оставихме я за корекция, но уви резултата беше същия.... накрая си я взехме така и майка ми ми я разпори в къщи и ми е защи наново, за да се получи това което трябваше... относно тортата... нашата беше от Свищов и съм много доволна от резултата.. всичките ни гости казаха,че по-вкусна торта не са яли ...
на всичко има снимки в сватбения му албум... успех на всички, а съвета който мога да ви дам е - не си копувайте рокля, която не можете да премерите, за да се уверите как ви стои... за да нямате после моите проблеми
Активен
desssisa
Новак
«
Отговор #275 -:
декември 16, 2010, 15:38:56 »
Цитат на: deskata_pln в декември 13, 2010, 19:20:50
Тази торта за Баба Марта ли си я поръчахте?!?! Леле има къде къде по-хубави торти от тази ... Това са готови букети и цветя , не са правени ,а се продават готови. Такива купихме за нашата сватба !
Щом си си поръчала такива и за твоята сватба, значи и ти си била подобие на Баба Марта. И за твоя информация много малка част от този букет е от готовия вариант. Ако забележиш има и червени рози и какво ли още не, които са правени от захарно тесто и са си истински. Ако забележиш също извивката на стойката е облечена от тесто с цветя, които не са били готови както си мислиш. И само да ти кажа, че не е най важното как ти изгледжа тортата отвън, а е важно и отвътре каква е. Аранжировката отстрани по тортата също е правена на място, а не е купувана. Много бих искала да видя една снимка на твоита торта и тогава нека да коментираме.
Активен
eviaz
Ентусиаст
отче наш които си на небесата.........
«
Отговор #276 -:
януари 03, 2011, 15:54:31 »
zdraveite
i ot men nova sam vav foryma , predstoi mi svatba v pleven na 30.04 taka sme go zamislili ako ima niakoi tyk 6e mi priatno da spodelim idei , i organizaciata kak varvi i t.n. az da spodelia o6e ne sme si rezervirali restorant nadiavam se da e skoro ob6o vzeto o6e ni6o ne sme napravili taka 4e sam v samoto na4alo na podgotovkata
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #277 -:
януари 03, 2011, 16:01:51 »
eviaz
първо ще те помоля да пишеш на кирилица, на шльокавицата много малко хора биха ти обърнали внимание.
Второ, резервирайте ресторант и запазете дата в пбредния възможно най-скоро, защото няма много време до сватбата, а баловете са април - май и може да няма свободни ресторанти.
Питай каквото те интересува, всяка тук би помогнала.
Активен
eviaz
Ентусиаст
«
Отговор #278 -:
януари 10, 2011, 15:24:34 »
мерси за забележката
, ами за рокля колко време предварително да ида понеже искам да е в резеда и шампанско и трябва ли да имам чантичка какво ще нося в нея пък струва 25 лв само разходи а бюджета ни е ограничен около 4500 лв дали ще стигне и покани откаде да взема евтини а подарачета за гости нещо по скромно, колко струва горе долу булчинския букет и ако не им кажа че е булчински ще ми вземат ли по малко, а фото и видео да препорачате ами за друго не се сещам
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #279 -:
януари 11, 2011, 14:48:34 »
Здравей и от мен и добре дошла, eviaz.Както Маги е споменала, април-май са баловете и тогава магазините и шивачите обръщат много голямо внимание на абитюриентите, затова ти препоръчвам да се заемеш с роклята си в най-скоро време, за да получиш това, което искаш.Чантичката не е задължителен детайл от облеклото на булката, всичко е според личните предпочитания.Разходите по сватбата зависят най-вече от броя на гостите.Ако са по-малък брой, може и да ви стигнат.
За покани обиколи сватбените магазини, има предложения на най-различни цени, както и подаръчета за гости.За по-интересни идеи може да погледнеш темата за подаръчетата във форума.Що се отнася до цената на булченския букет, зависи от какви цветя искаш да е, за целта трябва да си говориш с някоя цветарка и да се разберете.Ние използвахме услугите на Миро за фото и видео.Ако се интересуваш, ще ти дам координати на лични.Ако имаш други въпроси, с радост ще помогнем. Успех в подготовката.
Активен
eviaz
Ентусиаст
«
Отговор #280 -:
януари 14, 2011, 15:19:53 »
ами разгледахме бегло поканите искаше ми се нещо по просто но приятеля ми държи да е изискано но ще си направя списък и ще деиствам по него за да върви по план за рокля мисля от наркопа на втория етаж огледах и до ростов ми все еднакви ми изглеждат аз неискам тип торта но другите настояват че ми седяло добре още не сам порачала искаше ми се нещо по прибрано ще видим мерси че следите темата само че се чудя няма ли и други булки само аз ли съм
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #281 -:
януари 17, 2011, 09:01:54 »
По-прибрана рокля виждах в онзи магазин малко под театъра от ляво.Нещо с М беше, но сега ми изхвъркна от главата.Виж и този в началото на главната, който е на втория етаж, там сякаш имаше интересни модели, когато аз търсех.Като цяло нищо не ме грабна от магазините в Плевен, но зависи и какво търсиш.
Други булки може и да има, но като цяло не пишат особено.
Активен
eviaz
Ентусиаст
«
Отговор #282 -:
януари 17, 2011, 13:39:31 »
мерси далиа ами ще разгледам и там сещам се за кои магазини говориш
ами искам нещо без обрачи но то почти няма
и ако може без този корсет дето стиска като наденичка а нещо по тялото ще видим ще разгледам
да си изкажа и мнението за една продавачка до наркопа магазина отстрани които е до мтел отвратителна жена просто ме изгони с приказките си ( то било много рано още за рокля можело да си променя мнението защото искам в зелено пък свекито кво щяла да каже пък можело и мен да ме сменят до тогава) ужас
наехме фото милен маринов някои да е чувал нещо за него ами това е засега
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #283 -:
януари 17, 2011, 14:13:09 »
Евиаз
моята рокля беше без обръчи, без корсет и т.н. екстри, но аз мноого си я харесвам.И аз исках да имам зелено, в същност основния цвят на сватбата беше зелено и в последствие вмъкнахме оранжево, заради ресторанта
но пак беше готино.Това са ни поканите :
pokana 1.jpg
(8.78 KB, 250x333 - видяно 3254 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #284 -:
януари 17, 2011, 14:31:17 »
Поканите си ги надписвах сама, избрах си сама текста и после ги пуснах на принтера на работа, получиха се много добре
Ето я и роклята
но без това лъскаво нещо по средата
е моята
правена е в Русе в Грънчаров и син
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19