Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 07:30:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛЕВЕН
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН (Прочетена 195538 пъти)
fetska
Любопитен
Публикации: 32
Отг: ИМА ЛИ БУЛКИ ОТ ПЛЕВЕН?
«
Отговор #240 -:
септември 24, 2010, 17:45:36 »
Магито избрали сме си Ростов и сме си го капарирали тъй като датите за август бяха заети и само в началото беше свободно.Чухме много добри мнения за него и се доверихме на мненията а за украсата сме се спрели на златно и бяло.Около 70-80 човека ще сме и сме се спрели на dj за тортата много се колебаем а за роклите да не ти говоря постонно си харесвам и незнам как ще избера ще видя за сайт на Грънчаров и син.Гражданския ресторант ще ни е изнесен.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #241 -:
септември 25, 2010, 07:11:29 »
Моя позната си прави миналата година сватбата в Ростов и беше доволна.За роклите аз не исках рокля с обръчи или нещо огромно и в Грънчаров и син ми харесаха нещата.Но си мисля, че те може и да ти ушият каквато ти искаш, трябва да ги питаш.
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #242 -:
септември 25, 2010, 14:28:30 »
Fetska
, първо честито за бъдещата радост.
Ростов е много добър избор за ресторант.Ние също си го бяхме харесали, но за нашата дата беше зает и се отказахме и минахме на вариант Гривица (и без това исках градинска сватба, нищо че точно на нашия ден валя).Що се отнася до дреболиите, можеш да се опиташ да си ги направиш сама, ако нищо не ти харесва.Аз си правих всичко-покани, късметчета, украси на чаши, шампанско, сватбена книга, етикети за бутилките и разни други работки.Що се отнася до роклята, аз лично тук нищо не си харесах, защото имах горе долу идея каква искам да ми е роклята.Харесах си точен модел от нета и я дадох да ми я шият.Понеже мъжа ми е от Хасково, я ших там.Тук разбрах къде може да се ушие чак след като я поръчах.Ако можем да помагаме с нещо, само кажи.
Успех с подготовката и само приятни емоции
Активен
fetska
Любопитен
«
Отговор #243 -:
септември 25, 2010, 22:08:55 »
Dallila нашта дата също беше заета и страшно се разтроих много сълзи в ресторанта и после и накрая решихме да сменим датата за началото на август само тогава беше свободно и аз неможех да повярвам,че резервирам 11 месеца по-рано ресторант,а трябва да е август,защото ние искаме лятото и наще се прибират отпуска от чужбина.За поканите и за дреболииите много хубаво,че си успяла сама,но аз немога да направя нищо знам какво искам как да изглежда,но сам с вързани ръце много не ми се отдават тези неща.Явно всичко ще е по поръчка вече тормозя хората по магазите и накрая да няма проблем но трябва да поизчакате добре ,че имам време тъй като тука в града ни хубаво и луксозно почти няма.Сега са ми обещали уж дървени покани за най-близките и канелени папируси със сатенени рози за гостите но дали ще ми ги доставят незнам.В краен случай все пак има интернет и той доста помага.Ти коя агенция избра?
А гражданския ни ритуал ще е изнесен(е предварително официално ще подпишем)и ще сме на по нетрадиционноо място,и се моля само да невали за ритуала,защото ако ще буря да има и гръмотевици да разцепят небето ще се оженя там където съм решила:)))
Активен
fetska
Любопитен
«
Отговор #244 -:
септември 26, 2010, 01:04:58 »
Момичета кажете откъде в Плевен мога да поръчам кошници с плодове за подарък и откъде мога да поръчам да ми ушият от бял сатен завивки за холната гарнитура и горе долу,ако знаете някакви цени?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #245 -:
септември 26, 2010, 09:49:07 »
За ушиване на разни неща знам, че има една фирма Петра, намира се уличката до бившата сладкарница Алиса срещу полицията питай там за какви пари и дали биха ти ушили
Активен
fetska
Любопитен
«
Отговор #246 -:
септември 26, 2010, 12:42:31 »
Благодаря магито ще проверя,а знаете ли откъде мога да си купя празни бутилки еднакви в стъкларския дали приемат поръчки?
Активен
Dallila
Професор
«
Отговор #247 -:
септември 26, 2010, 17:01:12 »
Fetska
, ние използвахме агенция "Като на кино".
Нашия ритуал също беше изнесен и трябваше да е до басейна на Гривица.Но тъй като роклята ми беше с много дълъг шлейф, предпочетохме да си го направим вътре, тъй като заваля доста силно.Не че пак не ми се изцапа роклята, но беше поносимо.
Нашите бутилки ги събирахме от близките заведения.Отне си известно време, но пак се събраха.
Може да пробваш и този вариант.Иначе стъкларския също става.
Активен
miloto_ka
Новак
«
Отговор #248 -:
септември 27, 2010, 07:10:13 »
Хей, много се радвам, че има някакво раздвижване в този форум- вече се бях отчаяла, че си говоря сама... само Dalilla отвреме на време ми правеше компания.
Момичета и аз напредвам с организацията! Вече се ориентирах към агенция, но искам да се срещна първо с тях и тогава ще пиша. ( В началото на месеца ще съм на плевенска територия и ще трябва да свърша много неща за малко време)
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #249 -:
септември 27, 2010, 07:15:58 »
И ние бутилките ги събирахме от заведенията, Бяхме им казали точно какви ни дтрябват, за да са еднакви и стана
милото_ка
това с многото работа за малко време е ясно, но и трудно, имай в предвид, че в Плевен в неделя нищо не работи, та се подготви за тичане
Активен
miloto_ka
Новак
«
Отговор #250 -:
септември 27, 2010, 09:06:06 »
Наистина ли нищо не работи в неделя
В по-горните постове видях нещо за пазар за цветя на ниски цени- светнете ме къде се намира това нещо
Активен
fetska
Любопитен
«
Отговор #251 -:
септември 27, 2010, 10:48:40 »
Аз ще пробвам в стъкларския за шишета:) милото_ка предполагам имат предвид кооперативния пазар долу до колелото там има цветя и са малко по-евтини от улицата на цветята или друг вариант е да идеш в светарски magazin и да водиш преговори за отстъпка а в неделя нищо неработи все пак сме в бг.Колко цветя ти трябват много ли са ?и какви?Розите са най-скъпи.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #252 -:
септември 27, 2010, 10:56:46 »
Фетска
, в Германия в по-малките градове и събота нищо не работи, така че това че сме БГ не е водещо
Аз за цветята не мога да помогна.
Активен
miloto_ka
Новак
«
Отговор #253 -:
септември 27, 2010, 11:37:24 »
fetska , сватбата ще е в началота на май и сигурно ще имам избор за вида на цветята. Рози не искам- едно заради цената, а и искам да е нещо по-различно. Намерих в интернет снимки на лизиантус- виждала съм ги и на сватби, където сме ходили. Ако го има по това време де
Иначе прилича на роза, но е много по-нежно...
3802477big.jpg
(5.45 KB, 225x225 - видяно 2833 пъти.)
Активен
Dallila
Професор
«
Отговор #254 -:
септември 27, 2010, 13:51:17 »
Това цвете ми прилича на мини розичките, които наистина са много нежнички и вървят на клонка по няколко.Не зная дали е едно и също де.Аз нашите цветя ги поръчах при една позната, която има бутка за цветя.Не ни излязоха много евтино, но 4 дена преди сватбата просто нямах избор.
Иначе наистина може да се водят преговори с магазините, че си е обирджийска работа с тези цветя.Ако не цъфтят по това време, винаги можеш да си направиш украсата с пролетните цветя.Толкова свежо може да стане.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...