Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 11:20:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195645 пъти)

mimenzeto
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #225 -: юни 28, 2010, 09:12:34 »

Dallila, как мина щастливото събитие, разкажи ни! smile

Да ме ориентирате откъде да си купя бланките за медицинскотото за брак? Васермана може да се направи и в Авис Медика, доколкото имам инфо, някой знае ли каква цена е?
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юни 28, 2010, 12:40:21 »

Мименце, сватбата беше страхотна и единственото, което ни развали малко настроението, беше лошото време.Преживяхме го де biggrin
Бланки за медицинските може да се вземе от поликлиниките и предполагам и по книжарниците има.Аз нашите ги взех от регистратурата на 3-та поликлиника.За съжаление за цена не мога да кажа.Ние Васерман правихме във военна и ни излезе безплатен, понеже половинката е военен.
Дано съм помогнала  pardon
Активен
mimenzeto
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #227 -: юли 07, 2010, 09:51:08 »

Радвам се, че сте изкарали незабравимо! smile
Мерси за инфото за бланките, ще се разтърся тази седмица по поликлиники и книжарници.

Иначе роклята и ресторантът вече са осигурени! smile Сега продължавам нататък с дж, фото, покани и т.н.
Да ми препоръчате дж?!!
Активен
miloto_ka
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: август 31, 2010, 18:26:49 »

Здравейте, момичета! Предстои ми сватба през май в Плевен. Голяма каша е! Милото е оттам, но аз съм идвала в града не повече от 5-6 пъти. В момента и двамата сме извън България... Изчетох цялата тема, но ми направи впечатление,че не сте писали много  blush Определено ще имам нужда от помощ и се надявам, че мога да разчитам на вас. Откъде трябва да започна?!
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: септември 01, 2010, 11:15:50 »

Здравей, miloto_ka и добре дошла сред нас. smile
Предполагам вече си имате точна дата за събитието.Сега най-важно е да си запазите ресторант, час в съвета, ако ритуала ви няма да е изнесен.След това вече може да се захванете с ди джей, фото и видео, църкви, водещи, агенции, рокли и тн, дреболии.
Имаш ли поглед към ресторантите в Плевен и как точно си представяш обстановката? smile
Активен
miloto_ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: септември 01, 2010, 23:10:54 »

Датата е 7 май.( Засега това е единственото сигурно нещо nea ). Гостите предполагам, че ще са поне около 100... Има ли някакъв срок, в който трябва да се запази дата в гражданското? Разрешено ли е изнасянето на регистъра, ако искаме да разпишем навън или ще трябва да се подпишем предварително, а после да ни правят театър? Искам морска сватба- нещо в морско синьо и бяло. Има ли ресторант, който е подходящ за такъв вид украса.... Олеле... имам хиляди въпроси!!! Ама ще карам малко по малко. Наистина много разчитам на вашата помощ. Зная,че всяка е заета с организацията на собствената си сватба, затова ще съм ви много благодарна, ако между другото успеете да ми помогнете със съвети.
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: септември 02, 2010, 07:09:03 »

Мисля, че за гражданското трябва да се запази дата най-късно месец преди сватбата.Ако искате изнесен ритуал това не е необходимо.Регистъра не се изнася и е само театър.Подписва се през седмицата в избран от вас ден и ритуалчето е около 10 минути.Нашата беше така и ритуала в самия ден на сватбата ни го правиха от агенцията, която наехме за украсата.За ресторант , който може да се украси в синьо, на първо време се сещам за Централ.Той е със син мокет и имаше някакви бели елементи в обстановката.Там обаче, се събираха максимум 90-100 гости, така че ако ще имате повече от тази бройка, може да не ви събере.Ако нещо друго те интересува, с радост ще помогна. smile
Активен
miloto_ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: септември 02, 2010, 20:29:12 »

Много ти благодаря,Dallila . Извинявам се предварително, ако задавам глупави въпроси, но за пръв път ми се случва... А и това, че съм далеч направо ме убива. Свикнала съм сама да си върша работата. Казваш, че вашият брак е бил с агенция. В този случай кой прави ритуала- актьор или?! Има ли наистина кой да го направи както трябва? За мен това е нещо много важно! Все пак човек един път се жени за пръв път smile
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: септември 02, 2010, 22:10:27 »

Изобщо не се притеснявай, всички сме били така в началото. smile Изнесения ритуал ни го прави водещата, която ни беше за цялата вечер.Ние сме доволни как се получи.Във всяка агенция могат да ти предложат такова нещо.Те вече толкова са се специализирали от многото сватби, през които са минали, така че дори и да станат гафове, няма да са толкова големи.Не се притеснявай за това.Ако пък толкова имаш притеснения винаги можеш да помолиш да ти пуснат някой ритуал на видео, все трябва да имат записи у тях. good
Активен
miloto_ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: септември 07, 2010, 22:17:08 »

Момичета, препоръчайте ми агенция... явно ще ми е трудно да се справя отдалеч с организацията. Вярно е ,че имам хиляди изисквания, но като огледах сайтовете на агенциите от Плевен направо ми се приплака... Дано това не е най-доброто на което са способни, защото иначе май ще трябва да търся нещо по-адекватно... Направо се побърквам. С милото вече нямаме други теми за спор освен тези свързани със сватбата...
Активен
miloto_ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: септември 22, 2010, 17:37:22 »

Момичета дайте ми инфо за дисководещия Румен  Computer
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: септември 22, 2010, 17:56:11 »

Здравейте мили момичета. Аз съм от Белене, както и милото. И сватбата ще е там, но повечето неща ще си вземем от Плевен.
За тората - нашата ще е от Българене, там има сладкарски цех,пърчето илиза около 1лев.
Поканите са от сватбения магази до Рустов, а цветята от пазара - гербера 1лв, хризантемата 0.70ст.
Активен
fetska
Любопитен
*
Публикации: 32

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: септември 24, 2010, 01:22:00 »

Здравейте момичета аз съм бъдеща булка от плевен и сам се захванало от рано с организацията.Агенция Бижу на нея се доверих най-ми допаднаха от всички останали а самата собственичка е много разбрана и винаги има интересни предложения.Обиколих всички и само тя каза да на моите и желанията на мъжа ми.
Активен
fetska
Любопитен
*
Публикации: 32

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: септември 24, 2010, 01:25:50 »

miloto_ka Незнам кога ще е вашата сватба но нашата ще е лятото и даже променихме датата заради ресторанта и започна доста от рано организацията виж новия сайт на Бижу и отиди до офиси и говори всичко правят на мен на всички капризи угодиха и казаха ДА.За мен проблем сега след като опраих агенцията и ресторанта е роклята,поканите и аксесоарите,защото честно в Плевен няма нищо хубаво и постояно се ровя в нета.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: септември 24, 2010, 07:20:58 »

Fetska и нашата агенция беше Бижу, аз се доверих на Бранимира и не съжалявам.Вярно сватбата ни беше преди 2 години, но се надявам, да е все така всеотдайна към клиентите си.Покани аз купих от будката срещу Цветан Спасов.Там има два албума с различни покани, но ако си взимате от там внимавайте с бройката, че уж бройх, но ме прецакаха.Роклята ми беше от Русе от Грънчаров и син.Чашите купих от София, украсата им си я направих сама.Подаръчетата за гости ми направиха от агенцията.Това е което се сещам на прима виста.Дано и Dalila се включи, тя беше булка това лято и има по-прясна информация smile
За ресторанта сподели колко хора сте, каквъ искаш да е ресторанта и ще ти дадем идеи smile Тортата нашата поне беше от Романтика, аз съм доволна, но има и други сладкарници, Пчелата например smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: