Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 05:56:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195441 пъти)

mimenzeto
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #210 -: април 20, 2010, 16:54:56 »

Здравейте, мацки!
Далила, и аз така си казах, от Есграон не може да ме излъжат, бяха много любезни ( smile ), но за пръв път се натъкнах на такива глупости относно ритуалите и залите, та здраво се бях объркала!  crazy funnytooth

Наистина полезна информация сте дали за сладкарниците, трябва да се внимава!
А тази One къде точно зад стоматологията се намира?
Активен
desssisa
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #211 -: април 20, 2010, 22:03:34 »

Здравейте, мацки!
Далила, и аз така си казах, от Есграон не може да ме излъжат, бяха много любезни ( smile ), но за пръв път се натъкнах на такива глупости относно ритуалите и залите, та здраво се бях объркала!  crazy funnytooth

Наистина полезна информация сте дали за сладкарниците, трябва да се внимава!
А тази One къде точно зад стоматологията се намира?
Здравей, one e кафе сладкарница. Намира се на улицата, която е зад стоматологията. Тя е затворена и от там колите не могат да се включат в движението по главната улица. Има един диетичен магазин, след него има детски, имаше дрехи втора употреба, някакъв за костюми и следващата къща е на 2 етажа. От вън още ще видиш, че е кафе. Като влезеш има една витрина с торти. Има много хубави. Можеш да поискаш да говориш със сладкарките и да разгледаш снимки на сватбени торти. Жените ще те насочат. Можеш да им кажеш и ориентировъчна цена, за да ти предложат и каква да е вътре. Ако имаш нужда от съдействие мога да помагам. smile Ние и за рожденни дни си поръчваме от там
Активен
Elena_Hristova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #212 -: април 22, 2010, 12:10:32 »

Здравейте,

искам да ви кажа за ритуалите в "катя попова",там вариантите са два.
              първият:не се заплаща нищо,отиват младоженците в ден и час които са си избрали,дори
              може и с гостите,в този случай няма ритуал,младоженците се пописват пред длъжнастното
              лице,поздравяват ги от името на кмета на града и това е (не повече от 10 мин.)
              вторият вариант е да се заплати такса от 36лв с ДДС,затова че ще "влезе" агенция
              която да ви направи ритуалите,размяна на халките ,вдигане на наздравица...,тук също
              присъства длъжностното лице.В този случай агенцията може да ви предложи ритуали и
              декорация.

това е така от миналата година с заповед издадена от кмета 

Активен
mimenzeto
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #213 -: април 25, 2010, 15:07:35 »

Бях на церемония без агенция, съвсем стандартна е, минава се през всички важни моменти, но е по-съкратена наистина, откъм слова и пожелания и т.н.
Но няма никаква разлика с церемониите "преди промените" от август миналата година, потвърди го човек, който е бил и присъствал и преди на такава!
Който желае по-специални ритуали или клетви, е хубаво наистина да се ориентира към агенция, но е малко кофти да се пускат неверни слухове, че при стандартната процедура едва ли не само те питат искаш ли и се подписваш, тоест те "претупват", защото такова нещо няма!!!
Има си музика и залата не изглежда зле, има украса от изкуствени цветя.

desssisa , мерси за подробното обяснение!  Wink
« Последна редакция: април 25, 2010, 15:11:00 от mimenzeto » Активен
desssisa
Новак
*

« Отговор #214 -: май 01, 2010, 23:23:29 »

Здравейте, да попитам случайно някой от вас да си прави етикетите за шипетата???
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: май 02, 2010, 18:57:34 »

За какви шишета ти трябват етикетчета, Десссиса? smile Мога да ти дам шаблон на пещерска гроздова, ако те устройват.
Активен
desssisa
Новак
*

« Отговор #216 -: май 02, 2010, 22:07:02 »

За какви шишета ти трябват етикетчета, Десссиса? smile Мога да ти дам шаблон на пещерска гроздова, ако те устройват.

Здравей, точна за Пещерска ми трябват. Взех шишетата от стъкларския. Сега им търся и тапи. Видях че има в мюсюбри колаж, но ще го остава за краен вариант. Иначе мисля че шишетата са стандартни. Благодаря ти предварително за помощта smile
Активен
deskata_pln
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #217 -: май 09, 2010, 10:24:37 »

Здравейте и от мен,мацки smile
Нашата сватба беше миналата събота в Ростов, мина страхотно и нямаше никакви издънки.
А за тортата си занесохме снимка в НИВЕЛ - Брестовец , оказа се че същата я имат в каталога си  , но ни предложиха и много други на добри цени. В крайна сметка нашата торта си беше тази :
http://www.nzflowers.co.nz/images/400/wedding-roses/rose-gardens-wedding-cake.jpg
едно към едно със снимката и с естествени рози беше много много красива  girl_impossible
Аз лично Ви препоръчвам Нивел.
Активен
kiara73
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #218 -: май 10, 2010, 20:52:07 »

Ние правихме също етикети. Кумата ни отишла в една печатница, избрала картинка, текст и те са ги разпечатали на самозалепваща се хартия. Много удобно и страшно бързо станало. Накрая са и ги дали нарязани готови за употреба girl_wink
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: май 11, 2010, 07:00:05 »

Киара, в коя печатница е ходила кумата ти?Аз все още се чудя на каква хартия да ги разпечатам, за да не се разтече текста, ако се намокри. smile
Активен
desssisa
Новак
*

« Отговор #220 -: май 14, 2010, 12:54:52 »

Здравейте, някой знае ли дали някъде в Плевен могат да се надпишат чашите за шампанското???
Активен
evelina
Любопитен
*
Публикации: 32

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 15, 2010, 17:42:15 »

Dallila, етикетите трябва да са разпечатани на лазерен принтер и няма да има никакви притеснения, относно разтичане. Независимо в коя книжарница или печатница.
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: май 17, 2010, 07:39:01 »

Благодаря, Евелина. smile
Сега имам друг въпрос.Някой да има идея от къде мога да поръчам цветя на едро?Интересуват ме предимно гербери и кали.
Активен
pipilota_85
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: май 26, 2010, 14:33:13 »

здравейте момичета и на мен ми предстой сватба през октомври но още не сме уточнили дата.Много се радвам че имам и др булки.Прочетох доста полезна информация.
deskata_pln искам да те попитам колко ви излезе тортата и за колко парчета е много е красива и мисля ако имат добри цени да ди я поръчам и мойта там.
Активен
siska_angelova
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юни 08, 2010, 22:00:47 »

Мацки и моята сватба много наближава.Днес си взех поканите.Имам още малко работа за тях и подарачетата за гостите са ми почти готови, но и аз много се замислвм как да си направя етикетите за бутилки.Дайте някакви предложемия. Сватбата е на 14.08.10г
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: