Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:24:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195447 пъти)

kiara73
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #195 -: април 11, 2010, 12:14:07 »

Мацки, за младоженци, които са с различна адресна регистрация май не искат никакви допълнителни документи! Поне преди няколко години е било така... Скоро ще разбера лично!
 Wink

Ох мила, дано си права.  Bravo  Чакам с нетърпение да ни кажеш какво си разбрала.  good
Активен
mimenzeto
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #196 -: април 13, 2010, 13:10:47 »

Ох мила, дано си права.  Bravo  Чакам с нетърпение да ни кажеш какво си разбрала.  good

За съжаление обаче ИСКАТ Удостоверение за семейно положение, ако постоянният адрес на сключващите граждански брак е ИЗВЪН ПЛЕВЕНСКА ОБЛАСТ!
Ще трябва да се разхождам до общината, че да го вадя!
Киара, дано ти да си от областта! smile

Иначе: 5 септември резервирана успешно! smile

Може ли да споделите мнения къде сте правили самия ритуал / или ще правите!?
Аз докато разбера как стоят нещата...
Значи или стандартната церемония и длъжностно лице в Катя Попова (което е безплатно), или си викаш сватбена агенция там и си плащаш хем на агенцията, хем за наем на залата (36 лв.), или след церемонията в Катя Попова отиваш за нов ритуал в зала Колизеум, ако се ползва "Обредни дейности ЕАД" (което си е баш сватбена агенция).... Ние май ще се откажем от агенциите и ще си ходим само в Катя Попова.  Май няма смисъл от тичане и двойни ритуали! Залата е леко неподходяща, ама..... По-добре да се помисли евентуално за някаква украса, по-разумно би било откъм финансова гледна точка! smile
« Последна редакция: април 13, 2010, 15:39:48 от mimenzeto » Активен
Gencho
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #197 -: април 14, 2010, 15:38:58 »

Здравейте, предстои ми сватба в Плевен, но живея и работя във Варна.
Налага се да си организирам дистанционно сватбата.Интересува ме видео и фотограф.В.Ако може да ми препоръчате видео и фото ще Ви бъда много благодарен.Цената няма особено значение като знам че става дума за сватбените ми спомени danceg
« Последна редакция: април 18, 2010, 22:58:24 от gucci » Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 14, 2010, 15:42:52 »

Мименцето аз като се омъжвах още я нямаше тая глупост с двете зали и нашия ритуал беше в Колизеума.Защо го направиха това не знам, но е много гадно за всички това разхождане и т.н.
Активен
kiara73
Новак
*

« Отговор #199 -: април 14, 2010, 17:47:47 »

Ами от София съм, значи ще се вади. Много ти благодаря mimenzeto за инфото. good Сега с пристигането ще отида право в общината, че няма да имаме никакво време. А да питам сватбената торта от къде ще си я поръчвате. Чух добри неща за Пчела, като качество -цена.  pardon
Активен
mimenzeto
Новак
*

« Отговор #200 -: април 15, 2010, 07:10:10 »

Мименцето аз като се омъжвах още я нямаше тая глупост с двете зали и нашия ритуал беше в Колизеума.Защо го направиха това не знам, но е много гадно за всички това разхождане и т.н.

Маги, то разкарването е едно на ръка, но дефакто самото "подписване", както го наричат не е никакво подписване, ами си е нормалната церемония в Катя Попова, а после ако притичаш до Колизеума, се прави втора церемония от агенцията.... Нещо ми се губи смисъла... nea
При вас ритуалът от общината ли си беше или от Обредни дейности?

kiara73, и аз ще вадя тези дни от София, добре че разбрахме навреме!  girl_wink

Харесала съм си един модел за рокля, ама модната къща е в Асеновград, та ако не намеря нещо сходно или подходящо в Плевен или София, май ще се разходя до там!

Моля ви да ми кажете дали тук има диджеи, които са и водещи на сватбата, намирам или само DJ, или само водещ от агенциите и са взаимоизключващи се! Доста е странно да ангажираш толкова много народ, предпочитам озвучаването и воденето да са от един човек. Може да се наеме водещ от София, но си слагат и транспорта като разход и цената скача със 100 лв! sad  tazran HELP!
« Последна редакция: април 15, 2010, 08:46:31 от mimenzeto » Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: април 15, 2010, 14:25:37 »

В Романтика също правят хубави торти, но май са предимно с баварски крем (на мен лично са ми втръснали).Препоръчаха ми една друга сладкарска фирма и като проверя как стоят нещата, ще ви информирам, защото даже не запомних името. biggrin
Що се отнася до подписването, може това в Катя Попова да се направи в друг ден (примерно през седмицата), ако толкова държите на по-специалния ритуал.Ние така ще правим, само че нашия ще е изнесен, та Колизеума няма да го ползваме.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 15, 2010, 14:34:50 »

Когато аз се омъжвах всичко беше на едно място и подписването от общината и самия ритуал.Другия вариянт е както казва Далила, подписвате предварително, а с гостите си правите ритуала smile

За торти нашата лично беше от Романтика.Аз предпочетох да е по-лека като вкус, защото на края на вечерта след много скачане и ядене хич не съм си и мислела за шоколадова(например) торта.Беше вкусна и прясна.Иначе може в Пчелата, знам и за един цех в едно село до Плевен ама забравих кое беше и там не са лоши тортите.
Активен
Elena_Hristova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #203 -: април 18, 2010, 15:12:52 »

селото е Брестовец,а фирмата "Нивел"
Активен
mimenzeto
Новак
*

« Отговор #204 -: април 19, 2010, 06:07:10 »

Dallila и Маги, на мен от Есграон ми казаха, че в Катя Попова си има церемония с длъжностно лице, музика и всичко, която продължава към 20 мин, тоест съвсем стандартно, както във всяка ритуална зала!??! И вие говорите само за подписване, нещо почнах да се обърквам вече!!!  girl_impossible
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 19, 2010, 08:00:27 »

Mimenzeto, ние говорим за подписване през седмицата, в ден различен от сватбения.Поне нашите кумове като се подписваха, подписването е било 10-тина минути максимум.Явно този ритуал, за който са ти казали, си е в деня на сватбата.В крайна сметка хората от Есграона няма да те подведат, така че не се притеснявай  blum
Elena_Hristova, ще ни кажеш ли мнение за тази фирма?
Активен
desssisa
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #206 -: април 19, 2010, 08:55:16 »

селото е Брестовец,а фирмата "Нивел"

Здравейте,

аз нашата торта я поръчах в сладкарница One. Това е зад стоматологията. Работят с много хубави кремове и просто са си истински тортите не са с подобрители и изкуствени яйца както е в повечето от другите фирми. За Нивел изобщо нямам добри впечатления. Пред Нивел и Рокантика съм за Романтика.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 19, 2010, 09:03:36 »

Междодругото миналата година присъствах на една сватба на която не знам от къде беше тортата, но така беше направена, че замалко да падне барабар със стойката.Добре, че единия сервитьор я подпря иначе нямаше да има сватбена торта.Ще питам от къде е била и ще ви кажа.
Активен
kiara73
Новак
*

« Отговор #208 -: април 19, 2010, 11:40:32 »

Междодругото миналата година присъствах на една сватба на която не знам от къде беше тортата, но така беше направена, че замалко да падне барабар със стойката.Добре, че единия сервитьор я подпря иначе нямаше да има сватбена торта.Ще питам от къде е била и ще ви кажа.

Oh my ... Наистина ли? Представяте ли си какво е? Булката и младоженеца се веселят с гостите и идва момента с тортата и идва .... една камара крем с тесто shok. Подобно нещо е липса на всякакъв професионализъм от страна на производителя. beating
« Последна редакция: април 19, 2010, 11:43:22 от kiara73 » Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 19, 2010, 11:42:49 »

Погледнете го от хубавата страна.Ще последва масов бой с торта. biggrin
Маги, наистина ще ни е полезно да знаем от коя фирма правят такива издънки. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: