Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 07:18:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛЕВЕН
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН (Прочетена 195515 пъти)
ruli
Регистриран
Публикации: 2
Отг: ИМА ЛИ БУЛКИ ОТ ПЛЕВЕН?
«
Отговор #165 -:
февруари 26, 2010, 17:52:24 »
Съгласен съм с мнението Ви! Като фирма работим по-нестандартните неща около и в Плевен!Видеото е основно с две камери и найстина е предизвикателство.
Активен
ani_ani
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #166 -:
февруари 28, 2010, 00:00:44 »
ivito_golf3 не виждам за какво нападаш хората! Не си капарирала сватбата си, мисля че проблема си е в теб самата . Невиждам причина да се сърдиш на фирма Рули, за това че са взели друга сватба.
Нямам представа колко са добри, но доколкото съм чувала са в челната тройка на най-добрите оператори в града ни.Такива оператори които са добри имат постоянно работа.Едва ли ще чакат да се наканиш да капарираш когато искаш.Когато отидох да капарирам моята сватба дори не се и замислих в избора си. Бях виждала вече техни неща, показаха ми други и ги ангажирах веднага.Който превари е в случая
така поне смятам аз.
Активен
ani_ani
Новак
«
Отговор #167 -:
февруари 28, 2010, 04:18:05 »
Сори за за offtopic-a..
топика не съм тяхна клиентка нито техен адвокат... Не искам да си останеш с грешно впечатление, че ги защитавам.Това че са в челната тройка не значи че са най-добрите
в този град. Има и по добри!
«
Последна редакция: февруари 28, 2010, 04:40:13 от ani_ani
»
Активен
mimenzeto
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #168 -:
март 01, 2010, 01:55:19 »
Здравейте, момичета!
И аз се присъединявам към темичката като една бъдеща плевенска булка.
Датата още не сме уточнили със сигурност, но ще е някъде в началото не септември по всяка вероятност. Има още доста време, но все пак в никакъв случай не искам да организацията да се оставя за последния момент!
Плануваме скромно тържество - около 30-40 човека и се чудя кой ресторант би бил подходящ?... От скоро живея в Плевен и познавам малко заведения все още, така че ще се радвам, ако споделите идеи!
На Св. Валентин бяхме в р-т Параклиса и много го харесахме като обстановка, обслужване, дори цени! Малък е може би е подходящ за целта, ще го проверим!
Няма да ползваме сватбени агенции, но искам да наемем водещ/дж и фотограф, евентуално.
Бихте ли споделили дали и тук го има този вариант, както в София, например - в гражданското си идва фотограф, без специално да е нает, прави няколко снимки на младоженците, после пито- платено и това е? Или няма такава практика?
И за украсата в ресторанта се чудех... само от агенциите ли се прави? В смисъл - дали има ресторанти, които предлагат украса (без специални арки и т.н. , просто масата за младоженците) към пакета, без да се ползват услугите на външна фирма?...
Надявам се въпросите ми да не ви се сторят смешни или наивни, просто сега проучвам нещата!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #169 -:
март 02, 2010, 11:51:38 »
Мименцето съжалявам че ти отговарям толкова късно, но вчера нямах никакво време.Можеш да си наемеш само водеща, само DJ, само украса за младоженската маса и т.н. Ние бяхме на една сватба миналата година където жената беше наета само да украси младоженската маса и нищо повече.Не знам дали ресторантите в града разполагат със собствена украса, ако има такъв то ще е Централ сигурно не знам наистина.Може да наемеш водща само за влизането на булката и младоженеце в ресторанта, а може и да ти води цялата сватба няма преоблем, поне аз като се жених можеше.За такъв тип фотографи за които говориш не се сещам наистина, може би ще е по-добре да си помислите за фотограф, защото снимките си остават за цял живот.
Малък ресторант това е трудна работа за 30-40 човека където и да отидеш ще ти кажат, че ако не заемете целия ресторант ще пускат хора с външна консумация.При избора на ресторант гледайте да има възможност масата на младоженците да се разположи така че да се вижда от всички гости, това е най-добрия вариянт.Аз се сещам за по-малки заведения от типа на Навеса(битов стил), Будапеща(събира към 80 човека), Корона(по-изискан и минус, разположен е на два етажа), Булгари(там има оркестър, поне имаше сега не знам) Ако се сетя още нещо ще пиша.Теб каквото те интересува питаи
Активен
mimenzeto
Новак
«
Отговор #170 -:
март 03, 2010, 11:55:43 »
Мерси много, Маги!
За фотографите питах, понеже в София, а доколкото разбрах и във Варна, има 'дебнещи' пред ритуалните зали и предлагат винаги да те снимат, после ти показват направо снимките, избираш си, поръчваш и той ти ги носи в ресторанта! Но в Плевен явно няма такава традиция, ще трябва да се помисли за наемане, права си!
Някой да може да сподели цена, гледам, че при някои е на час, но има и предлагащи цялостно заснемане напр. фото + видео за конкретна сума.
За ресторантите ще е трудно, да... Ще обиколим по-малките в центъра първо, когато имаме конкретна дата. Будапеща сме го набелязали и ние, Параклиса, за който писах в миналия си пост, вчера минах покрай хотел Сити и се загледах в стъкленото отделение на партера, не знам дали се води към ресторанта или към лоби бара - много готино беше направено! Пуснах им запитване през сайта как стоят нещата и чакам отговор, да знам дали да ходим изобщо на място.
За битов стил заведение не съм много навита, по-скоро по-официално. Но ако нямаме избор, ще сколасам и на битово, стига да е ок по другите параграфи!
Относно украсата, може би ще се ограничим наистина само до украса на младоженската маса... Абе предстои ни изясняване на бюджета тепърва, от него зависи всичко, за жалост!.........
Благодаря за информацията, ще се радвам да споделяме мнения и съвети тук!
Поздрави на всички!
Активен
ani_ani
Новак
«
Отговор #171 -:
март 03, 2010, 13:22:08 »
mimenzeto здрасти и от мен. Дебещ фотограф ще ти излезе по скъпо и от такъв какъвто ще наемеш за цялата си сватба.В София цените варират от 2 до 3 лв за снимка.Така че, по добре си наеми за цялата сватба. Инак цените в Плевен, варират между 200 и 460 лв. за видео и за фото от 100 до 200 лв. за цялата сватба. По отношение на качеството може да се разчита само няколко човека .Ако не си си наела е добре да побързаш, защото после ще наемеш каквото има и няма да си много доволна.Моята сватба ще е през юни оказа се че с Dallila от форума сме на една и съща дата и сме наели едни и същи хора, но явно имат повече хора.За ресторант найстина ще ти е много трудно не знам какво да те посъветвам, ако не наемеш целия ще си пуснат свободна консумация и няма да ви е много конфортно така.Украсата мисля че няма да имаш проблем с нея ще ти пратя на лс към кой може да се обърнеш.
Поздрави
Активен
desssisa
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #172 -:
март 04, 2010, 11:00:15 »
Здравейте,
може ли да ми кажете впечатления за някой качествен фотограф, че искаме да си ги вземем отделно. Няма да е през агенция. Ще се радвам ако някой може да помогне
Активен
ani_ani
Новак
«
Отговор #173 -:
март 04, 2010, 17:52:08 »
desssisa не мога да ти изпратя лично съобщение, кутията ти е пълна
Поздрави
Активен
mimenzeto
Новак
«
Отговор #174 -:
март 05, 2010, 12:35:40 »
ani_ani
, благодаря ти за информацията!
Още нямам пълна яснота относно дата (началото на м. Септември по всяка вероятност), ресторант и т.н. и няма как още от сега да наема фотограф, но ще ти бъда благодарна, ако ми изпратиш координати на ЛС! Да имам предвид все пак, като дойде времето, към кого мога да се обърна.
Относно ресторантите ще обиколим най-малките и се надявам да имаме късмет! Стискайте палци!
Активен
ani_ani
Новак
«
Отговор #175 -:
март 10, 2010, 13:34:50 »
desssisa видях ти съобщението, но не мога да ти пратя лично съобщение, пак показва че ти е пълна кутията
ако искаш остави имейл да ти пиша
Поздрави
Активен
radost_81
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #176 -:
март 13, 2010, 23:21:17 »
Здравейте,плевенски булки! @}->--Радвам се че съществува този форум,защото на мен също ми предстои да се омъжа в Плевен през август.По-точно на 21-ви.
За по-важните неща ,като ресторант ,църква и съвет вече сме помислили.Незнам обаче, към кого да се обърна за фото и видео заснемането.
Моля ви за съвет!Благодаря предварително!
Активен
desssisa
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #177 -:
март 30, 2010, 13:05:11 »
Къде се загубихте всички? Пишете кой до къде е стигнал с подготовката. Аз раздавам вече поканите.
Някой да си е поръчвал рокля от втория етаж на наркопа срещу стълбите? Там ми хареса една рокля???
Активен
kiara73
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #178 -:
март 31, 2010, 15:49:23 »
Здравейте момичета! Ще се женим в Плевен през август, :weddingday:но и двамата живеем в чужбина и няма да имаме много време за ходене по магазини и разтакаване. Исках да попитам тези, които вече са минали през това дали ще ни поискат от съвета удостоверение за гражданско състояние. На една приятелка, която сключва наскоро брак и искаха, но беше в друг град. До колкото разбрах било задължително ако церемонията се провежда в град различен от този по адресна регистрация.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #179 -:
март 31, 2010, 15:53:09 »
Аз и мъжът ми сме от Плевен, не са ни искали такъв документ.Ще попитам една друга булка на нея мъжът и не е от Плевен, но ще сключват брак тук.На нас ни искаха стандартните, копие от лична карта, медицински и това май беше.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...