Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 08:44:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195599 пъти)

allinka
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #150 -: юни 13, 2009, 11:21:51 »

много странно, защото бил много добър и отдавна се занимавал с това, но няма сайт, знам че работи и с една сватбена агенция, на жена му ли, нещо такова...
а някак си не искам да го наемаме без да съм чула и друго мнение
Активен
farfalla
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #151 -: юли 13, 2009, 15:46:11 »

Здравейте всички от Плевен  smile Кой докъде докара сватбата си? Нашата вече мина - това беше наистина незабравимо преживяване. Не съм си и мечтала за нещо толкова красиво, романтично и истинско... Поздрави на всички! http://www.album.bg/detelina_i_niki/images/15460394/92805
Активен
krasi_to
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #152 -: юли 28, 2009, 15:32:22 »

Здравейте момичета,
от много отдавна не съм писала.Сватбата мина беше много весело и емоционално,но за съжаление емоциите не бяха само положителни. Искам да споделя с вас за да избегнете нашите разочарования.
Оператор на сватбата ни беше Кирил Ангелов оператор в Плевен Спринт, препоръчан от Бранимира агенция Бижу като "много добър,невероятен професионалист и във видеото, и в снимките".Срещнахме се с въпросния оператор той обясни,че той прави видеото и работи с фотограф (за съжаление не знам неговото име), който през цялото време прави снимки. Разбрахме се докато гостите се настанят в ресторанта да си направим снимки ние с кумовете на някое хубаво място,чухме се вечерта преди сватбата той потвърди уговорката и каза "единственото нещо, което не зависи от нас е времето,дано не вали има много места на които да се направят снимки не се притеснявайте".И така дойде деня на сватбата. Оператора с фотографа отиват при младоженеца правят 5 снимки, от там отиват в кума и там правят 2-3 снимки, на оператора му звъни телефона и след това казва, аз трябва да тръгвам по служебен въпрос, ей сега ще дойде сина ми,той ще снима (ние по-късно разбрахме,че е заминал на друга сватба).Тръгват от кума,идват вкъщи да ме вземат фотографа прави 5 снимки и тръгваме към ресторанта. Спираме на паркинга на Ростов,всички гости отиват да се настанят в Будапеща,ние с кумувете оставаме на паркинга да изчакаме фотографа за да идем някъде да ни направи снимки. И така си останахме да чакаме 35-40 мин. на паркинга и фотограф не се появи. Отиваме в ресторанта минават всички ритуали,сядаме си на масата,идва мой братовчед прави ни снимки и казва "ако снимките не са хубави ще се сърдите на мен,защото фотографа си тръгна и ми дадоха на мен да ви снимам". И в крайна сметка се оказа, че "невероятния професионалист" Кирил Ангелов ни остави без снимки,а видеото което гледах скоро за първи път е "много добро", на много места не е на фокус и събитията в 80% от времето се случват зад гърба на оператора.
Затова момичета моят съвет е ако искате да имате професионални снимки не се доверявайте на тези хора, благодарение на гостите папараци ние имаме снимки.
За агентката искам да кажа, че основната и задача беше да направи ритуал с подписване и размяна на халки,защото нямахме ритуал в общината. Каза че прави сведетелство от нейната агенция,на което да се подпишем и остава за спомен, но в последния момент се оказа че го е забравила и ние се подписахме на една пожълтяла тетрадка формат А4. Кумата според агентката е кумица поне така я наричаше цяла вечер, а булката каква ще е, може би тя е кумата......незнам?!
И накрая идва тортата от сладкарница Романтика, за която бях сигурна, че ще е идеална и с нея идва и следващата изненада. Тортата е наклонена на една страна като кулата в Пиза.
И така мина нашата сватба цялата вечер в очакване на следващата издънка от хората,които сме наели. Радвам се, че поне успяхме на запазим всички тези неща далеч от гостите и те се забавляваха, това ни предразположи и нас и въпреки всичко и ние се забавлявахме,купона беше супер  Party time weddingday 
Най-вероятно съм ви досадила с този дълъг пост,моля да ме извините  give_rose ,надявам се да попаднете на по-добри хора от нас. Пожелавам ви успех  smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 28, 2009, 16:06:25 »

krasi_to много неприятно се е получило при вас.Важното е обаче че купон е имало.
Аз искам да споделя нещо ново около Ритуална зала Плевен.Вече ритуалите се извършват в зала Катя Попова а не като преди в съвета.Решението е на Плевенски кмет и от 01,08,09 се правят там.тези които имат запазени часове да отидат да видят какво е положението.Дано да оправят това.Аз го разбрах покрай моя приятелка която се жени на 22,08.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юли 28, 2009, 16:16:18 »

Красито много съжалявам че така се е получило с този оператор.Нашия беше друг не такъв препоръчан от Бранимира, но също не беше добър и затова не го препоръчвам.Красито съжалявам, че така са се стекли нещата на вашата сватба аз точно от Бранимира и от Романтика съм страшно доволна, наистина издънки там не съм имала.И честно казано до ден днешен не знам кой е кум, кой са кумци и кръстници, та това не ми е направило впечатление.

Колкото до това което казва Гери, нещата са следните:Официалния подпис се прави в зала Катя Попова като там отиват само младоженците и кумовете и родителите без гостите.Ако си искате ритуала в Областа си плащате и той се извършва там, но го няма лицето от общината и няма да полагате подпис.Това е новата глупост на Плевенската община.

Активен
swetla99
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: август 09, 2009, 23:18:52 »

здравейте момичета.Моля ви препоръчайте ми фотограф и dj от плевен.Нашата сватба ще е в Свищов но не можем все още да си намерим фотограф и дж.Благодаря ви. give_rose
Активен
lusi
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #156 -: август 10, 2009, 12:30:34 »

swetla99 ако искаш отиди в Свищов вьв фото Фокс.Много са добри.На моята сватба ми бяха и фото и видео.
Активен
dashedashe
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: ноември 23, 2009, 18:23:52 »

swetla99, здравей smile аз мога да помогна с фотографа smile пиши, ако те интересува, за да ти пратя негови снимки. Наистина е много много много добър, той снима моята сватба и го препоръчвам горещо на всички smile
Активен
Geri12
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #158 -: декември 29, 2009, 14:51:51 »

Здравейте и от мен момичета. И аз също като вас ще се омъжвам. Сватбата е планувана за 24.04.2010 година. Все още не сме започнали с приготовленията, дали пък не закъсняваме.  ohah
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: януари 02, 2010, 19:45:05 »

Здравейте, плевенски булки.Аз също съм от Плевен и сватбата ми е планувана за 19.06.2010.Дано можем да си помагаме.  give_rose
Активен
ivito_golf3
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #160 -: януари 20, 2010, 11:38:07 »

mersi za infoto.to tezi po agenciite mai vs sa taka.iskam da organiziram svatbata si sama dano da uspeia bez pomo6ta na agencii.6te se prebiram prez uni a svatbata e prez avgust.dano da moga.ako mojete pomagaite s informacia za restoranti i vs neobxodimo

Един съвет от мен - НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ ВРЕМЕТО ЗА 2 МЕСЕЦА ДА ОПРАВИШ ВСИЧКО, сигурна съм.Поне ресторанта си капарирай от сега.Моя приятелка миналата година 4 месеца предварително започна и се оказа ,че навсякъде всичко заето,особено ресторантите.Аз за 12 юни съм оставила капаро преди 2 месеца в ресторанта. А миналата седмица капарирах водеща,украса ,фото и видео( и пак ми беше притеснено да не закъснея). Остават само по дребните неща като покани,които няма как някой да те изпревари. Ама за ресторанта един като остави капаро-край.За това ,не се бави изобщо!
Активен
desssisa
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #161 -: февруари 13, 2010, 18:58:51 »

Здравейте, и аз съм от тези които се занимават с организиране на сватба през 2010 г. Избрали сме си да е през май. В понеделник мисля да ходя да видя дали датата е свободна, защото изобщо няма много време. Ще ми е приятно да обменяме идеи и така да направим сватбите си незабравими smile
Активен
ani_ani
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #162 -: февруари 18, 2010, 20:54:10 »

Здравейте и от мен момичета girl_wink ще се радвам с каквото можем да си помагаме тук. Почти от година се интерсувам за всичко, за да може сватбата ни да е на ниво  smile За малко и ние щяхме да останем без видео и фото, оказа се, че хората на които сме се спрели са постоянно ангажирани, но слава богу имахме късмет и ги наехме.
« Последна редакция: февруари 18, 2010, 21:07:59 от ani_ani » Активен
ruli
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #163 -: февруари 26, 2010, 13:02:08 »

Здравейте!

Казвам се Валери Рулински и съм управител на Рули ООД.Повода да пиша във вашия форум е едно мнение на ivito_golf3,в който е визирана фирмата.Свободата на словото е право на всеки,но истивата
има две страни.Затова аз ще обясня нашата позиция,тъй като считам ,че в момент на афект случая е представен едностранчиво и с цел да навреди .
    Първо искам да кажа ,че съжалявам за случилото се и поднасям своето извинение към ivito_golf3, че волно или неволно сме я наранили.
  Става дума за следното:
1.В края на XI.2009 год. се провежда среща с потенциален клиент и се дава писмена оферта.
На 05.01.2010 е направено запитване дали може да се полза само видео и фотозаснемане  на което е отговорено "ОК".
2.Втора среща за уточняване на обема на работа,изисквания на клиента,цени и поемане на ангажимент с или без капаро не е направена.
3.Междувременно в този голям интервал за осмисляне на офертата е проведена и друга среща  за същата дата с друг потенциален клиент.
     Считам ,че както младоженците могат да избират с кого ще си направят тържеството ,така и фирмите могат да избират за кого ще работят.Няма нищо лично в случая.Мотивите за избора  ми са следните:
1. За  качествено видео  и фото е необходима добра подготовка. Синхрон с  водещ, музика, изпълнители, оператори, видеомонтажист и т.н. Това може да се извърши от опитен сработен екип и фигура която да ги обединява. Някой от сватбените агенции и младоженците допускат грешка , като формират случаен екип .По отделно всички може да са големи професионалисти,но сватбеното тържество изисква екипна работа.
     Държа в интерес на клиентите да работи екип.
2. Сватбата е вечерна , в градина на ресторант, който е с безкрайно оскъдно осветление,
 „поектиран”  и изпълнен лошо.За да си свършим работата са необходими допълнително много неща ,като сцена, осветление и т.н.
Фирмата ни е специализирана  в озвучаване, заснемане, и др. дейности свързани с обезпечаване на събития, поради което притежаваме необходимата техника. Естествено това струва пари.
     Кое да избера? Да чакам отговор 30-40 дена и да извърша работа с компромис или да
поема ангажимент, който не съдържа по-горните проблеми и младоженците споделят нашите предложения.
Вина разбира се имаме.И то е много просто, не изисква пари или нещо сложно.Необходимо е било да  звъннем на ivito_golf3,да я информираме за нашето решение за което сме обещали.Всички много често  правим тази грешка и по-този начин нараняваме хората.

Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 26, 2010, 16:34:11 »

За съжаление аз не знам на кой от двама ви бих повярвала на булката или на агенцията ще кажа и защо.
На булка не бих, защото няма  други постове във форума появява се и направо започва с лошото.Предполагам в момент на афект в интернет лесно се намира форума и темата.
На фирмата, защото съм от Плевен, живея в Плевен и знам какво е отношението на фирмите като цяло към консуматорите.Заведения, DJ-и, водещи и т.н.Не съм очарована никак но това е истината в по-малкия град всичко е на светлинни години, а когато си поискаш своето ставаш досаден, много изискващ и всички те мразят.
Друго което ми направи впечатление в отговора ви.Когато сте говорили с втория клиент както и вие казвате е трябвало да се обадите и на първия ако сте имали техни контакти.А ако сте имали техни контакти то все си мисля, че не е било точно предварителен разговор.
Второ всяка една по-различна сватба би трябвало да е предизвикателство за вас и това, че ресторанта не е подходящ и т.н. не би трябвало да е проблем.Всеки професионалист се старае да се усъвършенства и да стане по-добър в това което прави.А и все си мисля, че в този ресторант не се прави сватба за първи път и има вече отиграни вариянти.
Нямам лошо чуства изказвам мнение smile и препоръка за в бъдеще.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: