Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 05:26:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195385 пъти)

caprice
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 11, 2009, 09:34:40 »

мерси Маги!А коя ти беше  сватбената агентка и можеш ли да ми кажеш някакви координати  Wink
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 15, 2009, 12:51:20 »

Момичета, видях в темата за спестяването в организацията на сватбата и се чудех дали някоя от вас знае има ли разлика в таксата на гражданското за делнично подписване? В "спестовната" тема споделят, че има вариант да е е значително по-евтино ако подпишеш през седмицата, та се чудя, хм. Пък и ми се иска да избегна разходките на гостите от къщи към Гражданското, после към църквата, след това и на ресторант. По-удачно ми се струва подписването да е през седмицата. Ако някой знае, нека пише, pls give_rose
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 15, 2009, 13:06:34 »

По-евтино е със сигурност ако подпишете през делничен ден и нямате ритуалите, а просто се разпишете.Оскъпява се обаче ако поискаш изнесен ритуал, тогава става по-скъпо.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 18, 2009, 12:20:55 »

Маги, мерси (за кой ли път give_rose) Съветвах се с една бивша булка от Плевен, тяхната сватба е била през 2007 обаче. Тогава подписването в делничен ден е било безплатно. Трябва да проверя как стоят нещата сега явно.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 18, 2009, 12:30:38 »

Аз нищо за пари не мога да ти кажа, че нащето си беше неделя и със церемонията и т.н. си ни взеха пари, но има логика да е безплатно ако само отидете и се разпишете без церемонии.Аз знам, че се ходи в една стая в общината подписвате и готово.То цената се формира от това, че леличките от обредния дом ти приказват разни глупости.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 18, 2009, 14:38:06 »

Ей мацки как сте?Скоро не съм влизала,но ей ме на  good.Мерси за отговорите,тази седмица ще ходя с  pleasantry мъжа pleasantry по ресторантите да видим къде,как,защо,но май и аз клоня към Теодорос  и Ростов.Я ми препоръчайте някоя сватбена агенция,която да предлага хубава украса.И друго исках да питам ,къде си поръчвахте тортите,на какви парички ви излязоха и мога ли тук в града да си намеря някакви по-нестандартни фигурки за тортата?Друго за което се сещам-поканите.Има ли някоя от вас която да си ги е правила по нейн проект?Защото аз съм си я измислила и направила само трябва да ми я изпечатат на хубава хартия. :)мерси предварително
Аз съм с две ръце за Теодорос ако сватбата е по малка.Била съм на 3 сватби там-на брат ми и на две приятелки.Кухнята е на ниво.Послещането е добро.Изпълниха си всички уговорки.За пример Оркестъра с който работят-управителката каза че тя им плаща в рамките на работното време а ние се договорихме само за оставащото време с тях.Което според мен е доста коректно.Може да се наеме и друг Ди Джей.Алкохола си се внася и не бързаха да ни гонят.Всичко беше спазено на 100%.Порциите бяха нормални и вкусни.Ресторанта е сравнително нов.Хубавото е че по желание тортата може да се разреже на терасата и освен това терасата е мн удобно за разхлаждане и почивка.Ако на някой му трябва повече инфо да пита.Тортата на сватбата на брат ми беше от Пчела ,на другата от Сладкарска фабрика и на третата от Романтика.Най ми харесваше тортата на Пчела като вид и на Сладкарска фабрика като вкус-беше с маслен крем а аз го обожавам.Брат ми си правиха сами поканите но ги печатаха в Бургас защото там работят а и той има фирма за компютърен дизайн.Надявам се да съм помогнала.
Активен
caprice
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 19, 2009, 17:34:21 »

Мерси за съвета и отговора gucci .Ние още не сме обикаляли за ресторанта,но скоро и това ще стане.Хубави отзиви чувам за Теодорос и то не само от теб.А за оркестъра ще си бъде така да се каже "наш",бащата на моя мъж е бивш барабанист ,така че музиката е  уредена smile
Активен
mishchica
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #142 -: май 28, 2009, 09:06:18 »

Здравейте момичета,
Ще съм кума на приятелка, чиято сватба ще е в Плевен (младоженецът и аз сме от там, а тя не).
Трябва ми малко помощ относно фризьор и гримьор в града, моля помогнете с някаква координати и лични впечатления, тъй като аз от години не вижея в Плевен и нямам никакви наблюдения за това къде мога да открия добри такива.

Благодаря предварително.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 29, 2009, 08:40:05 »

Мишчица, виж ми прическата и ако принципно ти хареса ми пиши ще ти пратя координатите на фризьорката която ме прави мен. good
Активен
mishchica
Регистриран

« Отговор #144 -: май 29, 2009, 15:30:39 »

Магито,
Прическата ти е много е стилна и нежна. За булката още не знаем дали ще има було и т.н., но за себе си бих заложила на нещо семпло.
Така че, ще съм ти благодарна, ако ми дадеш номер на твоята фризьорка give_rose
Ако можеш да ме насочиш и към гримьор....
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 01, 2009, 08:17:40 »

Здравейте момичета,
Ще съм кума на приятелка, чиято сватба ще е в Плевен (младоженецът и аз сме от там, а тя не).
Трябва ми малко помощ относно фризьор и гримьор в града, моля помогнете с някаква координати и лични впечатления, тъй като аз от години не вижея в Плевен и нямам никакви наблюдения за това къде мога да открия добри такива.

Благодаря предварително.
Здравей аз бих ти предложила бившата ми фризьорка Боби/бивша защото вече не живея в плевен/.Тя прави прическите на сватбата на снаха ми и на една приятелка и се справи добре.Другия който ми харесва как работи е Тони/той си е известнен/ но ненам как работи сватбени прически иначе за другото работи добре.Ако искаш мога да ти пратя телефони на лични да си се чуеш с тях и да отидеш на пробна.
Активен
mishchica
Регистриран

« Отговор #146 -: юни 01, 2009, 13:23:13 »

Да, моля те изпрати ми ги на лични:)
Активен
allinka
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #147 -: юни 12, 2009, 09:44:45 »