Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 05:26:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛЕВЕН
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН (Прочетена 195385 пъти)
caprice
Регистриран
Отг: ИМА ЛИ БУЛКИ ОТ ПЛЕВЕН?
«
Отговор #135 -:
май 11, 2009, 09:34:40 »
мерси Маги!А коя ти беше сватбената агентка и можеш ли да ми кажеш някакви координати
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
май 15, 2009, 12:51:20 »
Момичета, видях в темата за спестяването в организацията на сватбата и се чудех дали някоя от вас знае има ли разлика в таксата на гражданското за делнично подписване? В "спестовната" тема споделят, че има вариант да е е значително по-евтино ако подпишеш през седмицата, та се чудя, хм. Пък и ми се иска да избегна разходките на гостите от къщи към Гражданското, после към църквата, след това и на ресторант. По-удачно ми се струва подписването да е през седмицата. Ако някой знае, нека пише, pls
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #137 -:
май 15, 2009, 13:06:34 »
По-евтино е със сигурност ако подпишете през делничен ден и нямате ритуалите, а просто се разпишете.Оскъпява се обаче ако поискаш изнесен ритуал, тогава става по-скъпо.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #138 -:
май 18, 2009, 12:20:55 »
Маги
, мерси (за кой ли път
) Съветвах се с една бивша булка от Плевен, тяхната сватба е била през 2007 обаче. Тогава подписването в делничен ден е било безплатно. Трябва да проверя как стоят нещата сега явно.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #139 -:
май 18, 2009, 12:30:38 »
Аз нищо за пари не мога да ти кажа, че нащето си беше неделя и със церемонията и т.н. си ни взеха пари, но има логика да е безплатно ако само отидете и се разпишете без церемонии.Аз знам, че се ходи в една стая в общината подписвате и готово.То цената се формира от това, че леличките от обредния дом ти приказват разни глупости.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #140 -:
май 18, 2009, 14:38:06 »
Цитат на: caprice в май 07, 2009, 10:06:04
Ей мацки как сте?Скоро не съм влизала,но ей ме на
.Мерси за отговорите,тази седмица ще ходя с
мъжа
по ресторантите да видим къде,как,защо,но май и аз клоня към Теодорос и Ростов.Я ми препоръчайте някоя сватбена агенция,която да предлага хубава украса.И друго исках да питам ,къде си поръчвахте тортите,на какви парички ви излязоха и мога ли тук в града да си намеря някакви по-нестандартни фигурки за тортата?Друго за което се сещам-поканите.Има ли някоя от вас която да си ги е правила по нейн проект?Защото аз съм си я измислила и направила само трябва да ми я изпечатат на хубава хартия. :)мерси предварително
Аз съм с две ръце за Теодорос ако сватбата е по малка.Била съм на 3 сватби там-на брат ми и на две приятелки.Кухнята е на ниво.Послещането е добро.Изпълниха си всички уговорки.За пример Оркестъра с който работят-управителката каза че тя им плаща в рамките на работното време а ние се договорихме само за оставащото време с тях.Което според мен е доста коректно.Може да се наеме и друг Ди Джей.Алкохола си се внася и не бързаха да ни гонят.Всичко беше спазено на 100%.Порциите бяха нормални и вкусни.Ресторанта е сравнително нов.Хубавото е че по желание тортата може да се разреже на терасата и освен това терасата е мн удобно за разхлаждане и почивка.Ако на някой му трябва повече инфо да пита.Тортата на сватбата на брат ми беше от Пчела ,на другата от Сладкарска фабрика и на третата от Романтика.Най ми харесваше тортата на Пчела като вид и на Сладкарска фабрика като вкус-беше с маслен крем а аз го обожавам.Брат ми си правиха сами поканите но ги печатаха в Бургас защото там работят а и той има фирма за компютърен дизайн.Надявам се да съм помогнала.
Активен
caprice
Регистриран
«
Отговор #141 -:
май 19, 2009, 17:34:21 »
Мерси за съвета и отговора gucci .Ние още не сме обикаляли за ресторанта,но скоро и това ще стане.Хубави отзиви чувам за Теодорос и то не само от теб.А за оркестъра ще си бъде така да се каже "наш",бащата на моя мъж е бивш барабанист ,така че музиката е уредена
Активен
mishchica
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #142 -:
май 28, 2009, 09:06:18 »
Здравейте момичета,
Ще съм кума на приятелка, чиято сватба ще е в Плевен (младоженецът и аз сме от там, а тя не).
Трябва ми малко помощ относно фризьор и гримьор в града, моля помогнете с някаква координати и лични впечатления, тъй като аз от години не вижея в Плевен и нямам никакви наблюдения за това къде мога да открия добри такива.
Благодаря предварително.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #143 -:
май 29, 2009, 08:40:05 »
Мишчица, виж ми прическата и ако принципно ти хареса ми пиши ще ти пратя координатите на фризьорката която ме прави мен.
Активен
mishchica
Регистриран
«
Отговор #144 -:
май 29, 2009, 15:30:39 »
Магито,
Прическата ти е много е стилна и нежна. За булката още не знаем дали ще има було и т.н., но за себе си бих заложила на нещо семпло.
Така че, ще съм ти благодарна, ако ми дадеш номер на твоята фризьорка
Ако можеш да ме насочиш и към гримьор....
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #145 -:
юни 01, 2009, 08:17:40 »
Цитат на: mishchica в май 28, 2009, 09:06:18
Здравейте момичета,
Ще съм кума на приятелка, чиято сватба ще е в Плевен (младоженецът и аз сме от там, а тя не).
Трябва ми малко помощ относно фризьор и гримьор в града, моля помогнете с някаква координати и лични впечатления, тъй като аз от години не вижея в Плевен и нямам никакви наблюдения за това къде мога да открия добри такива.
Благодаря предварително.
Здравей аз бих ти предложила бившата ми фризьорка Боби/бивша защото вече не живея в плевен/.Тя прави прическите на сватбата на снаха ми и на една приятелка и се справи добре.Другия който ми харесва как работи е Тони/той си е известнен/ но ненам как работи сватбени прически иначе за другото работи добре.Ако искаш мога да ти пратя телефони на лични да си се чуеш с тях и да отидеш на пробна.
Активен
mishchica
Регистриран
«
Отговор #146 -:
юни 01, 2009, 13:23:13 »
Да, моля те изпрати ми ги на лични:)
Активен
allinka
Любопитен