Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 06:41:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195468 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 23, 2009, 14:16:10 »

Аз съм резервирана спрямо Люляците, чисто мое мнение, но съм много негативно настроена, лошо отношение и обслужване и всичко.Бих препоръчала всичко да си договорите и ако дори направите договор ще е добре.
Активен
caprice
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 25, 2009, 12:24:14 »

Тъй ли? Ами незнаех ,че прецакват хората.Той бъдещия ми мъж иска там,а аз искам да е в Кайлъка по принцип ,но ще видим още не сме се спряли на ресторант!А за Теодорос някакви мнения?! smile
Активен
farfalla
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #122 -: април 25, 2009, 14:33:44 »

Аз съм чувала хубав отзив за Теодорос, но май не е много голям. Завси, колко ще бъдат гостите ти?
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 27, 2009, 07:47:48 »

Нашите миналат година ходиха на сватба в Теодорос и бяха доволни, но както казва Фарфала зависи колко сте.А за Люляците е лично мнение.
Активен
curls
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #124 -: април 28, 2009, 13:59:09 »

Здравейте,
ние правихме сватба на 24.04.09 в Плевен в Ресторанта на хотел Калъйка.
Искам да споделя колко приятно бяхме изненадани от безкрайно милото и любезно отношение на персонала! Бяха се погрижили за неща, за които дори ние не се бяхме сетили и дори получихме като подарък безплатна нощувка в един от прекрасните им апартаменти. Бяхме само 12 човека и ползвахме банкетната зала, но не ни липсваше внимание от страна на сервитьорите, а гостите никоито останаха да нощуват в хотела бяха настанени в стаи, в които да им бъде най-удобно. Наистина съм много благодарна на целия персонал и се радвам, че избрах точно това място!  give_rose
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 29, 2009, 22:48:25 »

Curls, можеш ли да разкажеш малко повече за условията в "Кайлъка" - актуални цени на кувертите, внася ли се алкохол и пр. С годеника ми в момента умуваме къде да правим сватбата - в "Кайлъка" май е скъпичко, но пък не виждам много достойни конкуренти в Плевен nea Чудех се за "Будапеща", кувертът е доста по-евтин, но пък нещо хич не ми допада ресторанта като атмосфера...
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 30, 2009, 07:25:04 »

Soulless какъв тип ресторант търсиш, защото не са само Кайлъка и Будапеща.Ако търсиш да не е в битов стил има и Двете сърнета, Централ, този новия до Будапеща, някаква Изба беше, но не се сещам, Балкан, Ростов, Туристическия като тръгнеш да търсиш ресторанти много и куверти много.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 30, 2009, 08:45:43 »

Магито, благодаря ти за отговора Wink

О, да, не са само тези двата, това е ясно smile, въпросът е, че всички останали съм ги отписала, била съм на сватби там или просто имам впечатления от тях. В Ростов май само не съм била досега, но ще трябва да ида, да видя и да поразпитам. Иначе определено клоня към хотел "Кайлъка", но ще видим дали ще има шанс да се вместим в бюджета. Ако ли не, ще търсим алтернатива.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 30, 2009, 08:48:24 »

В "Кайлъка" миналата година един куверт беше около 40лв, мисля, може и да греша, но там някъде се движат нещата.А за Ростов знам, че е след основен ремонт, но не съм го виждала как е сега и какви са условията.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 30, 2009, 13:16:27 »

Маги, мерси give_rose

Замислих се и за Корона - вероятно е доста скъпо там, но не пречи да попитам какви са условията smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 30, 2009, 13:21:56 »

Там е хубаво наистина, но си нямам и на идея какви са условията.Ама вие побързайте, че май нямате никакво време.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 30, 2009, 22:24:44 »

Хехе, сигурно датата те е подвела, но сватбата ни се очертава да е на 21.05.2010 Wink Просто любимият е предвидлив и добре, че ми предложи по-раничко, за да не истеризирам с организацията на сватба за 1-2 месеца, примерно smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 01, 2009, 12:17:27 »

Оооооо така вече става, че ако беше 2009 лошо.Мисля си че имаш предостатъчно време да видиш и да харесаш всичко за сватбата.Успех, аз съм на среща и ще помагам все пак съм си постоянно тук в Плевен. pardon
Активен
caprice
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 07, 2009, 10:06:04 »

Ей мацки как сте?Скоро не съм влизала,но ей ме на  good.Мерси за отговорите,тази седмица ще ходя с  pleasantry мъжа pleasantry по ресторантите да видим къде,как,защо,но май и аз клоня към Теодорос  и Ростов.Я ми препоръчайте някоя сватбена агенция,която да предлага хубава украса.И друго исках да питам ,къде си поръчвахте тортите,на какви парички ви излязоха и мога ли тук в града да си намеря някакви по-нестандартни фигурки за тортата?Друго за което се сещам-поканите.Има ли някоя от вас която да си ги е правила по нейн проект?Защото аз съм си я измислила и направила само трябва да ми я изпечатат на хубава хартия. :)мерси предварително
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 11, 2009, 07:56:17 »

Caprice, за агенция не мога да кажа аз имах агентка и тя направи украсата и водеше цялата сватба.Аз лично съм доволна от нея.Колкото до поканите, аз си ги взех готови и не мога да ти кажа къде може да ти ги напечатат на хубава хартия.Тортата я направиха в сладкарница Романтика, беше много вкусна и прясна, за парите мога да кажа довечера, че сега така на прима виста ще те излъжа.
« Последна редакция: май 11, 2009, 09:35:49 от магито » Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: