Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 08:43:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195598 пъти)

krasi_to
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #90 -: март 11, 2009, 09:08:27 »

В Будапеща на нас ни казаха 25 лв. на човек и може да си внесеш алкохол,безалкохолни и мезета.В Люляците е 30 лв.,но незнам какво и колко може да се внася.Ритуала в съвета е около 150 лв., за църква нямам представа.
Сиска надявам се да съм ти полезна и успех с търсенето.  good
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 11, 2009, 09:26:12 »

Момичета не ви препоръчвам Люляците.Вярно, че е лично мнение, но там обслужване, храна и оркестър са под всякаква критика.
Красунчо говорете в Будапеща, безлкохолното и бирата да бъде на цената на доставчика, те това го приемат ако си направиш устата Wink
В ритуалната Горе в стъкленото е около 150, а долу залата ако е отворена е около 100.За църкви не знам не сме правили църковен  pardon
« Последна редакция: март 11, 2009, 14:02:39 от magi_st » Активен
vilito84
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 11, 2009, 14:02:04 »

Здравейте на всички, малко се по загубих но няма как, работа.
Относно цената на ритуала в църквата навсякъде в Плевен е около 140 лв.
Активен
pampers4e
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 11, 2009, 14:08:58 »

Момичета бихте ли ми помогнали с DJ.  Magi_st преди време ми беше писала че можеш да ми помогнеш с DJ...имаш ли някакъв номер?...
Благодаря Ви предварително!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 11, 2009, 14:10:47 »

На предната страница стм написала номера на DJ-я . good
Активен
siska_angelova
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 12, 2009, 22:22:46 »

Мили момичета много ви благодаря за инфото. Сватбата, Маги, е чак през 2010г, ама разходите за нея ще поемем само ние с милото, така че искам каквото мога да започна да свършвам от сега. В момента живеем в Козлодуй, защото моя е полицай в АЕЦ-а, а в най-скоро време ще се местим отново в Плевен, ама тия цени направо са Oh my .... Благодаря ви пак за инфото, по всяка вероятност пак ще ви тормозя с разни въпросчета.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 13, 2009, 08:21:34 »

Сиска сигурно на фона на Козлудуй са високи, но на фона София Варна са си направо никакви.И имай в предвид, че Плевен е скъп град и стандартана хората не отговаря на цените в магазините. Wink
Активен
pampers4e
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 25, 2009, 18:18:40 »

Здравейте отново момичета! Бихте ли помагали сега относно тортата.Още е рано, но трябва да измисля къде да поръчам торта. Имате ли някакви предложения къде могат да ми направят торта по снимка и къде предлагат вкусни(не сметанови).
Благодаря ви предварително!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 26, 2009, 08:22:17 »

За торта по снимка не знам честно да си кажа.Може да питаш в Пчелата евентуално, но не съм сигурна.Нашата беше от една сладкарница Романтика или Романс се казваше не знам точно.Беше много лека с баварски крем, прясна и мноооого вкусна.Всички я харесаха иначе не беше кой знае какво като външен вид, но аз си я харесвам.
Значи сладкарницата се намира, ако знаеш къде е кръчмата Българка, това е уличката срещу Била, като тръгнеш по нея и излизаш на Освобождение.Та тръгваш по тази уличка в посока Освобождение и първата пресечка в дясно завиваш и там ще видиш сладкарницата.
« Последна редакция: март 26, 2009, 08:24:25 от magi_st » Активен
Elena_Hristova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #99 -: март 26, 2009, 08:49:14 »

Хубави торти  предлагат фирма "Нивел".Може вие да си дадете снимката и те да я направят,
              не използват сметана,а само кремове.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 26, 2009, 15:29:32 »

В Пчелата дето е на пазара на Манеца правят по снимка и се справят добре.На последната сватба на която бяхме в Плевен беше от там по снимка с баварски крем.
Активен
pampers4e
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 28, 2009, 00:06:18 »

Благодаря ви за отговорите! Днес ходих в "романтика" или там както се казва и момичето каза че могат да ми я направят.Много се радвам че ще успеят по снимка.Само не знам дали ще мога да си намеря декорациятаа.Тортата ще излезе около 220 лв.за 110 парчета някъде.Как ви се струва цената?Тортата не е много подходяща за сватба но на мен много ми харесва.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 28, 2009, 09:00:26 »

pampers4e ай снимка на тортата да я видим.Цената ми се вижда нормална.Каква ще бъде вътре тортата като блатове и крем.
Активен
pampers4e
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 29, 2009, 16:38:01 »

Това е тортата.На мен много ми харесва.Много се надявам да стане.Знам,че не е най-подходящата за сватба,но за мен е най-хубавата.За блата не знам,но ще е с баварски крем.
« Последна редакция: март 29, 2009, 16:44:05 от pampers4e » Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 29, 2009, 16:52:15 »

Ей тортата е супер.И защо са не става за сватбена, на мен ми харесва.А пак ли ще е зелена?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: