Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 19:59:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195801 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: февруари 13, 2009, 14:34:40 »

Е ако е само това имате доста време даже.Късмет и като мериш кажи а какво си се харесала.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: февруари 13, 2009, 15:49:32 »

Не е лошо да разгледаш по магазините какво има и да се ориентираш.А и ако си харесаш рокля тя хляб и вода не иска.
Активен
pampers4e
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: февруари 13, 2009, 22:07:59 »

Здравейте момичета! И аз съм от Плевен и преди няколко дена си записахме дата за 06.06. и съм много развълнувана.Много се чудехме и решихме сватбата да е дневна(макар,че винаги съм искала да е вечерна), но много от гостите не са от Плевен.
Сега трябва да търсим ресторант.Ще са около 100 госта.Моля ви помагайте с ресторантите! Бихте ли ме насочили към някой,но имам малко изискване-поне оркестъра и певецата/певецът да са добри.
Благодаря Ви предварително!
Активен
melina
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #63 -: февруари 13, 2009, 23:28:24 »

Здравейте на всички!!!
Аз също съм от Плевен,но живея в Гърция! Обмисляме идеята да сключим църковен брак в Плевен и след това тържество в ресторант.
Гражданският ще го сключим тук.
Проблемът е,че нямам представа какви документи ще са ни нужни за църквата.
А също така искам да си купя роклята от Плевен,а също и костюма на младоженека или от някой друг град.
Сватбата ще е през септември (05/09/09)най-вероятно.
Незнам и кой ресторант да избера,много е трудно така от далече. girl_impossible
Надявам се да ми помогнете с някоя идея и препоръка.
Пишете за някакви агенции какво точно правят те нещо като "Wedding planer".

Благодаря предварително! smile

« Последна редакция: февруари 13, 2009, 23:30:28 от melina » Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: февруари 15, 2009, 17:18:14 »

Памперсче, не знам как пеят певиците и певците по заведенията, нямам си и на идея, но ресторант за над 100 човека е Гривица мотела, Блкан голямата зала, Чевермето, Каруцата, Избата, Караджейката май събира толкова и Ростов.За над 100, а до 100 почти всички ще ти съберат.Много зависи ти как си предтавяш ресторанта битов или по-модерен и каква украса искаш.

Мелина нещо като "Свадбен агент" точно трудно ще намериш.Агентката специално мойта де, може да ти даде идеи и да направи поканите, украса на ресторанта, да ти намери фото и ДиДжей, препоръки за ресторанта, да помогне за подаръчетата на гостите, да води сватбата.Но всичко това без ти да си дойдеш до тук няма как да стане, защото все пак твоята дума е последна за всичко.За църковен брак не мога да помогна виж в темата за Църковен брак и успех.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: февруари 15, 2009, 17:21:19 »

Здравейте на всички!!!
Аз също съм от Плевен,но живея в Гърция! Обмисляме идеята да сключим църковен брак в Плевен и след това тържество в ресторант.
Гражданският ще го сключим тук.
Проблемът е,че нямам представа какви документи ще са ни нужни за църквата.
А също така искам да си купя роклята от Плевен,а също и костюма на младоженека или от някой друг град.
Сватбата ще е през септември (05/09/09)най-вероятно.
Незнам и кой ресторант да избера,много е трудно така от далече. girl_impossible
Надявам се да ми помогнете с някоя идея и препоръка.

За църквата искат свидетелство за брак и кръщелни на вас и кумовете.
Препоръчвам ти църквата до кино Освобождение където беше.
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 15, 2009, 18:52:18 »

Здравейте на всички!!!

Здравей, аз нямам нищо общо с Плевен, но ми се наложи да организирам мероприятие в околността миналата година и ползвах кетъринг от местна сватбена агенция- Фиеста. Искам да кажа, че хич не бях доволна! Закъсняха за събитието, храната не ме впечатли като визия, а тортата нямаше нищо общо с това, което бях искала /и изпратила подробни указания и снимки/. Освен това си начислиха голям процент сервиз и изобщоооооо..неща, които не съм срещала на друго място.
Ако и сватбените им услуги са такива...  girl_impossible

Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: февруари 16, 2009, 09:47:28 »

Fenix, аз парти агенциите не ги знам, но знам че ако искаш нещо да стане както трябва в Плевен трябва да ходиш постоянно след тях.За съжаление тук народа е мързелив и гледа да изклинчи.

Памперсче, хич не е рано даже знам, че доста ресторанти вече са заети така че почвай смело да обикаляш.Аз се сетих и за още, Пещерата събира мноого народ, но аз лично не съм доволна от обслужването.Люляците и враг не бих изпратила там да си прави сватбата, отврат са  bad Миналата година на една сватба оркестъра рекетираше за всяка песен сватбарите.Кошарите и там е хубаво, но не мога да кажа нищо за обслужване, Централ събира доста хора, Будапеща до около 90човка може и 100, но става гъч, Булгари, но там е тесничко, Кайлъка, там е скъпичко но е красиво, а и аз не съм очарованан от кухнята, има и още но не ги знам не съм много по кръчмите.Бих ти казала да пиаш за куверта колко ти е и дали ще го вдигат, защото може да ти направят този номер.Дали работят с определен оркестър или DJ, пиенето дали могат да ви го дадат на доставни цени да си го платите, а не да мъкнете каси бира до ресторанта, мезето също да можете да си внесете.До колко свири орекестъра и по колко плащате след това и така.
Активен
ani4kata86
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: февруари 17, 2009, 22:53:03 »

Здравейте момичета!
Аз не съм от Плевен, но имам нужда от помощта ви.
Търся си рокля, евентуално под наем. В Плевен дали ще си намеря. В крайна сметка ще си купя, то няма гола булка де ама.... Колко магазина има долу-горе. за цени няма да питам, знам че доста варират според модела.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 18, 2009, 08:49:17 »

Аничка, знам че има и рокли под наем че една позната си взе за сватбата, но ще питам и ще ти кажа, а магазините са около 6 някъде с рокли и сватбени неща.Цените наистина варират и е най-добре да мериш и да се харесваш.Успех  good
Активен
krasi_to
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #70 -: март 04, 2009, 14:43:04 »

Здравейте момичета!
Как върви подготовката? Аз вече имам агентка,която ще се погрижи за украсата,ритуалите,фотото и DJ.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 05, 2009, 10:21:13 »

Красунчо, кажи какви цветове реши да е сватбата?Какво измислихте с агентката за сега?Идеи за покани, чаши и т.н.?
Активен
pampers4e
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 05, 2009, 18:54:49 »

Здравейте момичета! Можете ли да ми помогнете и да ми кажете от каде мога да си купя бонбони за късметчетата? И ще може ли да ми предложите фотограф и оператор и Ди джей?
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: март 05, 2009, 19:17:34 »

Pampers4e аз бонбони си купих едни подобни на тик так, но цветни от Кауфланд, че Детска радост не намерих.
За DJ и оператор мога да ти дам координатите на нашите ако искаш, но първо ми разгледай албума и кажи ако ти харесат снимките Wink
Активен
pampers4e
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 05, 2009, 19:39:55 »

magi_st благодаря за бързия отговор! Искам да те попитам колко ти излезе букетът и бутуниерите,защото аз също харесвам орхидеи и ми се иска и моят букет да е от охидеи.И един въпрос....задължително ли е да купувам на гостите бутуниери за да си ги закичват? Извини ме че те притеснявам с толкова въпроси.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: