Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 21:49:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195854 пъти)

Ralitsa
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #15 -: юли 13, 2007, 20:36:06 »

Една приятелка ми каза за добра гримьорка в един козметичен салон на ул. Бяло море, не знам дали го знеш. И аз след 2-3 седмици ще си ходя в Пл да правя проби. Фризьор трябва да намеря един за мен и един за гостите ни от Варна, които искат отсега още да им запазвам часове. Казвай, ако знаеш някои добри.
Активен
vesyesy
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #16 -: август 01, 2007, 18:59:08 »

Здравейте.казвам се Весела и също съм от Плевен.Моята сватба ще е на 01.09.Повечето от приготовленията са към края.Сега трябва да намеря фирма за украса на ресторанта.
Активен
liubopitna
Гост
« Отговор #17 -: август 10, 2007, 13:34:57 »

Здравейте!
И аз съм плевенчанка, а сватбата ми беше на 12.05.2007 г. в ресторанта на парк хотел "Кайлъка". Ако имате нужда от информация или съдействие за видео, фото, ди джей, грим, фризьор или каквото и да е друго - с удоволствие ще ви споделя впечатленията си!  good
Използвам случая да пожелая на Ани един незабравим и приказен сватбен ден утре!  CHEERS

Приятна и успешна подготовка на всички останали бъдещи плевенски булки!  girl_wink
Активен
mar4e1984
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #18 -: септември 17, 2007, 01:37:19 »

Здравейте! Казвам се Марина и сватбата ми е на 22 септември в
"Ростов на Дон".
Трябва ми помощ?
По принцип съм много изобретателен човек, но съм блокирала. Искам да изкажа благодарност на нашите родители, като кажа някакво прочувствено слово.
Дайте нещо, помагайте, моля ви?
Активен
krasi_to
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #19 -: януари 19, 2009, 12:37:06 »

Здравейте и от мен!
На нова година получих предложение  offer ,решихме сватбата да е лятото. Нямам представа колко време ще е необходимо за цялата организация,но след всичко което прочетох мисля, че има достатъчно време. Сега трябва да си избера ресторант и честно казано ми е голям проблем. Ако има някой с впечатления от ресторантите в Плевен ще съм много благодарна.
Благодаря предварително.
« Последна редакция: януари 19, 2009, 14:00:11 от krasuncho » Активен
krasi_to
Новак
*

« Отговор #20 -: януари 19, 2009, 16:45:58 »

Проблема ми е,че трябва да организирам всичко от разстояние, а незнам в каква последователност да започна.Мисля,че Централ подходящ.Аз искам изнесен ритуал в ресторанта,но да си е истински,не само театър за пред гостите.Дали в Плевен предлагат такава услуга?
Ще се радвам да споделиш малките неща, които най-лесно забравят,но са важни  smile

Благодаря  give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: януари 19, 2009, 17:13:45 »

Аз също мога да помагам.Скоро две приятелки се ожениха в Плевен а аз съм си от Плевен попринцип.
Слях мнението ти в вече съществуващата тема за Булките от Плевен.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: януари 19, 2009, 19:07:12 »

Красунчо кога ви е датичката?Първо си запазете час в съвета питайте как седи с изнесения ритуал по-скъп е от другия, не ден или два преди това ще ходите да се подпишете в общината при всички положения.За ресторанти зависи дали искаш DJ или оркестър.Мисля, че Централ е с оркестър и ако искаш DJ трябва да платиш на оркестъра да не свири.Определете си първо хората и тогава разгледайте ресторантите.Ако ми кажиш какво търсиш аз мога да ти кажа в кой ресторанти да питате за оферти.Мога също ако искаш да ти дам координати на нашата водеща на сватбата и на DJ-я.От водещата съм страшно доволна просто беше много добра.За тортата мога да ти помогна нашата беше страхотна и не много скъпа.Питай ние с Гуци сме насреща Wink
Активен
Elena_Hristova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #23 -: януари 19, 2009, 19:51:36 »

добър ресторант в плевен е"двете сърнета" и "люляците",имат добра кухня,а и двете са в кайлъка и може да се направят страхотни изнесени ритуали,едното около езерцето с лодките а другото
е на зелената тревичка пред р-т "люляци"
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: януари 19, 2009, 21:57:56 »

Аз не бих препоръчала Люляците на никой.Там обслужването е отвратително, оркестъра миналата година на една сватба искаше пари за всяка песен беше като изнудване много гадно.Просто съм много разочарована от там.Двете сърнета не е зле и също са с оркестър.Ние мислехме да сме там, но накрая си избрахме друг ресторант в центъра на града.Късмет от мен.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: януари 19, 2009, 23:19:10 »

Септември бяхме на сватба в Теодорос.Подходящ е за по малки сватби.Беше с ДЖ.
Активен
krasi_to
Новак
*

« Отговор #26 -: януари 20, 2009, 09:13:22 »

Добро утро!
Благадаря ви момичета за мненията.Маги датата ми е 20.06. ще бъдат около 80-90 човека и искам да е с DJ.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: януари 20, 2009, 09:24:50 »

След като искаш ДЖ, веднага трябва да махенш ресторантите с оркестър, че те искат да им платиш на оркестъра, за да пуснат ДЖ-я.Теодорос е добре за толкова хора, ние бяхме в Будапеща и съм много доволна, във възрожденския е с ДЖ, но там цените са високи и много лъжат.В хотел Кайлъка в ресторанта може с ДЖ, но там също е доста скъпо, но сега това си зависи вие какви пари можете да отделите, за мен беше скъпо.

Наистина пиши какво ти е в главата как мислиш нещата за да ти дадем по-точни съвети, но в най-скоро време изберете ресторант и го капарирайте, че бързо ги заемат.А каква ще е сватбата вечерна или дневна?
Активен
krasi_to
Новак
*

« Отговор #28 -: януари 20, 2009, 09:31:21 »

Ще е вечерна,но още нямам ясна представа за всичко как искам да бъде  blush .Много е шокиращо но всяка сутрин се събуждам с различна представа  smile И аз мислех за Будапеща,но не съм ходила от доста време там,мисля че чух за някакъв ремонт там и незнам колко хора събира.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: януари 20, 2009, 09:37:04 »

Ние бяхме към 70 човека имаше място за още  good Да ти кажа в Будапеща е хубаво, кухнята е добра, порциите са големи, а персонала е много коректен, просто останахме очаровани от обслужването, накрая си оправихме сметките и всичко беше 6, аз съм страшно доволна от тях и затова ги препоръчвам, а и е в центъра на града  Wink Единственото нещо което е доста задължаващо е, че вътре ресторанта е оранжев на цвят, но при нас сватбата беше със зелен акцент и двете се комбинираха доста добре, агентката ми украси ресторанта и беше много готино, мога да кажа, че всички харесаха украсата.

Нормално е да нямаш още ясна представа.Аз си бях направила тефтер и там пишех всичко, така ми се избистряха идеите.

Споко ще се справите, а и във форума има много момичета който ще ти помогнат на драго сърце.  good
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: