Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 05:36:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195409 пъти)

krasi_to
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #45 -: февруари 10, 2009, 16:32:53 »

Имам идея как да изглежда всичко и мисля, че няма да е проблем да се намери. Сега въпроса,който трябва да решим е със самата церемония.Ние не искаме да ходим в съвета и ще подпишем предварително и агенцията, която изберем ще трябва да ни направи ритуал в ресторанта.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: февруари 11, 2009, 10:17:11 »

Аз мисля, че ритуала в ресторанта го предлагат вече всички агенции.Даже предполагам, че тъй като сте лятото ритуала ще е в градината на Будапеща, което ще е много красиво.А в какви цветове ще е свтбата?
Активен
krasi_to
Новак
*

« Отговор #47 -: февруари 11, 2009, 11:19:53 »

Да,предлагат го. Говорих с две агентки по телефона и казаха,че не е проблем и правят ритуали в ресторанти,в градини кой където иска, което е чудесно за мен  Bravo .При следващото идване в Плевен ще изберем агенция и ритуал. А цветовете ще са или оранжево или червено, но и тях ще ги уточним на следващото идване, тогава и ремонта на ресторанта ще е свършил и ще го решим на място.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 11, 2009, 11:21:54 »

Супер радвам се, че всичко върви по план.А роклята каква ще е?Ако съм досадна кажи, но на мен ми беше адски трудно да организирам сватба в града при положение, че нищо не знаех къде е и затова съм насреща да помагам good
Активен
krasi_to
Новак
*

« Отговор #49 -: февруари 11, 2009, 11:43:59 »

Не си досадна,хубаво е да си обсаждаш с някой,така се раждат добри идеи.
Аз не съм притеснена за организацията,даже като чета другите колко много неща са свършили,почвам да се притеснявам, че съм толкова спокойна  girl_impossible 
Мисля роклята да е  без обръчи,защото не харесвам рокли тип "торта" (поне на мен на това ми приличат  smile ) , но след като пробвам няколко вида ще  се разбере кое как ми седи. Надявам се,че с една обиколка на Асеновград ще си харесам покани, цветчета, подаръци, чаши и другите дреболийки.
Активен
vaniana
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 11, 2009, 11:47:46 »

Здравей magi_st, би ли ми казала къде в Плевен мога да погледна за сватбени чаши, свещи и други дреболийки smilesmile благодаря предварително
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 11, 2009, 11:55:50 »

Красунчо ще ти препоръчам да мериш.Ако си в София можеш да минеш през Сватбения център да мериш няколко, по Пиротска има и по уличките наоколо.Има по Графа и т.н. темомичетата даже бяха дали списък в темата за булченските рокли.Мери различни, за да видиш кое ти стои добре това му е цаката. good

Vaniana, ами свещи и чаши и други дреболийки има в булченския магазин до НАРКООП, точно до входа има магазин, в магазина отрсреща, до входа на Сити-то на втория етаж.В НАРКООП на втория етаж, и по старата главна има магазин Менделсон се казва и там има, и почти на края на Старата главна след Марията, има един магазина на Здрав комерс и над него на втория етаж има булченски магазин.Също така само чаши има в магазините за чаши, съдове и т.н.Ако искаш да не са от тези нарисуваните ще трябва да обиколиш магазините за чаши.

Аз мога да ви кажа, че късметчетата си ги правих с помоща на майка и станаха много готини.Купих си един тюл на бели точки и беше много ефектно.Кошничката е правих пак с майка.Украсата за ашите и свещите и нея така.Ако имате време и ви дойде вдъхновението може да се пробвате. good
Активен
vaniana
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 11, 2009, 12:23:04 »

благодаря magi_st smile

вдъхновеноие имам, но време не и колкото и да ми се иска сама да си направя дреболийките, няма да успея
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 11, 2009, 12:54:32 »

Красунчо в Пловедив е още по-лесно все пак сте близо до Асеновград.

Ваня, и аз нямах време, но една вечер просто се разтоварих с късметчетата.Беше много готино като направих първото бях много щастлива.Иначе покани, украса в ресторанта, подаръчета тези неща си ги взех готови, че за тях наистина нямаше време.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: февруари 11, 2009, 12:55:23 »

Чаши има и в ритуална зала доста модели.Ако не търсиш типичните сватбени чаши може да видиш в магазина на стъкларии до ДСК.
Красунчо и аз съм на мнение че трябва да пробваш колкото може повече модели и така да прецениш.
Активен
vilito84
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: февруари 13, 2009, 10:01:42 »

пак се включвам и аз искам само да кажа за чашите и бутилките за ритуала. В магазините за стаклария тези чаши са по-евтини отколкото в съвета или в булченските магазини, горе долу 10 лв на комплект. Казвам го само за информация.
Кажете ми нещо за цените на роклите и на платовете за булченски рокли, защото имам идея и да ми я шият. Още не съм решила. Чакам съвети.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 13, 2009, 10:06:22 »

Вили, за платове не мога да те ориентирам, защото аз си купих рокля от магазин  pardon, но цените на роклите са различни има и по 300 има и по 500 и по 700лв.Горе долу най-скъпите на който попаднах бяха в магазина, който се намира на края на Старата главна над магазина на Здрав комерс.Трябва един ден просто да ги пообиколиш и да пробваш и питаш.
Активен
vilito84
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: февруари 13, 2009, 10:11:00 »

Благодаря Маги. Но за обикаляне ми се струва че е рано още. Сватбата е на 20.06. Мисля и до Асенов град да отида.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: февруари 13, 2009, 10:13:31 »

Вили ако искаш да ти я шият не е много рано, защото ти трябва да се видиш как ще изглеждаш и кое ще ти седи добре.При мен например, макар че я шиха от самата фирма която си е модела на роклята им трябваше месец, защото им е адски натоварено.Макар, че и аз се замотах и замалко да остана без рокля за сватбата.
Активен
vilito84
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: февруари 13, 2009, 13:20:27 »

Аз мисля първо да разгледам какво има готово и тогава ако нищо не ми хареса ще си шия. По-лесния вариант е да се купи готова. Но аз пак си мисля че е рано защото от приготовленията за сватбата май само това остана същественото за доуточнение - моята рокля и костюма на младоженека.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: