Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 22:12:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛЕВЕН
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН (Прочетена 195874 пъти)
ppvasileva
Ентусиаст
Публикации: 81
Отг: СВАТБА В ПЛЕВЕН
«
Отговор #360 -:
февруари 02, 2011, 11:26:55 »
Здравейте.Преди 2 дни срещнах една позната,която оказа се,че се е омъжила преди година.Тя горещо ми препоръча сватбената агенция,която е организирала нейната сватба и след като отидох с нея до агенцията ми напправиха и доста по-добра оферта
.Също така ми препоръча и фотографа си,с който ми предстои да се срещна.При видеооператора е проблема,защото нейният е бил от София,а на мен ми се иска всичко да ми е под ръка.Така че ако имате някой предвид ще се радвам да чуя предложения
Активен
eviaz
Ентусиаст
отче наш които си на небесата.........
«
Отговор #361 -:
февруари 03, 2011, 15:41:10 »
готово
поръчах си рокля от магазина до ростов взеха ми мерки нямам търпение да я ушият и да я видя в моите цветове
модела е тип торта и полата е от тюл доста обемиста но ще го преживея
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
«
Отговор #362 -:
февруари 03, 2011, 17:48:26 »
Много се радвам за теб!Сигурна съм,че роклята е невероятна и чакам с метърпение да я видя(сигурна съм,че ти също :)И на мене ми се иска вече да обикалям за рокля,но ми се струва,че е доста рано за това(въпреки,че съм най-ентусиазирана за роклята
)ако не те притеснява ще споделиш ли колко ти излезе?
Активен
eviaz
Ентусиаст
«
Отговор #363 -:
февруари 03, 2011, 19:22:15 »
здравей ппвасилена
за роклята мога да ти кажа по мое мнение че е хубаво да е готова месец преди сватбата разбира се ако не си бременна това означава да тръгнеш да си харесваш поне 3 месеца предварително ако ти я шият се чака според зависи за това е по добре по от рано ако е готова може да изчакаш по към края
също е добре да пробваш и различни модели да видиш кое наи добре ти стои аз лично не съм пробвала директно си избрах модела и направо нея облякох просто да се видя но не всеки решава толкова бързо
а кога ви е сватбата ако е на лято рано е още ще излязат нови модели до тогава
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
«
Отговор #364 -:
февруари 11, 2011, 12:08:30 »
Здравейте!В сватбената агенция,на която се спрях ми показаха много хубави ръчно изработени покани,но цената им е 3.50 лв.,а на мен ще ми трябват около 90 броя и май много солено ще ми излезе
.Не са толкова сложни като изработка,а и аз имам време да се позанимавам,така че ако някой знае от къде мога да си купя хубав картон ще съм му много благодарна.На тези покани,които споменах картона много ми хареса-бял релефен картон,като релефа върви в различни посоки
А също така някой магазин,в който се продават сатенени лентички и малки цветчета?
eviaz,какво стана с роклята?Кога ще е готова?
Активен
eviaz
Ентусиаст
«
Отговор #365 -:
февруари 11, 2011, 13:13:48 »
странно вчера писах а поста ми го няма
:)василена за поканите 3.50 е много иди в някоя печатница например нима за да питаш за хартия иначе на стогозия до теодорос кафето отвориха нов магазин за украси и тем подобни там ръчно изработени покани са по 1.20 и са готини ние от там ще си взимаме но сме с малко броики вие с 90 уау
а роклята по разписание трябва да е готова за средата на март доиде и мостра от плата и цвета много нежно резеда мисля че ще стане добре
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #366 -:
февруари 11, 2011, 13:22:25 »
Има един магазин "Идея" в Макси центъра, там има картони и най-различни джунджорийки, даже може да питаш да ти ги направят и да видиш каква цена ще ти предложат.
Активен
sashityyy
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #367 -:
февруари 11, 2011, 17:26:47 »
zadraveite az sushto sum ot pleven! prez avgust shte se jenq ,no svatbata shte se namira v kushtata na mladojeneca v edno selo na 15km ot grada .Mislim svatbata da e pred kushtata s shatri.problema e che za edna takava svatba ima strashno mnogo podrobnosti za koito imam chuvstvoto che propuskam,ako nqkoi moje da mi pomogne s nqkakvi idei ili neshto ot sorta pishete!!!predvaritelno blagodarq!
Активен
eviaz
Ентусиаст
«
Отговор #368 -:
февруари 11, 2011, 18:15:04 »
здравеи
сашиту идеята е срахотна мисля че ще се получи чудесна сватба ами мога да ти кажа да помислиш откаде да купите шатрите виж по търговиите или в практикер а може и да ги наемете за храната вие ли ще готвите с шетачи
или кетаринг ще наемете има в плевен цъкни в нета и ще излезе
споко не е толкова сложно оркестри има а може и джеи за украсата някоя агенция а столове и маси ще съберете от селото и готово аз ако милото се съгласеше щях и аз на село ама тои не ще а за мен е много колоритно и нестандартно и ми харесва
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #369 -:
февруари 12, 2011, 11:27:24 »
Ppvasileva
, картон има и в Офис 1, мисля че има и по-луксозен.Цветчета и панделки бих ти препоръчала да си вземеш от някой сайт за такива неща, защото в Плевен 1м панделка е около 50 ст и идва малко повече.Иначе има по галантериите.Маги спомена вече магазин Идея, там също има панделки, вече и на ролки.За сайтове погледни Двете елши, Ракхива, Aegean Paradise.Аз лично много харесвам и трите сайта и има доста работи.Успех.
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
«
Отговор #370 -:
февруари 12, 2011, 17:11:42 »
Благодарч ви за идеите,ще проверя навсякъде и съм сигурна,че ще си харесам нещо.За сватбата на открито мисля,че идеята е невероятна *THUMBS*Като съвет мога да ти препоръчам да осигурите двора много добре с шатри в случай,че завали,защото няма да имате резервен вариант,а и през август ще е добре да има сянка.Сигурна съм,че ще стане много красиво в двора със зеленината и като се украси ще е като в приказка
Активен
rexx
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #371 -:
февруари 18, 2011, 11:56:13 »
Здравейте и от мен
Появих се и ви наруших дамската компания
Да се похваля и аз ... предстои ми сватба на 11.06.2011
Запазили сме часове в Катя Попова, св. Параскева, ресторант Балкан, фото и видео, DJ, оркестър за извеждането на булката ... но все си мисля че нещо сме пропуснали ... ако се сетите нещо казвайте
Ааа забравих да кажа че и поканите са ни готови
Активен
eviaz
Ентусиаст
«
Отговор #372 -:
февруари 18, 2011, 17:16:17 »
рекс помислете и зе подарачета за гостите и за украсата на ресторанта чаши си купете и шампанско
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
«
Отговор #373 -:
февруари 19, 2011, 10:29:51 »
Здравей rexx.Това което ми идва наум са по-дребните неща като късметчетата за хвърляне,бутониери за закичване на гостите,кошничка за късметчетата,халките разбира се и евентуално поднос или възглавничка за тях.eviaz е права-трябва да се помисли за украсата на ресторанта.Мислили ли сте дали ще е само на младоженската маса или цялостна украса?А също така кой ще я прави?!Някои предпочитат да си я направят сами,но според мен е достатъчна лудницата в самия ден и аз лично предпочитам агенция
eviaz, няма ли да ни разкажеш как беше подписването?
Активен
eviaz
Ентусиаст
«
Отговор #374 -:
февруари 19, 2011, 10:47:17 »
ами аз писах онзи ден но публикациите се изтриват незнам защо
и на далила също е изтрита неразбирам ами подписването мина много бързо нищо не усещаш така ще е и със сватбата докато се обърнеш и то минало
иначе е готино вечерта ходихме в старата изба но нямаше музика
и неможах да си поиграя тъпо
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26