Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 07:35:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛЕВЕН
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН (Прочетена 195553 пъти)
eviaz
Ентусиаст
отче наш които си на небесата.........
Отг: ИМА ЛИ БУЛКИ ОТ ПЛЕВЕН?
«
Отговор #315 -:
януари 24, 2011, 18:55:56 »
разболях се
а утре мислех да идем за рокля и грим да си купя ще се гримирам сама дано ми мине че и кумата ще идва с мене да ме съветва за фон дьо тена тя се гримира много а аз минавам само с едни сенки и руж
просто не обичам да се мажа и за подписването искам да си взема обикновена черна пола някои да знае каде има на по нормални цени
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #316 -:
януари 25, 2011, 10:31:14 »
Защо не изчакаш да оздравееш, че с тези грипове напоследък си е опасно.А роклята щом си решила твъдо да я купуваш готова, ще имаш време до сватбата.Хареса ли си някой магазин, или ще ги обикаляш всичките?
Активен
VenelinaV
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #317 -:
януари 25, 2011, 12:10:41 »
eviaz, виж има един магазин като тръгнеш от мола, "Цар Симеон" мисля, че се казва уличката, мисля че се падаше точно зад Прокредит банк, та от там си купих много хубав сукман за 50 лв. някъде, може и по-евтин даже да е бил, та може там да има хубави поли на нормални цени
Активен
eviaz
Ентусиаст
отче наш които си на небесата.........
«
Отговор #318 -:
януари 25, 2011, 13:35:22 »
грипа ме трашна окончателно температура болки в мускулите а съм и на работа
ужас
за рокля още не съм решила искам да направя една последна обиколка преди да реша а някои има ли впечатления от магазина heppy day че там не съм ходила мерси
Активен
Dafi86
Новак
«
Отговор #319 -:
януари 25, 2011, 15:02:48 »
Здравейте и от мен! Моята сватба е на 20.08
Вече запазихме час за гражданския брак и църквата. В църквата ми дадоха едно листче с необходимите неща, но не пише за свещи ... Една приятелка ми каза, че се ползвали свещите от гражданския, но и в тяхното листче не пише... Някоя от вас знае ли нещо по този въпрос?
Чудя се и колко броя да са късметчета, които ще се хвърлят пред църквата, знам само, че трябва да се нечетен брой.
А най-големият ми проблем е, че ще сме много малко хора и разбира се нито един ресторант няма да затвори само за нас, така че ще има и външни хора и се чудя дали да се преоблека преди ресторанта.... Ако съм с булченската рокля всички ще ме гледат странно.... и малко се протеснявам да вляза с булченската рокля и всички
Вие как мислите? И видеооператор не знам как ще си намерим, тъй като ни трябва само за ритуала и за църквата.. едва ли някой ще се навие да снима за 2 часа...
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #320 -:
януари 25, 2011, 18:56:32 »
Ей, веднъж си булка използвай момента и си бъди с булчинската рокля и да не ти пука и хората няма да те гледат странно, а ще ти се радват
Аз минах през целия център с булчинската рокля, беше много готино
За ресторанти пробвай с по-малките такива, но по-от рано, а най-голям успех ще имате ако сватбата е в неделя ще ви приемат и още как, но почнете да питате от сега
Активен
Dafi86
Новак
«
Отговор #321 -:
януари 25, 2011, 20:19:22 »
Да, и аз така мисля, че вече е време да се поинтересуваме и мислим другата седмица да пообиколим
Активен
VenelinaV
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #322 -:
януари 25, 2011, 22:10:35 »
И аз се чудех колко да са късметчетата и едно момиче ми каза, че трябва да са толкова на колкото години е булката, но да е нечетен брой. Спокойно имате много време, моята сватба е май, а съм на същия етап като теб, не се притеснявай, имаш време.
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #323 -:
януари 25, 2011, 22:37:46 »
Здравейте на мен също ми предстой сватба и сега започвам подготовката запазих дата за гражданското църквата и вече запазих и ресторанта.Ще ползвам и агенция но не за всичко.Може ли да ми дадете идея за сватбено меню и кой фризьор и гримьор ще ползвате и ще се радвам да споделяме мнения.
Активен
fetska
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #324 -:
януари 26, 2011, 01:57:41 »
Здравейте на новите булки от Плевен аз съм писала и по-рано,ако не сте прочели ще дам едно бързо инфо сватбата ни е на 06.08.2011г. ресторанта е "Ростов",църквата "Св.Параскева"(зад освобождение),запазили сме и есграона другите неща.Сватбата ще е вечерна агенцията е Бижу,Ева от "Сватбен ден" или "Сватбен свят" ще ми прави поканите и аксесоарите,капарирали сме dj,фотограф,видео от агенцията ми ги препоръчаха,роклята ми е от Щатите още не съм я получила,поканихме си кръсниците питайте,ако имате въпроси темата ни е златно.
Активен
fetska
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #325 -:
януари 26, 2011, 06:10:55 »
Сега прдчетох за фризиора мен ще ме прави моя си фризиор Асен в салон "Авел" намира се в бизнес центъра на Кирил и Методий.Грим несъм решила,защото незнам кой,ако имате идей казяайте.Според мен роклите в Плевен са много зле,незнам коя булка искаше от Наркоп да купува съвет от мен ти давам само не и оттам провери във форума има мнения колко булки си купят рокли оттам се късат на сватбата и кака ми си купи рокля оттам и нейната се скаса много брутално още пред гражданското там е най-обикновенна конфекция.Ако все пак булката избере Наркоп и желая успех дано няма проблеми.Аза продавачката в магазина отдолу ужас видях на една циганка как я обсипа с внимание и и даде 10 рокли да мери и я обгрижи ,а с мен се държа ужасно и много се ядосах и излязох.А за бюджета на сватбата не ми говорете ние с един мислехме а той нарасна доста и за капак май още малко ще порасне нагоре.Мъжа ми си купи вече костюм,риза,вратовръзка почти е готов.Обувки мама от Испания ще ми купува,че нищо не ми харесва.Ако имате въпроси питайите организирвам още 2 сватби освен моята ходя вече с 3 тефтера(едната е нан приятелка,а другата момичето е в чужбина и майка и ме познава и помоли да помагам)тъй,че,ако имате въпроси питайте,много е яко да организирваш сватби ,ако ми се отдаваха украсите сигурно и аз бих направила сватбена агенция,но уви и панделка да върже ми е трудно.На арт2 имам едни украси който не ми харесват много лошо изпълнение,на агенция като на кино бях на тяхна сватба неискам да коментирам,обиколете всички агенции преди да решите не само заради цените,но избора на агенция е химия.
Активен
mimi1809
Професор
«
Отговор #326 -:
януари 26, 2011, 06:55:15 »
благодаря ти fetska моята сватба също ще е на 6,08 само че дневна имам един въпрос ако вече сме записали дата за гражданското може ли да се промени на друга дата или не
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #327 -:
януари 26, 2011, 09:30:09 »
Мими
отидете и питайте по принцип дават да се променят датите, ще кажете разни уважителни причини и готово
За късметчетата говорехте, ние направихме пълна кошничка, понеже ги правис аз с майка, станаха доста и целта беше почти всички да си вземат
Активен
Dafi86
Новак
Отг: СВАТБА В ПЛЕВЕН
«
Отговор #328 -:
януари 26, 2011, 10:07:27 »
mimi1809, аз също ходих да си сменя датата, без никакъв проблем, дадоха ми да попълна ново заявление
Активен
mimi1809
Професор
Отг: СВАТБА В ПЛЕВЕН
«
Отговор #329 -:
януари 26, 2011, 19:42:37 »
в петък ще мина да я сменя а относно роклята аз си купих предната седмица от софия сайта се казва сватбен център софия от там взехме и халките готови не по поръчка и ни ги гравираха безплатно и като купиш халките колкото грама са толкова ти правят отстъпка има много интересни рокли.Знае ли някой къде правят етикети за сватбата с нашите имена и датата.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...