Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 21:05:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А как се разбирате със свекървата? - част 3  (Прочетена 188874 пъти)

fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #315 -: декември 09, 2010, 12:44:56 »

Ехооооооооо никой ли не е купил още подаръци??????????
Активен
lubov4eto
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #316 -: декември 17, 2010, 09:40:25 »

Мойта свекърва не баш свекърва защото не сме женени със сина й ,почти постоянно ни се бърка и дава някакви съвети, но поне живеем на 150 км от нея и не ме бърка   yahoo не че мойте родители не се бъркат. А за коледа мисля на свекървата да й подаря дъска за гладене и нова ютия на мойте родители : на баща ми картина , а на майка ми някакъв совенир още за нея не съм го измислила blum
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #317 -: декември 17, 2010, 16:30:39 »

На нашите ще подарим DVD+електронна везна, тъй като нямат компютър вкъщи, а майка ми обожава да гледа филми, та смятам и да й запиша десетина диска и с готини филми. На свекито ще вземем някакви неща за домакинството - обмисляме хубав тефлонов тиган, хубав оливерник и още нещо, но се разбрахме да решим на място. Гледаме да са практични неща, от които имат нужда, но знам, че няма да отделят средства да си купят!  smile
Активен
Harmony
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #318 -: декември 17, 2010, 16:32:29 »

И мойта "свекърва" не е точно свекърва, защото нямаме брак още. Но живеем заедно, пълна къща, много маймуни на едно място, със свекитата и естествено сблъсъка е неизбежен smile но аз си мисля, че имам известен късмет с мойта свекърва, понеже тя досега е шетала сама за трима мъже - моя мъж има и по-малък брат, и сега аз като се появих, съм й помощ, пък и има с кой да си говори по женски, понеже мъжете в къщата няма какво да си говорят с нея, освен когато искат нещо да им се закърпи или сготви sad И жената е смазана от работа и в общи линии, аз й идвам като ангел хранител, но пък от друга страна, имаме от време на време сблъсъци относно готвенето, чистенето и т.н., неизбежните неща, всеки е свикнал по един начин и така.. Аз се опитвам да готвя и да се храня диетично, тя готви мазно и се понацупва, като не и ям манджите или като отделям мазното месо, но няма начин. Не мога да си променя навиците и да стана 100 кила, за да и угодя smile Две поколения трудно мелят, но пък се опитваме да правим компромиси, редуваме се и така...
Активен
lubov4eto
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #319 -: декември 17, 2010, 17:38:39 »

И аз като й ида на гости само ми разваля диетата  angry хапни това хапни онова и после " ама ти малко си напълняла " cray
Активен
fashion
Професор

« Отговор #320 -: декември 17, 2010, 17:43:39 »

lubov4e

,,ама ти малко си напълняла ,,

отговори и ,,и ти също,,  Wink
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #321 -: декември 17, 2010, 17:55:01 »

Абе не си мерят приказките , то и ние по някога не сме китки ама и те не падат по долу. Ей на моито цвете /свекърва ми/ изкупила магазина за 1 лев и пише актив - пратила подарък на децата.Ако ви кажа какви боклуци ...що си харчи парите  blush Капака беше , че за Марти няма нищо ....ми бил малък какво да му вземе !?!? Но ...идеята е друга , Тиа - дъщеря ми е кръстена на нея , а Мртин - сина ми е на майка ми , та така всеки за неговото да си праща . Много ме доядя ама гледам да не се връзвам , че ще ми кипне чайника !
Активен
Happylife
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #322 -: декември 17, 2010, 18:05:35 »

Хаха, май навсякъде е едно и също, старата генерация vs новата, старата си държи на своето, готви манджички с два пръста олио, "маа пръжки с лук" и бел хлебец, вие баници през ден и бута залци в устата на снахата, а после вика ма ти май си напълняла, такива са повечето Wink ама какво да ги правиш, не върви да се караш с тях, ние засега водим "тихи войни", много деликатно ... На мен ми е много неудобно, когато се налага да ям нейна манджа, а тя прелива от мазно и се чудя как по-тактично да и обясня, че не ям тлъсто месо, хапвам, преглъщам някакси, а мъж ми ме гледа, хили се и гледа сеир Tongue
Активен
Happylife
Любопитен
*

« Отговор #323 -: декември 17, 2010, 18:13:09 »

Ехооооооооо никой ли не е купил още подаръци??????????

аз съм купила на най-важния човек в семейството - командира на къщата - свекървището. Купила съм й симпатична престилка. И мислех едни апрески от метро, че все реве, че и е студено на краката. На свекъра естествено бутилка ракия, какво друго ...
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #324 -: декември 17, 2010, 18:17:00 »

Ооо и аз като съм на диета (което сигурно е почти постоянно) и подчертавам, че тя пита какво да сготви и приятелят ми й казва - пиле или риба, то досега ме е подрещала със свинско със сметана, пица, палачинки и баници и питки  pardon Макар че за мен пиле и риба в магазина са по-евтини от свинско, например...ама все тая...Гледам да не обръщам внимание и да се настройвам, че не е било нарочно.  Тя не е длъжна да се съобразява с мен на 100%, но ме е яд, че когато отидем при нашите на гости, майка ми ме разпитва по 100 часа какво да наготви и се старае да угоди на приятеля ми отвсякъде. Та така...Но тива са бели кахъри, според мен.
Активен
fashion
Професор

« Отговор #325 -: декември 17, 2010, 18:21:24 »

За почитателите на нетрадиционните подаръци - в музея на Земата и Хората ема изложение на кристали и минерали - т.е. продават много евтинко ,пък и хубави неща  good
Аз съм си взела за вкъщи 3 големи аметиста друзи  girl_in_love
Активен
fashion
Професор

« Отговор #326 -: декември 20, 2010, 11:51:18 »

Здравейте момичета !

Понеже има много теми за свекървата, реших да пусна тема и за свекъря  smile
Какви са ви отношенията със свекъря,как се разбирате ?

Аз съм много щастлива,че имам такъв прекрасен свекър, който ни помага във всичко, с който е удоволствие да седнеш да си поговориш,чувствам го по-скоро като приятел отколкото като свекър. И милото е по-близък с него отколкото с майка си  smile Интелигентен, деликатен,спокоен човек  smile
Активен
Happylife
Любопитен
*

« Отговор #327 -: декември 20, 2010, 16:56:36 »

Моя е мълчалив и рядко говори. Като се прибере вкъщи изморен от работа, пие една ракия и си ляга. В общи линии контактувам повече със свекървата. Тя е по-бъбрива.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #328 -: декември 20, 2010, 18:21:59 »

Моят бъдещ свекър съм виждала само веднъж. Не знам дори дали ще дойде на сватбата. Живее в Германия, не се интересува осбено от сина си, който да подчертая му е един единствен. Грижи се за 3те деца от предишен брак на германката, с която живее, не му е плащал издръжка. кКкво да кажа?  crazy.....А да, като се запознавахме ми подари парфюм, който купил по собствена инициатива от ЦУМ, когато били със сина си на разходка по време на единствената му визита за последните 10-тина години. Имаха уговорка да му остави някакви пари и познайте накрая как от тази сума си е удържал парите за парфюма.... angry Въпреки всичко мисля, че искам да дойде на сватбата, за да не нарани още повече половинката ми с неидването си. Справка: въпросната визита беше заради това, че племенникът му се жени...Ако за сватбата на сина си не дойде, не знам направо... diablo
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: декември 20, 2010, 18:36:32 »

Ми да ви кажа аз мислех  моите свекъри за най- прекрасните на света и с кеф им казвах майко и татко, но явно съм била доста заблудена....с течение на времето взех да разбирам що за хора са....Аз лично се разочаровах от тях....
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: