Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 13:55:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
А как се разбирате със свекървата? - част 3
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А как се разбирате със свекървата? - част 3 (Прочетена 188630 пъти)
tsvetentse1
Сватбар
Отг: А как се разбирате със свекървата? - част 3
«
Отговор #270 -:
август 01, 2010, 14:53:28 »
Цитат на: Soldier`of`Fortune в август 01, 2010, 14:43:11
Предполага се, че хората на 20 години все още учат и тепърва се изграждат като личности, после започват работа и така, а не да си още дете и да се вържеш с пръстен и бебе. Никой не искам да засегна, така че отчаяните съпруги моля да си гледат мъжлетата
Това са стереотипите на модерното общество, преди няколко десетилетия е било съвсем различно. Нищо не пречи като си на 20 да родиш и после да следваш. Вярно, че следването ще е по-трудно, особено, ако работиш, но пък после може да си уредиш много по-лесно професионалния живот.
От друга страна - да завършиш на 25, да се омъжиш, да родиш и да си търсиш работа директно след майчинство пак не винаги е лесно.... дори да си работил преди това, има много неизвестни и не се знае дали ще можеш да продължиш старата работа или да почнеш нова. Така че според мен няма никакво значение кой кога ражда, винаги пътят след това не е толкова лесен, така че всеки както си реши, не мисля, че някакви стереотипи/предразсъдъци трябва да са определящи.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #271 -:
август 01, 2010, 15:06:18 »
Soldier`of`Fortune наистина се разхождаш във форума и пускаш някакви безумни реплики, смятам че не бъркам но ти каза че по добре било да си любовница, а не съпруга, сега пък било лудост да си с пръстен и бебе на 20...Ми на 20 бях с пръстен, на 22 съм с бебе и какво ми има? Какво ми е нездравословното? Уча, слава богу имам чудесна майка и свекърва на които да оставям малката за по час-два няколко пъти седмично .... И повярвам ми не съм нито лоша майка, нито лоша съпруга, нито лоша студентка. Изказването ти е глупаво и обидно за много момичета от форума
И сигурно съ много
За това да кажа по темата - от известно време живеем без свекърва ми (около 3 дни вече), а на мен ще ми се пръсне сърцето от тъга...Има ли други кукувци като мен
Сериозно, мъчно ми е, мъчно ми е че на нея й е мъчно...Обмислям пак да си се върнем при нея, но мъжа ми нещо се дърпа, но как няма да се дърпа като епо цял ден на работа му е все тая къде ще се прибере, а мен ме е пратил на 4-ти етаж без асансьор и интернет
Свекърва ми си седи по цял ден сама на първия етаж, аз на 4-тия, е ако това не е щуротия
Не че сега не съм пак при нея
Активен
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
«
Отговор #272 -:
август 01, 2010, 17:44:16 »
Soldier`of`Fortune, aз на 20 бях с пръстен , а на 21 с дете, и не мисля че съм нездравословна!Всеки сам си решава как да подреди живота си, макар понякога , някой, д аправим грешки!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #273 -:
август 01, 2010, 17:52:55 »
Момичетата, всичко допреди малко си е чиста провокация, според мен. Оставете такива глупости без коментар, те са за кофата. Ясно е, че който и да се крие зад тоя профил, ръси приказки на кило само колкото да се намира на работа и да чете после някакви мнения по идиотските си коментари. Аман от дивотии.
Активен
tsvetentse1
Сватбар
«
Отговор #274 -:
август 01, 2010, 18:14:56 »
Сигурно е само провокация, даже ако е - още по-добре. Но най-лошото е, че не се знае и май наистина има хора с такива крайни мнения
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #275 -:
август 01, 2010, 19:01:34 »
Момичета, спокойно, какво ви пука дали някой непознат смята за здравословно или не бракът на 20/30/50 години? Да не би да ви е в къщата? Всеки преценява за себе си, взема решения за собствения си живот, и доколкото не вреди на другите, може да прави каквото си иска.
Много здраве пращам на Soldier of fortune и пожелание да си намери съдбата и да си я брани - на каквато възраст реши. И предлагам да се върнем на темата. В крайна сметка, тази тема ни е одушникът за отношенията с любимите (тук всеки да реши дали да сложи кавички или няма нужда
) свекърви, да не си я разваляме, че току виж сме се изпокарали с тях като няма къде да си изливаме емоциите
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #276 -:
август 02, 2010, 10:20:01 »
Gergancheto
, сигурна съм, че не само ти си така. Катерина с нейната свекърва са по същия начин.
Аз да си призная, след 3 години близки отношения с бившата кандидат свекърва...ми страшно много ми липсва жената до ден днешен, макар да не поддържаме връзка отдавна.. Обичах я дори повече от Катерина. Живеехме през два блока разстояние и най-редовно си пиехме кафето да се оплакваме тя от мъжа си, а аз - от сина ѝ
На Станислав майка му е душа човек. Опознаваме се с нея в момента и много ми допада. Дори ми е кофти, че постоянно ходи до брат му (заради малката), пък още не е дошла до вкъщи. Ама и това ще стане някой ден
«
Последна редакция: август 02, 2010, 10:21:42 от lionelsa
»
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
«
Отговор #277 -:
август 02, 2010, 16:09:07 »
Здравейте...мога да кажа на човека който стои зад този профил Soldier of fortune,че всеки сам за себеси решава кога иска да си създаде семейство..и най-важното е не хорското мнение,а подкрепата на родителите..Аз първо си завърших училище и тогава реших да си създам семейство,а после ако искам да следвам това не е никакъв преоблем......
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #278 -:
август 04, 2010, 20:41:22 »
една от приятелките ми в момента е на 19 детенцето й е на 1 год (роди като беше на 18) няма лошо в това всеки знае сам себе си и решава за себе си и моми4ето си у4и и т.н. а при нея може да се каже че няма кой да и помага освен мъжа й и какво е лошото в това като на 18 е родила трябваше да махне детето или да го остави в някой дом ли....аз не мисля така вярно 4е в нашата държава живота е труден но не мисля 4е е нещо лошо да се роди на 18.....все едно да беше махнала детето и да роди на 30-30 и няколко години така ли...аз не мисля...когато дойде и каквото дойде...както се казва каквото Бог даде....и когато даде......
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #279 -:
август 05, 2010, 22:48:56 »
Абе някои хвърля кьор фишеци ... да го оставим и да продължим.Ние дето сме на по 35 да умираме ли че сега ни дошла сляпата неделя.Кажете сега какви ги вършат свекитата и как се справяте вие ? Ето ви няколко реплики от моито екземплярче " Много малко си наддала 15 кг пак ще родиш малко бебе" Да се смееш ли да плачеш ли ....или да го пуснеш покраи ушите си? Ето ви и още едно " С тези малки цици как кърми цяла година не те знам" Иначе е добра женица ........
И да ви кажа мисълта , че и аз ще съм свекърва ми дава невероятни сили, направо имам крила:)) Това последното в кръга на шегата:))
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #280 -:
август 06, 2010, 00:36:27 »
Малеее Весиии,ама твоята наистина големи бисери ръси,що не съм и аз снаха.Аз моята нещо последно време така съм и свила сърмите,че даже май малко съм прекалила.Ама то ми писна от простотии.Я да си стои всеки в гьолчето.
А това за годините-аз не знам да има долна или горна граница за женитба или пък за раждане на деца.Кой когато смята че го иска.
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
«
Отговор #281 -:
август 13, 2010, 12:38:40 »
И аз това имам предвид всеки сам за себеси решава кога да създаде семейство...от 09.08. се върнах на работа след 27 дни болничен..и сега по рядко ми се налага да ходя на село при моята свеки...ама това не я спира да ми звани и да дава съвети...да съм се хранила повече че сега чакам бебе...и най-много ме дразни като ми каже че искала да родя момиче защото тя родила само момчета а много е искала момиче...На нея й обясняваш че каквото Бог ни дари...тя пак "е да де ама по хубаво да е момиче...."и като и отида на гости само ме тъпче като кофа без дъно яж та яж...това е дразнещо...е за моята гръдна обиколка още не е казала нищо (пък и аз съм надарена-доста)..ама да има тоя късмет..
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #282 -:
август 13, 2010, 19:18:53 »
Мили момичета, аз също съм на 20 и когато миналото лято една приятелка ми сервира, че ще се омъжва я обявих за луда, но съдбата си знае работата. Сега година и два месеца от както съм със сегашния си приятел и идеята за сватба хич не ми се вижда абсурдна. (Даже си поплаквам понеже поради ред причини знам, че няма как да ни се случи в близките 2 години поне.) Който когато срещне любовта си
А пък приятелката ми е вече щастливо омъжена и е по-близка със свекърва си, отколкото със собствената си майка
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #283 -:
август 14, 2010, 12:25:53 »
И аз съм съгласна, че всеки сам решава кога да има дете, но определено на никой не препоръчвам да е на 20 год. Най-хубавото и най-трудното нещо е и е хубаво човек да си е поживял, да е по-зрял и готов за това, което го чака, защото живота на майката основно наистина се променя завинаги, дори когато е на почивка пак има една непрекъсната мисъл за детето, няма го това безгрижие и спокойствие, когато не носиш отговорност за друг човек и не го обичаш така истински и безумно.
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #284 -:
август 14, 2010, 21:48:12 »
Искам и аз да се включа по темата за възраста на майката.Както всички казвате всеки сам си избира и подрежда живота дали на 18... или 20 години ще родиш това е най- голяямото богадство за една жена
И аз на19 има халка и на 20 вече с бебе, също така съм студентка и съм жив пример като вас... сама си гледам детето, свекито живее точно под нас.. но какво от това. а над нас е зълва ми... която е голяма змия, има две деца които тя не ги гледа и постоянно майка и ги гледа, все ме критикуват как съм си гледала детето но какво пък, нали не го гледат те... Един ден не е дошла нито да го види, нито да му купи нещо ( не че съм премряла..) Та така.. не се оплаквам че сама си го гледам, но аз така си предпочитам, вместо да ми се месят в работата, по добре да правя всичко както намеря за добре
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...