Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 11:08:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А как се разбирате със свекървата? - част 3  (Прочетена 188578 пъти)

sladur4eto_90
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: май 13, 2010, 09:13:44 »

ООО..изобщо не се е укротила мойта само че се опитвам да не й забелязвам....тази седмица бях при нея на село,естествено мен и етървата не ни остави без работа...ама ние с нея сме млади и пъргави бързо си вършим задълженията и пак сме свободни......аз незнам как ще я понеса ако родя тя да доиде да ми помага  Oh my ... girl_impossible beating предпочитам мойта баба да ми помага....баба ми къде.къде е по опитна и разбирасе никога няма да ме остави,сама да си върша всичка...А свеки като я знам,хем досажда,хем те натоварва с глупости и сега с тези турски сериали не мърда от тв...всичките ги следи...не благодаря...моята баба е млада(54г) give_rose и може да ми помага.......
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: май 13, 2010, 09:45:54 »

Ами,не сме заспали ама се оптваме да приспим свекървите laugh
Мойта откакто родих така ме дразни,хем не я вижда.Ама я сложих на мястото и и сега не смее да се обади.То май и аз не съм много лесна,ама какво да се прави.То нейният егоизъм предели няма.Да видела бебето,това я интересува само,ама че бебето е нервно и не става за гости какво и пука.А да не говориме,че откакто родих вече забрави че има и внучка и само за бебето пита.Дойде на погачата донесе някаква плюшена патка на Тео,а за Поли нища не донесе.И това собствената и баба.
Тя моята смекърва е детска учителка в детска градина ама ич няма подход към децата-според мен всичките дето ги е гледала в градината са увредени.
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #212 -: май 14, 2010, 00:12:17 »

Ей те наште маи една майка ги е раждала blum Тя и моита има средно за начална учитека - практика 2-3 месеца преди 40 години! Мисля че света е спечелил като е станала касиерка good Последни глупости - прати колет на Тиа за рождениа и ден /16,05/ по някаква случаиност нямаше нищо от магазин за 1 лев - не мога да си изкривя душата.....обаче имаше книжка със заглавие "Мама има ново мече и не те обича вече" а на това какво му викате crazy
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: май 14, 2010, 00:26:42 »

"Мама има ново мече и не те обича вече" а на това какво му викате crazy

Моля??? Тя луда ли е? Кажи, че не говориш сериозно...   Oh my ... crazy
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: май 14, 2010, 09:12:22 »

Да, верно че твойта вещица е луда, но ще ми обясниш ли как така е със средно образование, а е била начална учителка, защото такова понятие няма....... crazy
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: май 14, 2010, 10:54:48 »

"Мама има ново мече и не те обича вече" а на това какво му викате crazy
 Тази жена има ли акъл?Как може да прати на дете такова нещо?Тя да не е  crazy
Боже,Божееее..... girl_impossible
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #216 -: май 14, 2010, 11:04:35 »

Offtopic Ако това е някаква книжка, по-скоро са не добре авторите и издателите й. Или най-малкото, преводът е направен слабо.
В този връзка може да не е имала съвсем лоши намерения свекърва ти, Веси. А просто да се опитва да помогне на Тиа да навлезе в новата ситуация. Друг е въпроса, че може помощта й да не е искана или че не е избрала подходящия инструмент....
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #217 -: май 14, 2010, 22:55:35 »

Явно не спите и оползотворявате топлото време lol) На въпроса за средното и даскалъка - имало е един период от време някъде м/у 57 ' и 62 ' година когато е имало огромен недостатък от кадри и тогава е взето решение от средните училища да излизат специалисти като например от Икономически техникум - счетоводители , тогава са основани и медицинският техникум чиито кадър е Лили Иванова , учителския техникум и т.н. това е наи общото инфо.
А иначе подхождам към книжката с най добри намерения все пак може и да е преди 50 години ама жената е учила някаква педагокика  се предполага,  иска да окаже педагогическа помощ ....нейсе...вече не се и ядосвам почвам даже да я оправдвам "Толкоз знае баба , толкоз бае"  Ама екземпляр си имам а ....  tease да не вземе някои да завиди  Wink мога да ви дам координати на лични ако проявявате интерес  blum
Радваите се на топлото време и на уютно семейно глездо и най-вече стоите далеч от свекарушките така със сигурност дните ви ще са изпълнени с много добро настроение !!!!!!
Активен
van4ii
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: май 15, 2010, 08:26:50 »

Веси, той педагогическия подход и това да си учител не се учи, трябва да ти идва отвътре, което при нея явно не е така. Според мен тя избива някакви комплекси, също като моята - сравнява се с мен, а то просто няма такова място за сравнение, при все че разликата ни е 30 години......
В крайна сметка ти си майката и ти си решаваш как да възпитаваш децата си, изхвърляй тази тъпа книжка diablo
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #219 -: май 16, 2010, 06:43:54 »

Това с книжката ме уби!!!  shok А педагогиката се учи, вярно, но не ти ли идва отвътре и да я учиш полза няма. Това е призвание, не е за всеки.

Аз сега чакам моята като ме види с шапка на подписването да си покаже магариите.
« Последна редакция: май 16, 2010, 06:58:16 от Su_to » Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: май 19, 2010, 12:44:56 »

Ох..незнам ама мойта наистина иска да ме съсипе....вчера мен и етървата не ни остави да седнем...с тази градина..всичко било за копаене..пък на нея и било лошо...ние с етървата си копаем а тя си маха гащите по къщата...И ми стана мн интересно когато етървата ми направи забележка да не се натоварвам толкова да си почивам (защото може да съм бременна)чак тогава и свекито се включи "Ама мила почивай си не се натоварвай толкова....а до преди това не се сети...Моя мъж като ми се обади и разбра че копаеме градината  ANGRY ама той веднага се сети че майкаму ни е накарала и почна по нея ANGRY.....
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 23, 2010, 23:38:29 »

Ама каква градина,какви 5 лв бе.Който си има градина да си я копа.Как може да ви кара да правите такова нещо.А пък и вие що не се правите на луди.дОКАТО И ХОДИТЕ ПО ГЙДАТА ТЯ НЯМА ДА СЕ СПРЕ.я У ЛЕВО,пратете я в 6та глуха.Аз като отида на гости у моята сядам като на гости.
Активен
van4ii
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юни 18, 2010, 12:48:26 »

Моля, помагайте, дайте ми съвет как да постъпя cray
Не става въпрос точно за свекървата, а за сестрата на мъжа ми. Ситуацията е следната - преди много я харесвах и бяхме в страхотни отношения, но когато стана скандала с майка им (свекървата), тя се обърна срещу нас и в нито един момент не ни защити и въпреки че ние останахме почти на пътя на нея не й пукаше, оттогава имам много негативно мнение за нея, постоянно злобеят и се надъхват двете срещу мен и не са ни потърсили изобщо. Но сега моят мъж от вчера започна да ме тормози и  да ме разстройва, че искал да се виждаме с тях, да им ходим на гости и така нататък. Питам аз защо при положение, че и те не желаят, откакто стана това не са ни се обадили и даже на рожденнния ден на детето им не ни поканиха, ние трябвало да им се молим?! :girl_impossible:Как да отида като не са ни поканили, а аз нищо не съм му казала, да ходи да се вижда, тя му е сестра, никога няма да го спра, но не искам да насилва мен :'(И сега казва, че след като аз не искам нямал да идва повече при моите родители. Наистина незная как да постъпя, само знам, че на никого няма да се моля и да падам на колене, до момента, в който се махнахме и останахме сами на квартира съм била унижавана и винаги съм потъпквала себе си, заради неговите роднини, но сега вече не, няма да се предам, колкото да се карам с мъжа си. :'(Всеки човек си има достойнство, нали така?
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #223 -: юни 18, 2010, 13:14:15 »

van4ii много сложна ситуация при теб.
За съпруга ти, майка му си му е майка, а сестра му - сестра. Той никога няма да откаже от тях и винаги ще иска да се виждате. След като сте се изнесли на квартира двамата и сте семейство, смятам че трябва да се подкрепяте и  да правите компромиси един към друг. Знам, че ти е трудно, но в тази ситуация, ако не подкрепиш съпруга си, това може да доведе до обтягане на отношенията Ви.
Активен
van4ii
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юни 18, 2010, 13:45:28 »

Ама аз не искам той да се отказва от тях, нека да се вижда, но без мен. А що се отнася до компромисите 10 години ги правя само аз спрямо неговите роднини, а обтягане на отношенията ни винаги е имало на тази тема, така че нищо ново....Просто той не иска да види, че те са го отритнали изцяло и не само мен, а и него не търсят, заблуждава се или може би му се иска да не е така crazy
И то винаги е било така, преди години пак беше го изгонила майка му и не го потърси 2 години, сега пак, а той се натиска да им се молим, не не може да стане това що се отнася до мен поне. Много е сложно да обясня що за хора са те и какви са им разбиранията за живота и за отношенията nea им с хората
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: