Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 09:35:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208920 пъти)

Magdalina
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #60 -: октомври 28, 2009, 10:27:54 »

Привет на всички и от мен ! Преди да мине сватбеното ни тържество бях прочела целият форум и сега мисля да споделя с вас :
1. Ресторант " Щастливеца 2" : жестока обстановка - водопадчета, украса, много компактно и
много стил /собственичката лично ни подреди всичко/
2. Видео : момчето се казва Спартак /ако някой познава по "мръсен" професионалист ще го
черпя бутилка водка / - просто няма !!!!! на DVD в края му има тел - ако някой го иска да ми пише на личен
3. DJ - : Доверих се на две момчета - работят в екип НЕВЕРОЯТНИ СА  Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo мисля че това е тел на единия т.е. водещия 0887369000 /не му знам името но е много чаровен Сватбаааа/  седнахме една седмица преди сватбата и се разбрахме - това ще има това няма да има . Какво да им кажа освен - благодаря !  judges
4. Няма четвърто - тези три неща са най-важни. Има ли настроение във вас и цялата сватба е весела  Love girl Love girl Love girl Love girl Love girl
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 28, 2009, 11:53:05 »

Това е работата на един наш колега от Търново . Можеш да погледнеш албума му ! Liva86 може да ти каже повече ,защото той снима нейната сватба ,а и доста други. И оператора който беше на нейната сватба е направил невероятно DVD .  goodhttp://ninabg.com/nova/foto_venci.htm
много съм доволна от фотото си както и от Краси видеото горещо ги препоръчвам и дваната good
Активен
milmi
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 29, 2009, 11:31:45 »

Магдалина, кога беше сватбата ти? Все едно описваш моята преди един месец!!!
Активен
galia27
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #63 -: октомври 29, 2009, 11:58:08 »

Milmi Честито!
От снимките се вижда, че е станала една много весела сватба. Искам те питам, понеже ми направи впечатление: като влязохте в ресторанта кумувете ли ви посрещнаха?
Активен
milmi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 29, 2009, 12:11:22 »

Благодаря! Да, кумовете бяха. Кумата държеше питката и ние двамата се захранихме с сол и мед, а кума ни подаде чашите с вино.
Активен
iroz
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #65 -: ноември 14, 2009, 13:21:16 »

Зравейте и от мен аз съм съвсем нова в темата а и да ви кажа честно дори незнам  с какво се започва организацията на една сватба.От три години живеем заедно с моя приятел и ни е добре така,но натиска от всички да озаконим връзката си вече не се търпи diablo diablo diablo и затова решихме да направим сватба blushЗа съжеление аз не познавам почти никой от Велико Търново съвсем наскоро се преместихме заради работа тук, но решихме сватбата ни да е в това прекрасно и харезматично място.
Момичета моля да ми помонете прочетох, че някой от вас са доста наясно с тенденциите и с правелният избор.
Благодаря ви предварително!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: ноември 14, 2009, 16:11:31 »

Здравейте момичета,  new user
И аз съм нова тук и ще се нуждая от вашата помощ. Съвсем накратко - от Елена съм, сватбата ще се проведе в Елена(на 15ти май догодина), но понеже там няма сватбени агенции ще се наложи да използвам такава от Търново най-вероятно. Не съм много запозната с това кои са добри, кои не, но открих един сайт (използвам предимно интернет, защото живеем в Англия в момента), някой ще ми каже ли има ли лични наблюдения от фирма "Фиеста"

Happyphoto  ти споменаваш, че двете най-добри сватбени агенции са от Горна Оряховица, би ли ми дала повече информация за тях?!

И още един въпрос, който се сещам в момента, а съм сигурна, че в бъдеще ще има още много - какво ще кажете за шиене на рокля в Болярка?? Доволни? разочаровани? Искам наистина да чуя какво мислите, защото аз най-вероятно ще си шия рокля, като знам каква съм капризна още от сега си знам, че нищо няма да ми хареса или пък да е точно такова, каквото си го представям.
Активен
lolimolito
Регистриран

« Отговор #67 -: ноември 17, 2009, 11:46:18 »

Здравейте,нова съм във форума и се включвам по не особено приятен въпрос.
Искам да изкажа възмущението си от хора,които се възползват от нас в сватбения ни ден,хора които се представят за професионалисти ,а всъщност гледат само да се облагодетелстват.
Такъв е случаят и с 'фотографа',който наехме за сватбата.
След безброй срещи и гледане на снимки и изрично подчертаване на нашите желания,'фотографът' ни      убеди ,че всичко ще бъде както трябва,че в хода на церемонията ще казва,какво и как да правим,за да стане всичко перфектно........
Какво получихме:
общо 700 снимки,булката и младоженецът присъстват на около 200 от тях.
Повечето снимки са отрязани- в смисъл не са в цял ръст..... и най-важните пропуски:родителите на едната страна не присъстват на на нито една снимка,да не говорим за гости или за уловени моменти ,като хвърлянето на букета и жартиера.....ВСИЧКО ТОВА ЛИПСВАШЕ.....а за качество да не говорим
Сватбеният албум подготвихме от снимки на приятели,които са се справили далеч по-добре от 'професионалиста'.
Незнам дали е редно но ще го кажа,за да няма други излъгани.
Фотографът се казва Нено и ни беше натресен от г-жа Надежда Цонева от прословутия Винпалас...
Казвам натресен,защото в началото бяхме уговорили фотограф от София,като сумата за неговите услуги беше значително по-малко от платеното на Нено.Но г-жа Цонева,не разреши друг фотограф,защото тя от години работела с утвърден екип от 'професионалисти'.
Благодаря за вниманието
Активен
monika89
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #68 -: ноември 17, 2009, 15:39:37 »

Ужас! Защо ресторантите и в частност въпросната госпожа изпълняват ролята на сватбени агенти, а не си гледат пряката работа. От тях се иска да приготвят храната и да създадат комфорт на гостите. "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак". Кога най-после всеки ще започне да си гледа работата и да спре да се прави на професионалист във всичко. Извинявайте за гневния тон, но не се сдържах. beating
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: ноември 17, 2009, 16:20:35 »

Аз също се сблъсках с въпросната госпожа. Тук има момичета, които са много доволни от нея.  pardon

За мен е кон с капаци - това се прави така и с тези хора, без значение колко е правилно и че има множество други варианти, или че младоженците имат собствено виждане за сватбата си nea

А за глупостите, които говори, няма да споменавам. Щях да падна от смях при срещата ни sarcastic
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: ноември 17, 2009, 21:34:36 »

Извинявам се че се намесвам ,но положението със /  професионалисти / предложени от р-ти е вече практика на почти всяко заведение ! Р-ти ,които правят доста сватби се изживяват като агенции по една единствена причина ! Проценти от хората ,които работят на дадена сватба ! Никой не може да ме съгласи, че на въпросната управителка и пука кой ще ви снима сватбата ! Важното е да се наложат техните хора за да си вземат процента ! Това е масова практика и за Пловдив мога да посоча поне 10 големи р-та ,които предлагат и налагат точно определени хора !  good
« Последна редакция: ноември 17, 2009, 21:39:17 от NINA STYLE » Активен
masa_yume
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #71 -: ноември 18, 2009, 12:16:59 »

Като става дума за фотография , без да се притеснявам, мога да ви препоръчам този човек: http://www.wedlife.ru/user/foart/, защото от личен опит знам, че ще получите много по вече от това , за което ще платите....
Активен
mima64
Регистриран

« Отговор #72 -: ноември 18, 2009, 15:33:34 »

Аз също се сблъсках с въпросната госпожа. Тук има момичета, които са много доволни от нея.  pardon

За мен е кон с капаци - това се прави така и с тези хора, без значение колко е правилно и че има множество други варианти, или че младоженците имат собствено виждане за сватбата си nea

А за глупостите, които говори, няма да споменавам. Щях да падна от смях при срещата ни sarcastic

Съпругът и бше комсомолски секретар /не знам дали по - младите знаят какво е това smile/ на Севлиево ,не помня тя какво работеше ,после изведнъж забогатяха и станаха хотелиери и сватбени агенти на Арбанаси ,какво да им е мисленето sad
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: ноември 18, 2009, 18:48:52 »

Момичета едно бързо инфо от кухнята на телевизия Планета ! Започва нова рубрика по фолкмаратон - Нашата приказна сватба Сега е момента да се включите ,защото всеки месец ще се тегли по една двойка която печели цялостна организация на сватбата - видео,фото,,дж ,водеща ,цялостна украса,рокля ,костюм,торта и сватбени аксесоари ! Предаването ще се излъчи за първи път в събота от 19ч по Планета ! За другата година ще се направят 12 приказни сватби всеки мес. по една . Условията по късно ! Знам че няма да ви карат нито да танцувате нито да пеете за да участвате !  yahoo good good
Активен
maya88
Любопитен
*

« Отговор #74 -: ноември 19, 2009, 11:55:52 »

Като става дума за фотография , без да се притеснявам, мога да ви препоръчам този човек: http://www.wedlife.ru/user/foart/, защото от личен опит знам, че ще получите много по вече от това , за което ще платите....
Не зная колко ти е личния опит и какво имаш предвид, но аз имах  възможност да се  запозная с него, а през септември снима сватбата на моя приятелка в Гърция-Атина. Наистина получиха доста неща- луксозен албум с 300 снимки; изработи  им  фотокнига; чаши за чай (за мляко, за кафе)  ; изработи им и клип от  подбрани снимки.....  Изобщо работата  му е много точна и прецизна.... и за това също го препоръчвам.   Заслужава си да се познават и такива хора!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: