Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 08:32:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 12 част  (Прочетена 174822 пъти)

vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: октомври 10, 2009, 08:08:48 »

Krisssy, незнам дали е възможно да настъпват подобни проблеми, но е факт, че при мен се получи същото. Винаги съм имала редовен 30 дневен цикъл, а откакто бебеправим започна да закъснява с по2- 3 дена, или да подранява с ден, два.....Вярно е че тези няколко дни не са от значение, но все  пак се разтрои малко, или много..
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: октомври 10, 2009, 08:13:36 »

krisssy, след като не си пила противозачатъчни няма как да ти окаже влияние на цикъла това, че сте спрели да се пазите. Моето лично мнение е, че всичко е на психическа основа, а и времето напоследък е доста променливо и то оказва влияние. Стискам ти палци и ти пожелавам повече спокойствие, защото спокойствието помага за здрави, красиви и щастливи бебчета - такива каквито пожелавам на всички тук.

Хайде, момичета, напускайте темата. Повече  PREGQ този и другия месец. Много се задържахте тук при мен.  diablo
« Последна редакция: октомври 10, 2009, 13:56:32 от Рени » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: октомври 10, 2009, 09:50:56 »

Аз винаги съм била с редовен цикъл. С приема на противозачатъчните не съм имала никакви проблеми. Единствената разлика, която сега отчитам е, че по време на приема им цикълът ми беше около 4 дни. След като ги спрях, за 2-3 месеца отново ми се възстанови на 6-7 дни. Със стрес и без стрес май никога не съм имала проблеми с цикъла. Един единствен път в живота ми да ми е закъснял 5 дни.

Ние този месец не можем да се похвалим въобще с акгивно бебеправене.  sad Тъпо ми е защото мъжът ми все е в командировки и точно сега, когато съм в ову него го няма. И точно си взех тестчета за ову за да я проследя и нея, дали отчита или не и разбрахме, че ще пътува (никога не знаем предварително). Яд ме хвана и ги оставих половината за следващия месец.  hysteric  Ама какво да се прави като му е такава работата.
     Ама най ме е яд, че напоследък доста напълнях и вече 100 човека ме питат дали не съм бремена и аз направо изпадам в тиха и безмълвна истерия. Предупредили сме всички близки да не зачекват тази тема и като стане ще разберат първи.  В предните теми доста четох за това и съветите ви четох, ама как човек да се абстрахира и да не се дразни от хората. Аз да не ви занимавам вече с моите настроения, ами да пожелая вече някой да повлече крак и да е на късмет на всички ни.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #378 -: октомври 10, 2009, 13:35:50 »

Дано да потръгне на клубчето
Имам един въпрос,който ме тормози,от както бебеправим първият път ми закъсня с 3 дни,а последващия месец ми подрани с 8 дни,като се има предвид,че на мен винаги ми е бил точен цикъла.Нормално ли е да настъпят такива промени в организма,след като сме спрели да се пазим,трябва да доуточня,че никога не съм ползвала противозачатъчни,а само презарвативи.
Дано да потръгне ,според мен  при настъпили промени в цикъла тичайте при доктор не го отдавайте на времето или на стреса.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: октомври 10, 2009, 15:17:19 »

милички правих си изследвания и съм + за хламидии sad прочетох инфо че уврежда маточните тръби и може да доведе до безплодие, верно ли е това. Даскалов ми изписа-т.е. на мен и мъжа ми- доксициклин 2 пъти на ден за 15 дни,и флажин на двамата, но каза от 1 ден на цикъла ми.Мога  ли да проверя проходимост на тръбите преди да съм се излекувала от хламидиите, защото Даскалов каза че първо трябва да се излекувам а това означава че няма да съм в БГ като се излекувам и пак нищо няма да свърша?Мисля да потърся и 2 мнение при друг лекар.
« Последна редакция: октомври 10, 2009, 15:24:51 от anita81 » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: октомври 10, 2009, 16:15:57 »

задължително потърси и друго мнение, защото някои лекари подхождат малко повътрхностно, примерно имах друг вид проблем и бях на лекар, който ми предписа лекарства и каза че всико ще е ОК, после като говорих с други лекари се оказа че трябва да пие лекарства и мъжа ми, пихме и двамата, после си правих повторно излседвания и се оказ, ч ене сме се зилекували и пихме наново лекарство, така че винаги няколко лекари и то задължително препоръчани от друг близък лекар.
хламидиите са доста сериозен проблем ако не се лекува правилно, имам един познат, който в момента не можи да ходи има възпланеие на ставите на крака, подуване и т.н. и то от хламидии.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: октомври 11, 2009, 08:53:38 »

Мацки, добро утро. Аз много се чудех дали да пиша, обаче започва да ме гризе какво става. Миналия месец ми дойде на 8, аз съм с около 32 дневен цикъл. Така че по календар би трябвало този месец да ми дойде на 10, т.е вчера. Ние с милото си бебеправихме активно този месец, около дните на предполагаемата овулация също не пропускахме. За датата на овуто също съм почти сигурна - бях чела за количеството ЦС и наистина имаше увеличаване за няколко дни, забавно - като по учебник. От две седмици спрямо днешна дата започнаха едни странни симптоми, които разбира се, биха могли да са на ПМС, просто са ми интересни, защото до сега не са започвали по-рано от седмица или няколко дни преди да ми дойде. Започнаха с едни жестоки болки в кръста и ниско долу в коремчето, продължиха с доста силни болки в кръста и яйчниците, сутрин едно леееко гадене, което аз поне бих отдала и на преумора. Освен това  съм жадна като риба на сухо и съответно пишкам доста често. Единственото, което за мен поне беше по-странно и не знам на какво да го отдам, беше, че бяхме купили месце да направим за вечеря - прясно, със сигурност, а на мен ми смърдеше на мърша ама ужасно. Щях да повърна, и от тогава месо много трудно понасям, все ми мирише на развалено. Не ми се е случвало до сега, мама каза, че като е била бременна с мен не е понасяла месо-все й миришело на мърша. Другото е, че преди няколко дни като отидох до тоалетната открих на бельото си две малки кафеникави капчици. От тогава няма нищо - аз реших, че ми идва цикъла, но и останах с тези две капчици. Яйчниците си продължават да ме болят, кръста също. Днес сутринта направих тест Престо с първата урина и беше отрицателен. Та, от цялата тази информация всъщност исках да попитам дали според вас е твърде рано за тест - щото реално е един ден закъснение? Дали тези капчици биха могли да са инплантация? Знам ли...то на човек като му се иска...и за това гледам да не се навивам особено, още повече, че бебеправим реално от два месеца, не е голям период. Та...ще се радвам на мнения, благодаря предварително за търпението да ми изчетете тирадата  give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: октомври 11, 2009, 09:09:49 »

Според мен не е рано за тест. Дори и ден след закъснението тестовете започват да отчитат. Разбира се, зависи от доста неща, така че ако не ти дойде още ден два, другата седмица си пусни кръвен тест за да си сигурна... Ако е бременност - чудесно; ако не е, задължително трябва да посетиш гинеколог и да разбереш причината за всичко това. А за симптомите - стискам палци да са индикатор на бременност. Но дори и да не е станало този месец - идва другия, така че всичко ще се нареди когато трябва smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: октомври 11, 2009, 09:37:18 »

според мен изчакай още 2 дена и направи нов тест който ще покаже вече дали наистина си бременна и след това направи кръвен
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: октомври 11, 2009, 10:15:09 »

beb4eto_na_me4o зависи  от овулацията ти - ако имаш късна ову е възможно още да не отчете, на мен в деня когато трябваше да ми дойде ми показа втора по бледа черта, по-бледа от контролната но червена, а не розова, след 2 дни си беше по ярка и така.
Но другото, което ми се струва, дано да не ми се обидиш  blush, е че се пренавиваш със симтомите, не се наблюдавай толкова, беше писала и преди време и в седмичанта тема, че от преумора ама ти се гади, пие ти се много вода и т.н. - симтомите трудно се различават от предменструалните, знам какво е да очакваш, на мен често ми правеше номера да ми заксънее с някой ден и съм имала милиони отрицателни тестове поради рази причина. Изчакай няколко дни, ако не ти дойде пак тест, ако пак е отрицателен, според мен направо на гинеколког, вместо кръвен тест. Успех - стискам палци  good
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: октомври 11, 2009, 10:18:52 »

Веронче, мила, аз за това го откарах с такъв дълъг пост - казах си чистосърдечно, че всеки от симптомите би могъл да е на ПМС. Не съм се пренавила изобщо - напротив, наясно съм, че би могло да е предцикълна история и си го написах. Нещото, което малко клони в полза на бебче, е онова леко зацапване,за което написах - малки кафеникави капчици на бельото, след които нищо не се появи. Да, аз съм с по-късна овулация, по-дълъг ми е и самия цикъл.
И не се обиждам изобщо - много сте мили всички, надявам се всъщност вие да не ми се обидите, че питам такива малко глупави нещица. А аз написах подробно всички симптоми, защото предлопожих, че някой може да попита дали нещо друго освен петънцата ме карат да се съмнявам. Само те ме озадачиха, и онази миризма на мърша от прясното месо...та така. Знам, че може да е по-тежко ПМС, не се заблуждавам изобщо, мила. Благодаря много!
« Последна редакция: октомври 11, 2009, 10:21:51 от beb4eto_na_me4o » Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: октомври 11, 2009, 10:22:43 »

Бебечето аз не го казах, за да те засегна, а като жена която е чакала втората чертичка, знам че ти съзнателно не се пренавиваш, но повярвай че  няма начин да се избегне това с пренавиването подсъзнателно се надяваш и това кара тялото да реагира както ти би желала  good
Стискам палци за втора чертичка, ааа и щях да ти казвам -вземи си др вид тест, на много мами с престо е бил smile отрицателен теста а с Шуър чека примерно положителен - така че....
Аз освен редовните гърдите не си спомням да съм имала др симтом - те ме болят и преди да ми дойде така че.., ааа и няколко дни преди да направя теста - заспивах в колата - цял ден обикаляхме с кумовете тук и се измарях ама го отдаввах на яката жега - щото тогава не очаквах - отложих бебеправенете, но когато знам че може да е станало - и най-малкото нещо беше под въпрос  PREGQ
Това имах впредвид  smile
« Последна редакция: октомври 11, 2009, 10:25:05 от Вероника » Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: октомври 11, 2009, 10:24:53 »

аз пък стискам палции да си права този месец вземи си още един два теста и пробвай ..ще са две чертички  girl_wink
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: октомври 11, 2009, 10:26:40 »

Сладурка мила!!! Не си ме засегнала изобщо! Права си...пък ще изчакам до другата седмица и ако не дойде лелката....ще направя Шуйр чека. Тъкмо се сетих - на една колежка в унито синчето й е факт след 3 отрицателни теста - два шуърчека, 10 дни Дуфастон за предизвикване на цикъла и накрая..на 20 и някой си ден от закъснението се е показала бледа втора черта.... blum
Тъй чеее......дай Боже повече  PREGQ  smile
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: октомври 11, 2009, 10:28:36 »

Сладурка мила!!! Не си ме засегнала изобщо! Права си...пък ще изчакам до другата седмица и ако не дойде лелката....ще направя Шуйр чека. Тъкмо се сетих - на една колежка в унито синчето й е факт след 3 отрицателни теста - два шуърчека, 10 дни Дуфастон за предизвикване на цикъла и накрая..на 20 и някой си ден от закъснението се е показала бледа втора черта.... blum
Тъй чеее......дай Боже повече  PREGQ  smile
Именно - има много такива случаи, аз за това казах че ако ти е била късна овулацията - може да не покаже а и стойностите на ЧХГ са различни при всяка бременност - Айде Даноо  smile, че тъмо се зарадвах че темата за април май и юни се раздвижи  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: