Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 10:32:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 12 част  (Прочетена 174866 пъти)

liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: октомври 07, 2009, 17:30:09 »

радвам се че ме разбирате и не ми се сърдите във вторник следобед съм на лекар дано вече всичко се реши че толкова много ме е страх..
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: октомври 07, 2009, 17:32:06 »

Ей Ангелче Гостенка и Рени са ти отговорили доста добре аз няма какво да добавя.Наистина си уцелила един от най-добрите лекари в КИРМ, браво за което ще чакам да кажеш какво ти е мнението за него, защото може и на нас да ни се наложи да избираме лекар там.

Лива стискам палци и аз.

Хайде късмет на всички ви.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: октомври 07, 2009, 17:32:30 »

Лива, напълно те разбирам, знам как се чувстваш и какво преживяваш в момента. Стискам ти палци във вторник да чуеш най-прекрасната новина. Стиснати палци от мен и много късмет. И повече спокойствие, то ти е най-необходимо в момента.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: октомври 07, 2009, 17:36:41 »

ще се постарая само от време на време като се присетя и ми се пулнят очите хем искам да отида колкото може по бързо хем ме е страх..вече само на ехографското изследване вярвам и гледам да ми е заето мозъчето с нещицата от денят
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: октомври 07, 2009, 17:44:36 »

maria_hs, добре дошла  welcome-2
Ей, с теб обаче явно се гоним. На една дата правихме сватба и сега горе-долу в един месец сме решили да започнем с опитите. И ние бебеправим от вече 4 месеца, като реални 3 са с опити и един месец изтърван...Ще чакам скоро да се похвалиш с добра новина, че да дойде и моя ред след теб smilesmilesmile

Леле, gostenka, как си обяснила всичко само...Супер...Чак и аз разбрах (а това е доста трудно на този етап) smile

liva, стискам палци всичко да е наред и само положителни новини  give_rose
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: октомври 07, 2009, 17:48:51 »

благодаря !!!!! надявам се този месец да напусна клубът на правещите и да се насоча към чакащите ..това е Божа работа за сега поне
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: октомври 07, 2009, 17:53:20 »

Stassi, много се радвам, че се сещаш за мен. Аз не съм много редовна с писането, но чета почти всеки ден. Стискам палци и двете скоро да има с какво да се похвалим.  yahoo
Аз последния месец си засичам базалната температура. Имам един въпрос към вас, гинеколокът ми каза, че след овулация трябва около 1 седмица да ми е повишена температурата, но при мен беше само 4 дни. Днес отново ми падна под 37 градуса. Нормално ли е? А и тестът за овулация не ми показа ясна втора черта. Беше много светло розова.
Тъй като имам много нередовен цикъл ми предписа Дуфастон, който пия в момента. Но не знам дали да го пия и следващия месец. Мисля към края на седмицата пак да мина на профилактичен преглед.
При последния преглед гинекологът видя голям фоликул и каза връщайте се в къщи и действайте. Но на следващия ден ми дойде. Може ли някой да обясни дали е нормално.
Благодаря ви на всички  give_rose и стискам палци скоро да излезем от тази тема.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: октомври 07, 2009, 17:57:39 »

добре дошла и от мен и дано малко да се задържиш тук от сърце ти го пожелавам
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: октомври 08, 2009, 08:34:36 »

Лили стиснaти пaлци и от мен  Good luck Good luck Good luck
Днес ще посетя нaй-сетне моя си док.Стигa съм ходилa по спешност при рaзни дето  diablo beating crazy
Вчерa му кaзaх,че искaм хубaви новини след прегледa и той обещa,че щял дa ги сънувa,че дa ми дaде добри резултaти :girlhide:Лично aз се чувствaм много по-спокойнa и вярвaм,че всичко ще е нaред blushСaмо днес дa мине и знaм,че ще излязa от чернaтa серия от последните вече 10инa месецa с тези кисти :angry:Ще идa и нa ендокринолог и вярвaм,че всичко ще е ок smile
Ще доклaдвaм после кaкво е стaнaло give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: октомври 08, 2009, 09:56:55 »

Клеоо точно така мила, всичко ще е наред, харесва ми колко си позитивна  give_rose
Стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред  smile
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: октомври 08, 2009, 10:23:39 »

При последния преглед гинекологът видя голям фоликул и каза връщайте се в къщи и действайте. Но на следващия ден ми дойде. Може ли някой да обясни дали е нормално.

Имала си задържан фоликул, който ще се спука. Най-вероятно или не си имала ову, защото мъникът не се е спукал, или си имала поне 2 доминантни фоликула, като 1 се е спукал, а другият - не.

Само ще кажа, че при късна О. периодът от овулация до очакваната дата на М. (в този период ембрионът се имплантира в матката) е твърде кратък и е една от причините за несуспешно бебеправене. А и това са едни от основните неща, които един лекар трябва да знае, т.е. при късна О. има кратка ЛФ и времето за имплантиране на ембриона е недостатъчно. А да не говорим за бебеправене при задържан фоликул.

Клео, стискам палци всичко да се нареди!!!
« Последна редакция: октомври 08, 2009, 10:27:02 от gostenka_82 » Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: октомври 08, 2009, 10:42:35 »

gostenka_82 благодаря за инфото.  give_rose
Този месец си засякох овулацията с базалната температура и беше на 15 ден от цикъла. Ще продължа да я засичам и следващите месеци, но както казах, аз съм с много нередовен цикъл. Мисля пак да се консултирам с гинеколог, защото наистина има много неща, които не разбирам.  crazy
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: октомври 08, 2009, 12:04:26 »

Какво за бебеправене при задържан фоликул?Т.е. в овулация си когато ти се спука?А как така е задържан?
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: октомври 08, 2009, 13:14:30 »

Понякога фоликулът не се спуква, например: обикновено се пука един, най-много два, това е естествената овулация; въпреки това, обаче, в началото на цикъла се образуват няколко фоликула, те започват да растат и като достигнат ок. 20мм. се пукат. Нормално един фоликул нараства по-бързо и става доминантен. Другите - не. Когато някой фоликул е станал по-голям, но не се е спукал се нарича задържан или неспукан. По принцип се пука сам. Но може и да не се спука самичък и тогава док се намесва.

Аз на 24-ти ден на МЦ, при дължина 28 дни, имах задържан фоликул с размер 31мм. Това обаче не означава, че ако той се е спукал в следващите дни до М. ще забременя, даже това е невъзможно, защото времето до М. е само няколко дни. ЛФ е много кратка (ЛФ е времето от О. до М.).
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #359 -: октомври 08, 2009, 16:39:38 »

Ето ме и мен след лапарото! Махнали са кистата, док каза,че са запазили яйчниците и тръбите са ми "хубави"  yahoo

Аз ви изчетох какво сте писали тия два дни, в които ме нямаше.
Ангелче,аз каточетох (информирах се) за операцията, срещнах много положителни отзиви за този д-р.
Гостенчето много подробно и ясно е описала оплождането.
Клео, не се тревожи, ще се наредят нещата!
Успех желая на всички ви!
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: