Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 14:44:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 12 част  (Прочетена 174961 пъти)

liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: октомври 02, 2009, 21:13:27 »

Клео, ще ситскам палци всичко да се нареди, мила!!!

Лива, а теб те чакам да се включиш и с една хубава новина!!!
момичета утре ще правя теста макар че мисля че е рано ще е 1 ден закъснение..но ще пробвам да видя какво ще излезне
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: октомври 02, 2009, 21:23:36 »

Clover :Стискам много палци за ІІ  Good luck
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: октомври 03, 2009, 10:06:49 »

Няма да е рано Лили...При един ден закъснение би трябвало теста да отчете, ако има нещо! С нетърпение ще чакам да се похвалиш утре с  PREGQ и после  pqz
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: октомври 03, 2009, 19:08:52 »

liva и аз ти стискам палци......хайде да се похвалиш утре girl_wink
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: октомври 03, 2009, 19:48:18 »

liva82 Успех дано да се похавалиш с PREGQ Стискам палци:)
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: октомври 04, 2009, 00:08:14 »

Ето ме и мен най накрая в тази сладка темичка на бебеправещите...
сватбата мина и сега е ред на бебчето...мислехме да изчакаме няколко месеца докато да започнем да действаме по въпроса ама има ли милото търпение  Girl_hide

след сватбата веднага на по другия ден пробвахме понеже бяхме с кумувете на Рилския манастир и вечерта останахме там в едни бунгалца...и искахме бебчето да е балканско чедо заченато...ама...
не знам дали ще е станало нещо...малко ме съмнява понеже на дали съм била в овулациа...а и преди това бях пила едни лекарства понеже имах гинекологична инфекция и сигурно няма да е станало...сега тия дни трябва да ми дойде...миналия месец ми дойде на 01.09 а по принцип ми идва на 04-ти 05-ти...
може би покрай напрежението от сватбата ми дойде по рано...а сега се молим въобще да не ми идва  smile но да видим...ако не сега следващия месец пак ще пробваме...
за сега самопия фолиева киселина и чакаме двете чертички...от бг си накупих тестове за бременност като отидохме в аптеката и поискахме 10 теста жената се изцъкли  tease

стискайте палцииииии  danceg
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: октомври 04, 2009, 09:33:14 »

BeRa, привет и добре дошла!!! Стискам ти палци от тези тестове само един да употребиш! И ей - да не се задържаш в темата!!! Успех!
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #307 -: октомври 04, 2009, 09:49:19 »

Мишката, Виленце, Клео, Вера, добре дошли в клуба и успех на всички ви/ако прпоускам някого, моля да ме извини/. Лива, очакваме да ни зарадваш тези дни.
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: октомври 04, 2009, 09:52:16 »

Понеже аз не съм все още във вашия клуб,но много исках да се включа само с няколко думи... blush
Да кажа на всички ви,че стискам палци за всяка една от вас(Капризче,liva82,Kleo,BeRa,beb4eto_na_me4o,vilence,StAsSi,ivkam82,fiamaa и всички останали,които пропускам и на които се извинявам)  в най-скоро време да се похвали с  PREGQ !Желая ви го от сърце милички! good yahoo
« Последна редакция: октомври 04, 2009, 09:57:47 от Rosi_Bosi » Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: октомври 04, 2009, 10:01:01 »

Много благодаря, Роси!
Стиснати палци за всички в клуба!
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: октомври 04, 2009, 10:29:49 »

Добре дошли на новите момичета и доно скоро да има положителни новини  good Лилииииии, защо ни държиш в неведение  tease
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: октомври 04, 2009, 11:06:38 »

Rosi_Bosi, благодаря за стиснатите палчета. Определено имаме нужда, така че дори и да те позаболят от стискане - не спирай  tease

welcome-2 mi6kata_85 и колкото и да ти се вижда приятна нашата темичка - не се задържай много тук smile

Добре дошла BeRa и стискам палци чудото да е станало още с първия опит. Но дори и да не е станало - няма да се отчайваш...бебчето ще си избере точния месец, в който да ви изненада. Надявам се, при вас този месец да е бил сватбения и още тези дни да ни се похвалиш! Или ако не тези дни, наййй-много тази година (имате 3 месеца период, в който да стане  yahoo blum).

Лилиии, къде се загуби - казвай бързо резултата, че всички чакаме с нетърпение. На мен палците ми започнаха да посиняват и да се вкочанясват. От вчера не съм ги мърдала, все ги стискам...
« Последна редакция: октомври 04, 2009, 11:10:28 от StAsSi » Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: октомври 04, 2009, 14:57:17 »

smile Да благодаря за  посрещането и аз наистина с интерес следя темичката, но не ми се иска дълго да се задържам тук.. smile Liva чакаме с нетърпение резултата, че вече е време някой да се похвали с  PREGQ
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: октомври 04, 2009, 16:20:47 »

Много ви благодаря за топлото посрещеане  give_rose give_rose give_rose истински ангели сте  give_rose give_rose give_rose

е...този месец  PREGQ няма да са при мен...днес се събудих със страхотни менструални болки а яй4ниците след което съвсееем леко прокървих което пък зна4и 4е по късно днес ще си ми и дойде...
така си и мислех 4е няма да е станало макар 4е тайни4ко се надявахме но нищо може би е и за по добре...ще пробваме пак имаме достатъ4но време...рано е за от4айване...
стискам палци на вси4ки бебеправещи много успех и скоро да имаме пове4е  PREGQ на лице
« Последна редакция: октомври 04, 2009, 16:37:54 от ina_lemon » Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: октомври 04, 2009, 16:35:30 »

Момичета, да не съм видяла и капка отчаяние, че не е станало от първия път. Все пак сте съвсем в началото и има време за всичко...

Да ви кажа една смешка: Днес какъвто е стуууудддд навън и с мъжа ми си лежим в креватчето завити и гледаме филмче. Та, филмът свърши и той вика: А сега какво ще правим, а аз отговарям: Бебче...Горкия 5 минути неможа да спре да се смее. Просто толкова искрен отговор от мен не е очаквал милия, пък и толкова изневиделица му го казах...Та накрая той (целия облян в сълзи от смях) заяви: Ами, нали знаеш, сега е най-добрия период за бебчета...Те хората зимата в големия студ какво друго да правят, освен да се топлят взаимно и да разгорещяват стаята:)smilesmile

Това в кръга на шегата. Мисълта ми беше, че трябва вече да започне сезонът на постоянните похвали за  PREGQ. А коя ли ще бъде първата?
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: