Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 16:48:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 12 част  (Прочетена 175004 пъти)

krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: септември 28, 2009, 20:18:44 »

Здравейте момичета :)След като ми дойде този месец,се отчаях малко защото не знам с кой акъл съм си мислила,че ще стане от първия път!Както и да е NO Сега отново продължаваме с опитите следя си овуто и правихме тридена опити,но както виждам и други момичета споделят,че всяка вечер е невъзможно просто да се правят опити!
Пробвах да си засека кога точно ми е овуто ,но теста излезе негативен angry
Дали да не отида на лекар да ми помогне с тази овулация и да каже кога е най-добре да се правят опити за забременяване!
Аз следя календара ми от форума "Зачатие" по него се водя,но там показва деня в който ти е овуто,а по кое време е най-добре да се правят опитите не пише girl_wink То по тази теория трябва да си вземем отпуска с милото по време на овуто и да се мятаме по цял ден в продължение на 4 дена!
Ама то горкото няма силички вече,а и много се дразни като му казвам,че трябва да правим секс сега защото съм в ову,искало да става спонтанно,но как да му обясня,че това е важно да се следи и да се засичат дните!
Ох дано да напуснем тази тема и да остане ПРАЗНААА Bravo
Активен
Godiva
Любопитен
*
Публикации: 30

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #256 -: септември 29, 2009, 06:59:39 »

krisipisi той и моя се дразни ... снощи ми каза , че прекалено съм го мислела и затова не ставало . Ами прав е  sad
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: септември 29, 2009, 08:00:04 »

krisipisi, и аз да съм на мястото на мъжа ти и аз ще се дразня. никой не обича да прави нещата по задължение та дори и това да е секс. той трябва да е спонтанен и желан от двамата партньори а не по задължение. не правете драми още от първия месец, рано е да мислите за следене на овулация и лекари. наслаждавате се на любовта си и ако след година бебо не се появи тогава се обърнете към специалисти по репродуктивно здраве.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: септември 29, 2009, 08:14:26 »

Крисиписи, от какво си се отчаяла само не можах да разбера?
Аз, ако съм на мъжа ти, няма да правя секс, докато не спреш с тези глупости. Това твоето не е нормално, какви са тия тестове и секс под график, тръшкане и реване при само 1 реален месец на бебеправене.

Отчаяла се тя, че не станало 1-я месец. Това звучи детински, несериозно и непремислено.
Вземи и попрочети малко, в интерент има толкова много информация.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: септември 29, 2009, 09:03:27 »

Не го мисли толкова, просто не сте улучили момената. Въобще не е неоходимо да се затормозяваш със следене на ову и секс по график. Дори да не чакаш цяла година както ти е казала Ечи, но нека поне 6 месеца да минат.... good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: септември 29, 2009, 16:09:36 »

krisipisi, аз не разбирам защо държиш мъжа ти да знае кога ти е овулацията. Това според мен е информация, която е само за теб. Просто правете любов и то не само когато ти е овулацията, а ми по принцип. Карайте лежерно и спокойно, пък ако не стане няколко месеца само тогава можеш да започнеш да задълбаваш и да търсиш причината. Но имай предвид, че всяка допълнителна информация като тестове, дати и спазване на дни е доста натоварваща, ако не за теб, то за съпруга ти при всички положения. Позволи му да се притеснява за по-приятната част от занятието.  good
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: септември 29, 2009, 17:51:05 »

Няма да го правя повече на въпрос!Както казвате нормално е да не стане от първия път има време живота е пред нас!
Благодаря все пак :)Хубавите неща стават бавно Wink
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: септември 29, 2009, 19:26:59 »

момичета стискайте палци тази седмица да ви се похваля всеки ден треперя ще ми дойде ли М или не има оше 3 дена на изчакване и ... blush
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: септември 29, 2009, 21:16:25 »

Стискам и на краката палците даже!!!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: септември 29, 2009, 22:03:26 »

Аз да се разпиша още съм в темичката след един месец пауза,сега възобновихме опитите пък ще се види
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 30, 2009, 08:02:12 »

Лива, силно стиснати палчета, не само на ръцете, но и на краката!!!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 30, 2009, 09:01:32 »

Лили имаш и от мен най-стиснатите палчета. Всеки ден влизам в темичката с надеждата за радостни новини и е време вече някой да повлече крак и да измъкне поне половината от нас в друга темичка. Ние от вчера продължаваме с нови сили да бебеправим, след като лелката си отиде.
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: септември 30, 2009, 09:03:00 »

Лива,, стиснати палци и от мен good
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 30, 2009, 09:36:26 »

момичета стискайте палци тази седмица да ви се похваля всеки ден треперя ще ми дойде ли М или не има оше 3 дена на изчакване и ... blush

Лили, мирише ми на бебенце този месец.... yahoo Дана М те пропусне следващите 9 месеца... Успех!  Wink
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: септември 30, 2009, 12:43:30 »

Ами хайде и аз да взема да се включа тук smile. Ние за сега май ще се оставим по течението.. smile да видим какво ще стане, без много много да го мислим и да следим разни неща... smile Е, надявам се  скоро да имаме положителен резултат girl_wink и да не се задържам много в тая темичка smile Стискам палци на всички, които чакат с нетърпение да видят двете чертички smile
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: