Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 19:00:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 12 част  (Прочетена 175055 пъти)

vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: септември 24, 2009, 22:19:50 »

Дано да ти  е на късмет темичката и скоро да се преместиш в друга!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: септември 25, 2009, 08:05:46 »

Годива, добре дошла и успех, дано бързо ни напуснеш;

Ангелче, значи, прегледът си е съвсем обикновен генекологичен, с коремен или вагинален ехограф.
Допълнително се плащат цито намазка, микробиология, хламидии и пр. - те просто са си извън прегледа.

Цито намазката, грубо, е между 20 и 30лв.
МБ е към 20лв.
Хламидия, уреаплазми и микоплазми - на мен общо ми излезнаха 55лв. - такъв си беше пакетът в геника лаб. Моето изследване беше PCR тест, а не кръвен (за хламидията говоря).

Ти виж на страницата на клиниката, имат ценоразпис, кое колко струва; прегледът, ако ти е първи, е между 40 и 60лв; ако е вторичен - поне с 10-20 лв. по-евтин.

Горе-долу така вървят цените.

Хормоните са ти наред, гледат се референтните ст-ти за фолекулярната фаза (Ф.).
« Последна редакция: септември 25, 2009, 08:07:42 от gostenka_82 » Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: септември 25, 2009, 08:25:32 »

Мерсиии!!!
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: септември 25, 2009, 09:55:59 »

Моля, пак заповядай  give_rose
Но при условие, че скоро се преместиш в другите темички  Wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: септември 25, 2009, 10:51:22 »

Здравейте момичета. Аз отново имам въпрос, на който някоя от вас със сигурност ще може да ми отговори. При оплодена яйцеклетка, която обаче не се е имплантирала, как протича следващата менструация и може ли да се разбере по някакъв начин, че е станало точно това.
Аз все си обещавам да не си пълня главата с глупости, но като някой ми подхвърли нещо и се започват едни чуденки. Ще съм ви благодарна ако можете да ми отговорите.
Успех на всички бебеправещи и  welcome-2 на Годива, но въобще да не си и мисли да се задържа в тази темичка
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: септември 25, 2009, 11:07:13 »

Ако се оплоди яйцеклетката и изобщо не се имплантира-няма и да разбереш.Има вариант да се имплантира,да има бременност,но да има проблем и да бъде изхвърлена от организма.В тези случаи може да ти закъснее и все пак да ти дойде-в този случай обаче е по-добре че е станало така,защото щом организма е решил да я изхвърли значи е имало проблем-генетичен и е по-доре да не бъде запазена бременността.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: септември 25, 2009, 12:47:06 »

Пускам един линк към една темичка, която ви препоръчвам да прочетете.

Обърнете внимание на мнението на Marie на стр. 5, така ще разберете защо ви казвам да търсите съответен доктор при проблем. Само да поясня, че в повечето случаи нещата са преживяни от момичетата и не са измислици.
« Последна редакция: септември 25, 2009, 12:49:22 от gostenka_82 » Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: септември 25, 2009, 14:57:14 »

Здравейте момичета. Аз отново имам въпрос, на който някоя от вас със сигурност ще може да ми отговори. При оплодена яйцеклетка, която обаче не се е имплантирала, как протича следващата менструация и може ли да се разбере по някакъв начин, че е станало точно това.
Аз все си обещавам да не си пълня главата с глупости, но като някой ми подхвърли нещо и се започват едни чуденки. Ще съм ви благодарна ако можете да ми отговорите.
Успех на всички бебеправещи и  welcome-2 на Годива, но въобще да не си и мисли да се задържа в тази темичка
при мен така се бе получило и на 9 ден от закъснението ми дойде нормален цикъл с нормално кръвотечение..разбрах че може би съм бременна защото никога не ми закъснява цикъла никога и ми е много редовен 28 дена е.Направих си всички изследвания както знаете те потвърдиха оплождане но не и имплантация..така че успех на всички и на мен вклщчително chee koko6ka
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: септември 25, 2009, 16:44:24 »

Аз ви стискам палци, знам че скоро ще чуя хубави новини yahoo
Активен
Godiva
Любопитен
*
Публикации: 30

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #234 -: септември 25, 2009, 20:22:41 »

Момичета благодаря ви за топлото посрещане и аз ви стискам палци бързо да излезете от темичата  good
За този месец незнам дали сме улучили .. на мен ми закъсня с една седмица и после имах боцкане в десния яйчник ... по предните месеци това боцкане се оказа фоликул 15 мм , но сега го усетих точно като ми свърши и най - гадното излязоха ми едни пъпки по лицето болезнени и незнам дали не е хормонален прблем  crazy .
Вече незнам какво да си мисля  girl_impossible
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: септември 25, 2009, 22:35:22 »

при мен така се бе получило и на 9 ден от закъснението ми дойде нормален цикъл с нормално кръвотечение..разбрах че може би съм бременна защото никога не ми закъснява цикъла никога и ми е много редовен 28 дена е.Направих си всички изследвания както знаете те потвърдиха оплождане но не и имплантация..така че успех на всички и на мен вклщчително chee koko6ka

Лили, ама нали теста регистрира хормона, който се отделя едва след имплантация...Просто става въпрос за много ранно и спонтанно прекъсване на бременноста... Дали наистина тестовете засичат само оплождането mda
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: септември 26, 2009, 07:35:35 »

Ванеса, мила, ами ако тестовете отчитат само имплантацията, как тогтава хващат извънматочната??? Като в този случай реално няма имплантация?

Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: септември 26, 2009, 08:17:24 »

gostenka_82,при извънматочна бременност има имплантация,но тя просто не е където трябва в матката,а в тръбите.Имплантираната яйцеклетка не може просто така да се разхожда из органите на жената-или се имплантира някъде или загива,дори и уплодена.Тестовете наистина засичат хормон,който започва да се отделя след имплантация.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: септември 26, 2009, 09:44:00 »

Момичета, лелката и този месец не ме пропусна.Много съм депресирана cray .През октомври стават 2 години безуспешни опити и причина така и не се откри cray
Док предложи да правим инсе, но милото не е съгласен, иска да си стане естествено, аз също го искам, но уви. И сега незнам, да настоявам ли за инсе или да продължаваме ей така ... То ясно, че трябва ние да си вземем решението, но толкова съм объркана, в момента цялата съм кълбо от мъка и гняв.

Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: септември 26, 2009, 11:58:00 »

Мила две години е много време... girl_impossible Дано да ви изненада бебчето скоро...
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: