Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 14:29:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 512624 пъти)

lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #1005 -: август 06, 2007, 14:16:02 »

Момичета искам да Ви кажа, че прическата зависи много от това какво искате, как си се представяте и колко е добър фризьора да ви я направи. Аз съм много доволна от моята фризьоркта, защотото тя импровизира, работи професионално и ме накара да се почуствам наистина красива и различна ..Направете си обстойно проучване дали вашият фризьор е способен да направи това което желаете...

* DSC_0907.jpg (79.42 KB, 685x1023 - видяно 370 пъти.)
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #1006 -: август 08, 2007, 14:49:37 »

здравей, Мери, добре дошла!  good

Вчера бях на пробна, жената мега печена, разбра ме какво искам,предложи две три неща, върза ми косата, показа ми долу горе как ще стои, реши че няма смисъл сега да ме изсушава и навива разбрахме се за час другата събота и готово, сигурна съм че ще стане красиво и нямам никакви притеснения поне за това  Wink
Активен
viktoria_83
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #1007 -: август 08, 2007, 15:00:37 »

Искам да съм спеперуда в косата на сватбата...но не мога да си намеря подходяща, ...все са едни грозни и шарени помогнете ми!!!

Пишете само на кирилица!
« Последна редакция: август 08, 2007, 15:10:16 от maria_lakova » Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #1008 -: август 08, 2007, 15:17:35 »

Вчера бях на пробна, жената мега печена, разбра ме какво искам,предложи две три неща, върза ми косата, показа ми долу горе как ще стои, реши че няма смисъл сега да ме изсушава и навива разбрахме се за час другата събота и готово, сигурна съм че ще стане красиво и нямам никакви притеснения поне за това  Wink

браво !!!! smile виждаш ли всичко ще се нареди smile
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #1009 -: август 08, 2007, 15:18:53 »

браво !!!! smile виждаш ли всичко ще се нареди smile

Поне нещо успокоително в цялата работа Wink
Активен
valatini
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #1010 -: август 12, 2007, 21:03:08 »

Здравейте,предстои ми да се омъжвам след две седмици бихте ли ми казали салони за красота,на които сте им ползвали услугите за грим и прическа!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #1011 -: август 12, 2007, 21:11:30 »

Здравейте,предстои ми да се омъжвам след две седмици бихте ли ми казали салони за красота,на които сте им ползвали услугите за грим и прическа!

Здравей, valatini, и добре дошла при нас!!! Ако се поровиш в тази темичка ще видиш много предложения както за салони, така и з апрически за този приказен ден!!! girl_in_love
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #1012 -: август 13, 2007, 16:19:48 »

ето това е моята прическа която съм избрала.дано се получи и да стожи хубаво
http://trina.ru/1_portpholio_ris/p0050.htm
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #1013 -: август 13, 2007, 16:23:43 »

Гери много е хубава!И на теб много ще ти отива!Дано се получи! give_rose
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #1014 -: август 13, 2007, 17:00:59 »

днес се уточних ме и с фризьорката - мисля че ще се получи добре макар и с кок Girl_sing
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #1015 -: август 13, 2007, 17:13:04 »

PETKOVA мила ще се получи естествено- на снимката кока ти изглеждаше супер. Ще видиш че на самия ден ще се харесаш още повече  blum
Активен
мимето
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #1016 -: август 13, 2007, 19:06:24 »

Здравейте искам да споделя моя избор за сватбената ми прическа. още първия път като видях снимката много ми хареса и се надявам да ми стои добре.

на повечето от форума тази прическа ни е любима !! моята прическа я направихме по тази снимка ! е малко я променихме но резултата много ми хареса !!! smile  girl_in_love

миличка и оргиналът на моята прическа беше именно този , но и аз като Ели малко поизмених и се получи доста сполучливо
Успех и на теб smile
Прическата ти стои супер! Направо страхотно!
Активен
мимето
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #1017 -: август 13, 2007, 19:13:20 »

Здравейте искам да споделя моя избор за сватбената ми прическа. още първия път като видях снимката много ми хареса и се надявам да ми стои добре.

на повечето от форума тази прическа ни е любима !! моята прическа я направихме по тази снимка ! е малко я променихме но резултата много ми хареса !!! smile  girl_in_love
Наистина се радвам да видя как стои тази прическа на други булки, а не на модела от снимката. Много сте сладки и се надявам и аз да изглеждам добре с тази прическа въпреки че моята коса е черна.
« Последна редакция: август 13, 2007, 20:35:36 от maria_lakova » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1018 -: август 13, 2007, 20:55:34 »

оо много нежна и стилна харесва ми и ако бях привърженик на вдигнатите коси щях да се спра на нещо подобно Bravo другите много ме харесват с вдигната коса но аз нещо  nea и за това ще съм си с пусната и това е
Активен
lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #1019 -: август 14, 2007, 10:11:04 »

viktoria_83 скъпа аз имах пеперуди като акцент и в прическата и в украсата в ресторанта и в тортата, и където се сетиш ...досто пообиколих и накупих сумати пеперуди, които сватбената агентка приложи в аранжировката ...има най различни пеперуди в магазините за сувенири, цветарските магазини, магазините за бижута ..Пообиколи и разгледай избор има
Активен
Страници: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: