Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 21:18:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 513364 пъти)

shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #915 -: юли 08, 2007, 19:43:03 »

И на мен така ми каза, че просто от влагата и от горещината ще ми кльопне косата и от небережните къдрици няма да остане много, а ефекта на пуснатите коси според ме е точно в това, а и наистина мисля, че на тези жеги ще ни е по-удобно и комфортно с  прибрана.
Ох, миличчки аз сега много се разстроих - бяха задала въпрос в един форум за тази фризьорка - Милена, която ми прави пробната прическа, едно момиче ми каза, че на нея и искала 100 лева за прическата в деня на сватбата и, че щели да и трябват около 4 часа - на мен не ми каза цена, защото аз съм много "умна" и не я попитах, понеже ми взе 20 за пробна и е очаквах да ми каже повече от 50, и на мен ми каза, че щели  ми трябват около 3 часа, защото само около час щяла съм да стоя под касаката.Много ме улесняваше с това, че ще дойд в къщи, нонякак си 3 часа, и 100 лева ми се струват прекалено за моята "дъъълга и гъста коса" Oh my ... Сега съм много разстроена и се чудя какво да правя, смятам да и звънна утре да питам за цената и може би да се откажа...оффф
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #916 -: юли 09, 2007, 10:34:09 »

ехе, 100 си е доста, но все пак трябва да намериш начин и удобен случай да попиташ!!!!!! и ако е вярно все още може да си намериш друга, не се отчайвай!!!!!!! good
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #917 -: юли 09, 2007, 11:19:24 »

Аз вече попитах гримьорката, която работи с нея, и тя ми потвърди sad Сега се чудя какво да направя, наистиа имам време, но това означава още една пробна прическа, и в деня ходене до салон и обратно, понеже е рядкост вече да идват у вас.  cray ох

А Фани, колкото до прическата, която ми направи - небрежно прибрана, с висящи кичури, леко на една страна, с разбъркани къдрици и прав бритон, на една страна през челото, добре се получи, но не мисля, че е нещо необикновено за 100 лева crazy
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #918 -: юли 09, 2007, 12:17:55 »

да, и аз така мисля, но ако ти се получи разлика от 30-40 да не кажа и 50 лв, не би ли предпочела да се разкарваш до салона? от колко часа е сватбата?
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #919 -: юли 09, 2007, 15:27:14 »

E,разбира се, че ще предпочета да се разходя :)Днес ходих в един салон, прическата е 55 лева, за пробна незнам колко ще ми вземат, но от там ще се откажа, защото е доста далече и отиване и връщане с такси, ще стане...След малко ще ходя в един салон до майка ми, жената е много добра, правила ми е прическа преди около 5 години и бях доволна, и при една, която ми препоръча моя приятелка и ще видим, дано да излезе нещо smile
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #920 -: юли 09, 2007, 15:31:48 »

На мен също ми се струват много 100 лв. за прическа, особено ако не е много сложна.  crazy
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #921 -: юли 09, 2007, 18:28:38 »

Сладурче и на мен ми се вижда доста 100лв, дори и да си включва таксито в тяхпак е много....Аз мисля че на доста места биха се съгласили да дойдат до вас за прическата. Пък и можеш да предложиш(ако имаш възможност разбира се) някой да отиде и да докара и върне фризьорката....
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #922 -: юли 10, 2007, 00:23:14 »

spirit1 , и на мен 100 лв. само за прическа ми се струват много. На мен ми взеха 75 лв за пробна прическа и грим и за прическа и грим в самия ден. Освен това на пробната прическа опитахме няколко варианта /е в доста груб вид де/ докато се спрем на моя и тогава ми направи пробата. Много беше мила жената, а и за самия ден ми беше взела няколко тестерчета - червило, ако аз не съм успяла да намеря цвета, който пробвахме. Тя също каза, че може да дойде до вкъщи за прическата и грима, но накрая решихме, че е по-добре у тях, защото се наложи да поседя под каската около 45 - 50 минути, за да ми се накъдри косата /със сешоар е по-трудно, а и по-нетрайно и изисква повече време/.
И още нещо - моята прическа беше с частично вдигната-частично пусната и накъдрена коса /луда съм на тема пуснати коси/ и да ви кажа честно ми беше много леко и удобно - определено не ми беше горещо. А прическата си издържа до края /на моята коса за пръв път и се случва такова нещо/ въпреки лудите танци и многото подскачане и дивеене/е поотпусна се малко, но повярвайте за моята коса това наистина беше малко Wink /, така че не е невъзможно... А ето я и прическата:

* Pri4eska.jpg (86.5 KB, 551x758 - видяно 370 пъти.)
« Последна редакция: юли 10, 2007, 00:24:59 от seny » Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #923 -: юли 10, 2007, 09:30:57 »

Прическата ти е много сладка мила seny, и аз исках някакъв такъв тип, но като се видях как изглеждам angry И аз ще стоя под каска около час за да се накъдри косата добре, но щяла да си носи някаква подвижна каска, но надявам се днес да открия друга, защото тая с тези 100 лева направо ме изуми Oh my ...
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #924 -: юли 10, 2007, 16:39:47 »

милинки моята прическа излезе 60лв,надявам се ,че ви хареса

* svatba 16 06 2007 341.JPG (80.96 KB, 570x852 - видяно 376 пъти.)
Активен
Natalia Borisova

Моят сватбен албум

« Отговор #925 -: юли 10, 2007, 16:48:52 »

На мен лично много ми хареса твоята прическа estrella , естествена и с булото просто си чудесна.  good  Bravo
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #926 -: юли 10, 2007, 16:56:16 »

estrella, мила, твоята прическа е просто невероятна и определено това е била ТВОЯТА прическа, мисля, е и в друга темичка бях писала, че си като истинско ангелче- купидонче, изключително много ти отива, аз също исках точно такова нещо, но косата ми е доста по-къса и ефекта е съвсем различен.Колкото до моя проблем - сега съм пред още по-сложна дилема.Днес ходих при две фризьорки, които пак ще дойдат в къщи - едната ми каза 30 лева, а другата 60 лв.Тази, която ми каза 60, съм я пробвала преди години - добра е, а и има много клиенти,тя каза, че небрежните къдрици щяла дми ги прави с някаква специална преса- предполагам, че ще е нещо като маша, и тяимала грижата косата ми да не мръдне цял ден.А дугата ми я препоръча една приятелка и пака каза, че е добра, но аз лично не съм си правила нищо при нея - тя каза, че предната ечер ще трябва да спя с ролките.Сега какво да правя куклички??? Вече направо съм...crazy
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #927 -: юли 10, 2007, 17:07:24 »

мила и аз за дължина ползвах 2 реда допълнителна коса
според мен не трябва да ползваш фризьорката,която ти е казала да спиш с ролките,нито една добра фризьорка няма да иска това от теб,вземи другата нищо,че е по-скъпа
Активен
Natalia Borisova

Моят сватбен албум

« Отговор #928 -: юли 10, 2007, 17:13:32 »

И аз съм на същото мнение. Плюс това ти сама каза че си ползвала услугите и. Не знам, но ако бях на твое място щях така да постъпя.  good
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #929 -: юли 10, 2007, 17:34:32 »

И аз клонях към нея, благодаря за помощта милинки give_rose
И аз исках да си слагам за дължина два-три реда, но после взех да се отказвам, после изостанах с времето вече, и днес тази със 60те лева пак ме нави, и ми вика, че с три ред щяло да стане перфектно, но ми каза,че били по 200 лева на ред Oh my ... което направо ме шокира - те в Дима ми бяха казали 250 евро, и аз пак се отказах, защото ги искам само за деня и смятам, че не си струва много.
« Последна редакция: юли 10, 2007, 17:43:23 от spirit1 » Активен
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: