Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:47:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченския букет -част 5  (Прочетена 193478 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 18, 2010, 11:15:20 »

eva_87, аз също обожавам божурите.  LOVING
Доколкото знам, божури има целогодишно - има ранни, късни.
През май месец задължително трябва да има. Wink  Flower
« Последна редакция: февруари 18, 2010, 11:25:03 от lunno momiche » Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 18, 2010, 12:04:35 »

eva_87 , ако не се лъжа точно пролетта им е времето на божурите, така че май месец би трябвали да ги има  good
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 18, 2010, 14:01:27 »

Супер,много ме зарадвахте!А дали ги има по цветарските магазини или трябва да си дам заявка от по-рано crazy.В моят град има само малки цветарски магазинчета и мислех да ида няколко дни по-рано,да разгледам и да обсъдим с някое от момичетата,които работят в тези магазинчета,какво ще ми предложат.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 18, 2010, 14:19:26 »

Ева, и аз съм през май и много, ама много искам божури Girl_hide Мисля че тогава им е времето, съдейки по специализираните сайтове, в които съм чела.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 18, 2010, 14:21:51 »

eva_87 ,според мен повече от няколко дни по-рано трябва да говориш с цветарката. Понякога е нужно повечеко време ако ще се поръчват някакви цветя. По добре да ти е спокойно, а не да се разочароваш в последния момент  Wink
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #170 -: февруари 18, 2010, 15:20:23 »

eva_87, и аз мисля, че доста по-рано трябва да говориш с избраната от теб цветарка, защото специално божури досега не съм виждала да се продават свободно по цветарските магазини и сигурно трябва да се поръчат!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 18, 2010, 15:30:35 »

Божурите май не се тачат много от цветарските магазини, може би защото са сравнително нетрайни. Поне такива са моите спомени, едно време баба ми гледаше божури в градината, а и като учителка много често са ѝ подарявали за 24-ти май. Ако правилно си спомням, не оцеляваха дълго, така че това може би също е добре да се обсъди с цветарката.
Иначе и аз страшно ги харесвам като цветя, създават ми страхотно настроение, може би защото ги свързвам точно с май месец (любимият ми  pardon).

А другият букет с теменужките е страхотно нежен, наистина са точно като пеперуди, накацали върху розите!
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 18, 2010, 15:38:10 »

Ще потърся букети с божури,да видя с какви други цветя ще се съчетаят добре.Като ги знам цветарките в нашият град,почва да ми се върти интересна идея в главата blushама сигурна ще ми се смеете.Да си купя каквито цветя ми трябват и сама да си направя букета :goody:А иначе във нашият град масово булките са с изкуствени букети nea,поне тези които съм виждала.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 18, 2010, 15:48:14 »

Eva_87, адмирирам идеята ти!  Bravo
Според мен божурите в комбинация с рози и орхидей е много красива.  good
« Последна редакция: февруари 18, 2010, 15:53:02 от lunno momiche » Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 18, 2010, 15:57:51 »

Божурите май не се тачат много от цветарските магазини, може би защото са сравнително нетрайни.

Така е. Аз също се бях вдъхновила за декорация с божури, но ми казаха, че са нетрайни, а и скъпи.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 18, 2010, 16:02:43 »

почва да ми се върти интересна идея в главата blushама сигурна ще ми се смеете.Да си купя каквито цветя ми трябват и сама да си направя букета goody
Напротив, ще те поздравя даже за идеятат ти  good Ти най-добре знаеш как искаш да изглежда букета ти, и ако можеш да го направиш, това ще е супер. Само имай в предвид, че времето в последните 2 дни не стига за почти нищо, и трябва да си предвидиш достатъчно, за да си спокойна
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 18, 2010, 16:31:26 »

eva_87, това с изкуствените цветя ми звучи ужасно nea

Според едно суеверие булката не бива да си прави сама букета, но ако не вярваш в такива неща, нищо не ти пречи. good
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 18, 2010, 16:40:13 »

Oh my ... Ама как с изкуствени цветя - букета на булката ли или този, който ще хвърля е с тях?

Защото аз веднъж само съм хващала букет на сватба и той беше малък такъв от изкуствени цветя - тогава си обещах, че един ден като ми дойде реда да хвърлям букет, ще си хвърлям моя  Yes
Агентката ми показа същите, като този, който аз хванах в различни цветове за хвърляне, и тогава разбрах, че явно "се харчат", щом са заредили при тях и ги предлага. Но за моят букет въобще не е и предлагала да е изкуствен.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #178 -: февруари 18, 2010, 16:54:19 »

lionelsa, bubka, и аз като вас съм привърженичка на букетите от естествени цветя  smile Те просто... са си истински  blush  Но си спомням, че преди време ми попаднаха снимки на направени изцяло от коприна. И се учудих на какви чудеса са способни хората  Wink
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 18, 2010, 17:00:23 »

И аз съм за букети с естествени цветя.  good
На мен пък ми направи впечатление, че изкуствените букетчета за хвърляне са на цена около 15-30 лв. и според мен за толкова парички спокойно може да се направи букетче за хвърляне от естествени цветя.  pardon
Но и аз смятам да си хвърля моя букет - така мисля, че много повече ще зарадвам момичето, което го хване.  LOVING  bigthanx
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: