Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 14:27:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 4 част  (Прочетена 179141 пъти)

lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: септември 15, 2009, 12:17:29 »

Благодаря ви сладурани за комплиментите  blush!

Sianchys да фризьорката ми и нейния приятел са ни близки приятели и бяха гости на сватбата ни.
Успех с боядисването!
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**
Публикации: 67

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: септември 15, 2009, 15:36:43 »

Ето ги моите къдрици мисля че се получиха супер
http://media.snimka.bg/4295/014844837.jpg
http://media.snimka.bg/4295/014844702.jpg
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: септември 16, 2009, 11:17:52 »

Пепита,голяма си чаровница! give_rose
Лейди,мерси,вече съм кестенява.Решихме с фризьорката,че така най-добре ще изпъква и воала и грима и роклята. Yes
Активен
kami_slad
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: септември 18, 2009, 10:09:01 »

Lady супер си!
И аз бях така smile Фризьорката ми е приятелка и постоянно се грижеше косата и грима да са ми добре!Това наистина и голям коз smile
Успех на бъдещите булки!
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #49 -: септември 30, 2009, 13:30:54 »

Здравейте, може ли да ви дам един съвет свързан с прическата.Когато я замисляте, консултираите се с вашия фризьор, освен че трябва да сте красива, трябва да е и функционална.Например аок има воал, изборът ви се стеснява, защото трябва да има място на което да се закачи воала например.Друг печален факт, за които никои никога не се сеща е че ако имате църковен брак, короните в църквата биха могли да повредят или направо развалят вашата прическа.Това е нещо което аз виждам редовно по време на работа.Последния път една ваша съфорумка беше така разочарована, че и застина усмивката за доста дълго време и се отказа от фотосесията.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: септември 30, 2009, 15:27:15 »

Прическата си я избира булката според мен и ако има някакви чудения тогава се консултира с фризьора, аз занесох було, тиара и снимки и фризьора направи това което искам, господ здраве да му дава, справи се ок.
По въпроса с короните в църквата, прическата не мръдна, явно ПОПА МНОГО Е ВНИМАВАЛ sarcastic ROFL
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: септември 30, 2009, 15:35:58 »

Здравейте, може ли да ви дам един съвет свързан с прическата.Когато я замисляте, консултираите се с вашия фризьор, освен че трябва да сте красива, трябва да е и функционална.Например аок има воал, изборът ви се стеснява, защото трябва да има място на което да се закачи воала например.Друг печален факт, за които никои никога не се сеща е че ако имате църковен брак, короните в църквата биха могли да повредят или направо развалят вашата прическа.Това е нещо което аз виждам редовно по време на работа.Последния път една ваша съфорумка беше така разочарована, че и застина усмивката за доста дълго време и се отказа от фотосесията.

наслаждавам се с голям интерес на всичките ти ... съвети  funnytooth то при това положение не е виновна прическата, не е виновен и попа - мен ако питаш е виновен фризьора, който не си е свършил добре работата и за това се е развалила прическата, но... както кажеш
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 01, 2009, 08:23:02 »

Така е, наистина зависи и от фризьора - моята може да я видите в албума, не мръдна нито след короните, нито след махането на воала - в ресторанта бях с орхидея в косата, беше перфектна през цялото време.  pullpigtails
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 01, 2009, 13:15:37 »

резервирах си час за фризурата ми по телефона /отдавна ходя при тази фризьорка/, а отидох да и покажа какво искам 2 дни преди сватбата. не сме правили пробна. просто в деня на сватбата отидох, седнах на стола и 1,5 часа по-късно видях точно това, което съм искала.
прическата ми не мръдна цяла вечер, даже с малко усилия я развалих след празненството.
просто добрият фризьор си е добър фризьор  yahoo
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 05, 2009, 11:05:42 »

Аз бях малко разочарована от сватбената си прическа  cray . Отзад беше добре, много интересна (със и без воала) , не мръдна цял ден и вечер . Беше нещо като кок (ама не точно) , та въпросният "кок" не беше на подходящото място , и на мен ми се струваше че не ми стои добре  pardon
Ще покажа снимка скоро  Wink
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 06, 2009, 00:28:41 »

Аз съм изключително доволна от моя фризьор - той определено знае какво да направи и как да го направи  smile Прическата ми не мръдна целия ден , след короната на попа , след танците и скоковете цяла вечер та дори и 2 дена след това ( сърце не ми даде да я разваля същата вечер  Wink )

* DSC06010.JPG (52.99 KB, 500x375 - видяно 428 пъти.)
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 06, 2009, 00:29:19 »

а това е отпред  smile

* DSC06008.JPG (32.37 KB, 450x338 - видяно 407 пъти.)
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 06, 2009, 08:31:25 »

Успях да поизрежа една на която се вижда долу-горе отзад  smile

* DSCN1246.JPG (52.38 KB, 96x160 - видяно 4118 пъти.)
Активен
Eli_ooo
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #58 -: октомври 06, 2009, 08:47:49 »

Момичета прическите ви са супер  girl_wink
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 06, 2009, 09:26:05 »

Момичета прическите ви са супер  girl_wink
good judges
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: