Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:28:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко,което ни интересува за бебето и детето - 2 част  (Прочетена 158689 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 10, 2010, 14:08:26 »

:)оОт всичко прочетено разбирам,че трябва да пробвам от всички и което ми хареса най-много него да си ползвам.Благодаря на всички за мнеията.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 10, 2010, 14:16:24 »

Кали, Либеро има на Ремедума в нашия квартал. Ние сме на тях от един месец и не са лоши, не ми се е случвало да пропуснат. Преди тях първите 3 месеца бяхме на белият памперс, но често ми се  случваше да е мокър отстрани. Много добри отзиви чувам и за Пуфис но не ги виждам в квартала, а това е важно за мен, ако ги видиш някъде кажи, моля те.
Права си за Хъджис, по време на първите ни деца ползвах основно такива, но сега не съм ги и пробвала даже.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 10, 2010, 14:30:00 »

Вержи,пуфис в нашия квартал има на плиска в бебелан.Скоро ходих да купувам на една приятелка и имаше.Там също и казаха,че били добри.Там между другото има всякакви памперси,но не знам как са им цените.Ние вчера гледахме цените във вис виталис и са добри.
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #138 -: януари 10, 2010, 16:22:36 »

Мерси, KlaraFina!  give_rose
Моят интерес идва главно от това как да си спестя кофата за събиране на мръсни памперси, защото нямам къде да я сложа.
И аз чувам, че са скъпи тези био гащи, но при нас абсолютно всичко е скъпо, така че гледам да съм максимално осведомена преди да започна да купувам ....
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 10, 2010, 17:09:25 »

Моят интерес идва главно от това как да си спестя кофата за събиране на мръсни памперси, защото нямам къде да я сложа.
Аз бях решила да взимам кофа за мръсните памперси, но от няколко човека чук и от ревюта, изписани по интернет също, че мирише пак от тази кофа, така че ще си ги хвърлям в нормалния боклук.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 15, 2010, 16:52:04 »

Да ви питам за коликите, че една приятелка ме помоли... взела е капки Колийф, прави масажче на коремчето...дали има и друго което може да направи за да облекчи положението  crazy Бебчо е на малко повече от две седмици и е само на кърма  Wink
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 15, 2010, 17:46:47 »

Да ви питам за коликите, че една приятелка ме помоли... взела е капки Колийф, прави масажче на коремчето...дали има и друго което може да направи за да облекчи положението  crazy Бебчо е на малко повече от две седмици и е само на кърма  Wink

Да пуска сешоар, от шума му се оспокояват бебета и има страхотен ефект
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 15, 2010, 17:49:00 »

Да пуска сешоар, от шума му се оспокояват бебета и има страхотен ефект

Да го пуска в стаята да си бръмчи?!  crazy Или примерно срещу коремчето, че нали и от топлината се успокояват?  crazy
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 15, 2010, 17:50:24 »

Ами както подейства, ние го пускахме в стаята, но може и на разстояние от коремчето, да го позатопли
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 15, 2010, 17:57:35 »

Като стана дума са сешоари, за да не изгорят вашите pardon ( а и аз се притеснявам да го оставям пуснат, когато ме няма в стаята)  може да се ползват тези шумове:

http://babysleepnoise.com/index.html

а може и да се пробва кой от всички действа най- добре на бебчетата:)
Активен
pikpik
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #145 -: януари 15, 2010, 19:33:49 »

Момичета искам да ви питам нещо!
Мойто дете от няколко дена се прави че повръща.Незнам дали само се преструва или наистина му се повръща.Както си седи и изведнъж започва да се напъва. angry Като го дигна ми се смее,но понякой път от това напъване наистина повръща малко.На някой да му се е случвало такова нещо.
Притеснена съм и се чудя дали да го заведа на лекар. sad
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: януари 15, 2010, 19:41:52 »

pikpik на една приятелка така и правеше проблем бебето и то само когато ядеше попарка. На десетина месеца беше гледам че и твоето е на толкова...правеше се че се дави та тя доста се сресираше, но когато педиатъра видя каза че е абсолютен театър  Wink Все пак за собствено успокоение можеш да се консултираш със специалист  good Прави ли ти впечатление да го прави само по време на ядене на определена храна или винаги го прави?  crazy
Активен
pikpik
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #147 -: януари 15, 2010, 20:52:55 »

Ами той не го прави по време на ядене.
Примерно когато го оставя в кошарата за игра,за да мога да си свърша някаква работа и той стои там и след малко почва така да прави докато не го взема.Или пък сме на дивана и си седиме и той понякое време пак почва така да прави.Незнам какво му става.
Активен
galu4ka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #148 -: януари 17, 2010, 01:30:45 »

И аз да изкажа мнение,ако нямате против pleasantry

pikpik и моя син правеше така,но също беше по време на хранене.Иначе започна и той около 10 месеца.Посъветвай се с доки ако ще ти е по-спокойно,но аз си мисля ,че е нещо ,което откриват,че могат да правят.

За успокоение на малките бебчета може да използвате и радио,но да е нагласено между станциите,когато бръжди,напомняло звуците,които чуват,когато са в утробата.При моето дете помагаше.

Аз мъничко,се връщам назад в темата Offtopic

Бях изключително доволна от Хъджис,докато преди 1 месец не пуснаха някакъв нов модел и моето момче за 2 седмици не направи 2 гъбични инфекции.При 3 седмица вече знаех,че е от памперсите.
Сега ползвам само Памперс. На мен лично Либеро и Пуфис не ми допаднаха.

Ааа,да.Да кажа само и за вит.Д и изчезвам.Педиатърката забрани да го давам в устата директно,защото имало риск от''мастна пневмония''.Не знам нищо повече,но ми прозвуча много страшно.
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 18, 2010, 16:00:45 »

момичета, днес ни биха първия пентаксим и за сега сме добре, но бях чела някъде, че бебоците след имунизация не се къпят, вие къпахте ли вашите? Не трябва да се мокри мястото ли или не се препоръчва, ако се вдигне температура?
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: